ya da doğal körler veya sabun kullanır misiniz. ?
Hangi marka şampuan en iyisi?
ya da doğal körler veya sabun kullanır misiniz. ?

Komili , hacı şakir. Bunlar esas sabun kökenli firmalar olunca sampuanlari farklıdır. Elidor dove pantene yüzümü ve çenemin altını alerji yapıyor içerisinde bulunan maddeler yüzünden. Aslında kimya muhendisi arkadaşlarım şampuan kullanmıyorlar :) defne sabunu veya zeytinyağlı savunuyla yıkanırlar ya da kendileri yapar 😊 bazen bende alırım :) ama bir kısmı sırf suyla yıkar saçını ve hatta o saçlar capcanlı olur bakımlı ve parlak olur. Çok nadir de suyla yikadiktan sonra sampuansiz yani. Saclarin kolayca acilmasi icin Algan yağı kullanır krem yerine 😊
Ne ettin sen gizli can 😇🙏👍
@Lily001 ama vücudu da şampuan temizlemez.
Doğal sabunlar ya da körler giriyor devreye..
Tabi bizler o kadar irdelemeyiz (kendi adıma )
En son hepsinden uzaklaşıp daline geçicem 😇
@Lily001 johsoon baby şampuanı kullanabilirsin. Özellikle watson ve gratiste rossmann yabancı ürünü olan bebekler için en hassas özel üretim olan sampuanlari var. Ben onu almıştım 1 kere. Fiyatı uygun. rossmann çok uygun bak derim
@Lily001 temizlenir temizlenir. Suyla yika bunu 1 defa duşa girdiğinde yapma. Her duşa girdiğin zaman yaparsan inan bana saçındaki kepekler bile azalır. dökülmez bide 😉
Schwarskopf gliss
Bazen dalin bazen clear.. kafama gore yani
Head & shoulders kullanıyorum.
Cevap
4Cevap
Schuma alman dergisinde en iyi sampuan cikti ve kanser yapici birsey bulunmadi bilginize...
Benim saçım düz ama uzayınca uçları dalgalanıyor. Ben genelde clear man kullanıyorum o yüzden mi acaba? 😀
head and shoulderstan vazgecmem ama syossta iyidir
Haldır şaldır
Bence ya haldır ya şaldır olmadı paldır küldür 😂🙏👍
ben elidor kullanıyorum
Syoss kullanıyorum çok memnunum:)
Elidor
Favorim blendax
Pantene
Elidor
Sebamed.
Doğal kür bu arada.
Dove