sivilcelere iyi gelir kükürtlü sabun. yağlı cilde sahipsen yağ dengeleyici ürünler kullan. sabunlara pek güven kalmadı artık içine ne koydukları belli değil. cilt bakım ürünlerinden yaşma. o da bilinen markalar olsun nivea, clean & clear, l'oreal gibi
110 Yorumla
Soran+1 yılya cok sivilce cıkan bir cildm yok tek tuk gitim imex aldm tek tuk sivilceler için oda kaşındırdı suratımı ondan sabun alım diyorm eczaneden hangi marka önerirsin kükürtlü olarak
Soran+1 yılcok teşekkür ederim şimdi zinco mu bu sabunun adı yoksa neutrogena mı kükürtlumu birde
Soran+1 yıltamam zinco alcam cok teşekkürler birde bu sabun kükürtlü demi çünkü ben kükürlü istiyom
Soran+1 yılsadce otacı dicem demi eczenaciye
Soran+1 yılcok saol ilgin için +1 en iyi cevap gidip alıyorm ben
- 00 Yorumla
Sabun ve şampuanı haftada 2 kereden fazla kullanmak zararlıdır. Alayı kimyasal. İstediğin dermatoloğa gidip sorabilirsin.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBenimde cildim yağlı ve sivilce sorunum vardı. Kükürt sabunu aldım 5tl bir şey zaten , düzenli kullandım sivilcelerim azaldı cildimde o kadar yağlı değil artık. Pendikten almıştım ben
00 YorumlaEĞER SİVİLCE İÇİN KULLANACAKSAN AKTARLARDA KAYISI YAĞI DİYE BİR YAĞ VAR MUHAKKAK FAYDASINI GÖRÜRSÜN :)
00 Yorumlaaktar baharat ürünleri satılan yere denir. diğer adı baharatçıdır. ama eczaneden al sen daha güvenilir olur
00 Yorumla
+1 yılBen burdan aldım baharatcıdan :-D
05 Yorumla- +1 yıl
Marka öneriyorum ya softam al yada otacı otal markalarından birini al ikisininde fiyatı 3.50 4.00 :-)
Soran+1 yılkükürtlümü bu sabunlar usta
- +1 yıl
Kükürtlüdür.
Soran+1 yılbenım cildm yaglı benım cilde göre demi
- +1 yıl
Evet senin cilde göre hem yaglı hem sivilceli.
BAHARATÇILARA AKTAR DENİR ARKADAŞIM :d
00 Yorumla
+1 yılEczaneden al, marka farketmez 5-6 tl
00 Yorumlabaharatcılar denebilir.
00 Yorumlaevet çok kaliteli yararlı oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaktar baharat satılan yerdir
00 Yorumlaaktarlarda satarlar.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği