Evimde dağınık biriyle yaşayacağıma çok titiz biriyle yaşamayı yeğlerim, sonuçta ben de ev içinde oldukça titizim, dağınıklığa zaten tahammülüm yok, bana temizlik yaparken katılacak veya en basitinden "neden temizliğe bu kadar düşkünsün, niye takıyorsun?" diye sorup darlamayacak biri olur titiz biriyle yaşamak...
Dağınık birileriyle çok yaşadım. Ben de dağınık sayılırım aslında. Ama titiz biriyle yaşamayı, düzenli olmayı cidden isterdim. Dağınık biri çok sinir bozucu olabiliyor.
Merhaba, Dağınık olan biriyle aynı evde yaşayamam çünku ben durmadan derleyip toparlayan biriyim titiz insan tam benim kalemim. beraber siler supurur cifleriz
Titiz ile dağınıklık yanlış bir karşılaştırma olmuş. Titiz×Pis Düzenli×Dağınık Ama sen illa çapraz olarak fikir soruyorsan ki olabilir. Buna göre cevabım ise: Titiz olsun lütfen. 😌
Ayrıca sorun da; Titiz biriyle aynı evde yaşamak mı istersiniz, dağınık biriyle mi? Yerine, Titiz birisi (yle)/ ile mi yoksa dağınık birisi (yle)/ ile mi aynı evde yaşamak isterdiniz? şeklinde olsa daha güzel olurdu.
dağınık biriyle de yaşadım titiz biriyle de yaşadım aynı evde eğer dağınıklığa katlanamıyorsanız lütfen yapmayın etmeyin ev arkadaşınızı iyi seçin titiz insan candır
Ben dağınık pis insanla aynı odada aynı yerde kalamam fareler hamamböcekleri içinde yaşayan insanlar içind midem kaldırmaz temizlik iyidir boşuna dememişler temizlik imanin yarışıdır diye..
Titiz insan temiz tertipli olur, onunla yaşam kolay olur ve huzur verir. Mutlu olursun onunla. Dağınık insan pasaklı olur, pis olur, onunla yalayan insan huzursuz olur mutsuz olursun. 😎😊
tititz biri ile olmaz.. adamın hayatını dar eder... koltuğa oturma süresi için matik koyarlar.. banyoyu ıslatma diye bir cümle olabilir mi akm.. banyo lan ora... mıçma dese anlarızda ıslatma nedir akm..