Arap sabunu nasıl kullanır hiçbir fikrim yok ama bu dönemde kullanmak en iyisi gibi geliyor artık. Peki bildiğiniz en iyi Arap sabunu markası hangisi, bana hangisini önerirsiniz?
Selam <3 Bildiğimiz üzere arap sabunları hepimizin vazgeçilmezi olmuştur. Güzel bir temizliğin ardından evleri adeta kokusu ile şenlendiriyor. Gelelim o muhteşem soruya "peki en iyi arap sabunu markası hangisi?" baştan başlayalım o halde :)
Temizlik
En iyi Arap sabunu markası hangisi?
1 . Peros Sıvı Arap Sabunu
Peros Arap Sabunu
Temizlik ürünlerinde çok hassasımdır en çok da yüzey temizleyicilerinde. Bu nedenle hem araştırmalarım sonucu hem de arkadaşlarımın tavsiyeleri ile Peros Arap Sabunu kullanmaya başladım. Ekonomik olmasıyla beraber Arap sabunu markaları arasından kokusu da muhteşem olanı buydu. Annemin de çok sık kullandığı bir üründü konuda içim gayet rahat.
2 . Vatan Sıvı Arap Sabunu
Vatan Arap Sabunu
Favori yüzey temizleyicilerden birisi daha. :) Arap sabunu denildiğinde akıllara annelerimizin yaptığı o mis kokan sabunlar gelir ben her temizlik yaptığım da hele ki yüzey temizliğinde O mis gibi koku evimde adeta canlanıyor. İlk kullandığım Arap sabunlarından biriydi açıkçası. :)
3 . Ernet Sıvı Arap Sabunu
Ernet Arap Sabunu
Sıvı arap sabunları katı sabunlara göre bence daha kullanışlı. Her temizlik yaptığında ayrı bir sabun sıvısı kullanırken. Katı sabunlarda tekrar tekrar kullanıp epeyce bir uğraşman gerekiyor. Hijyen konusunda da çok dikkat etmek gerekir katı sabunlarda. Bu tür sıvı sabunların kapağını kapattığın takdirde hiç bir şey olmaz. Erneti bana bir arkadaşım hediye etmişti oldukça da memnun kalmıştım.
4 . ABC Sıvı Arap Sabunu
ABC Arap Sabunu
İlk kullandığım arap sabunlarından işte birisi daha. ABC Sıvı Arap Sabununu duymayan kalmamıştır bence. Diğer ürünlerini daha önce denemedim ama bu ürünü severek çok fazla kullandım. :)
5 . Vim Arap Sabunu
Vim Arap SabunuVim Arap Sabunu
Gelelim benim en sevdiğim ürüne: Vim Arap Sabunu <3 Annelerimizin çok sık kullandığı ve bizim için en iyi Arap sabunu olan işte o mükemmel ürün tekrar karşımıza çıkıverdi, hem de yepyeni halleri ile. Vim'in bütün ürünlerini severek kullandım en çok da yüzey temizleyicisini. Evimi tertemiz yapmakla beraber misler gibi kokutur sadece oda değil ekonomik anlamda bütçenize her daim uygun. En sevdiğim yanı ise doğal bileşenlerden oluşması. <3 O halde ne duyuyorsun Vimle gitsin!
Arap sabunu sıvı mı, kalıp mı yoksa sprey olarak mı kullanılmalı?
Dediğim gibi Arap sabununu kalıp olarak kullanmanı tavsiye etmem. Sürekli olarak aynı sabunu kullanmak hijyen açısından olumsuz etkileyebilir açıkçası. Her temizlik için farklı sabun kullanmak birazda israfa giriyor. Bunun için sana tavsiyem, Arap sabununda sıvı sabunlar ve spreylerdir. Sabunla temizlik yaparken oldukça güç sarf edersin , spreyde ise iki fıst fıst ile hemencecik temizlenebilir aynı şekilde sıvı sabunlarda öyle. En önemlisi de Hijyenik olması kapaklarını kapattığın ya da kilitlediğin takdirde hiç bir şey olmaz. Tekrar tekrar rahatça kullanabilirsin. :)