Activex mi?
Protex mi?
Sizce hangisi
Protex mi?
Sizce hangisi
Activex
Protex
Sabun sabundur Farketmez
Hiçbiri
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Selamlar, pandeminin hayatımıza girmesiyle birlikte el hijyenimize daha fazla önem vermeye başladık. Özellikle pandeminin başlarında çok sık bir şekilde ellerimi yıkadığım için ellerim tahriş olmaya başlamıştı. Bu yüzden hem iyi bir şekilde temizlik sağlayacak hem de ellerimi tahriş etmeden nemli bırakacak sıvı sabunu bulabilmek adına birçok farklı markanın sıvı sabununu kullandım. Şimdi size çok beğendiğim, en iyi sıvı sabun markalarını sıralayacağıım. 😎

Activex sıvı sabun, kuru ciltli olan kişiler için ideal seçimlerden biridir. İçeriği sayesinde cildin kurumasını, pul pul dökülmesini engeller. Nemi cilde hapsederek hem hijyenik hem de yumuşak ve pürüzsüz bir cilt elde etmenizi sağlar. Bazı sıvı sabunların ağır esanslı kokuları olsa da Activex sıvı sabun tam tersine daha hijyenik, daha hafif bir kokuya sahiptir. Koku hassasiyeti olanlar için oldukça uygun bir sıvı sabundur.

Daha doğal içerikli bir sıvı sabun arayanlar için en doğru seçim Komili sıvı sabun olacaktır. Doğal esanslar ile oluşturulan Komili sıvı sabun, nemi yenilemeye yardımcı olur, böylece ellerinizi sık sık yıkadığınızda elleriniz kurumaz. Aynı zamanda hafif kokulardan hoşlananlar için de idealdir. Çok çeşitli koku skalasından en sevdiğiniz kokuyu tercih edebilirsiniz.

Çok hassas cilde sahip olanlar, kokusuz bir el sabunu tercih edebilirler. Duru sıvı sabunun çok hafif olan esansları, kokulu sabun tercih etmek istemeyenler için harika bir seçim olabilir. Aynı zamanda kremsi yapısı sayesinde çok güzel köpürüyor ve cildinizi tahriş etmiyor. Antibakteriyel özelliği sayesinde uzun süreli koruma sağlıyor.

Bakterilerin %99.9'unu yok ettiğini iddia eden Protex sıvı sabun, gerçekten de oldukça yüksek temizlik oranına sahip bir sıvı sabun. Bakteri birikimini azaltan yapısı ile birlikte nemlendirici özelliği sayesinde cildinizi tahriş etmeden üstün bir koruma sağlar. Daha doğal içerikli bir sıvı sabun arayanlar için bitki özlü koruma serisine de göz atılabilir.

Katı sabun konusunda en sevilen markalardan biri olan Dalan, sıvı sabun konusunda da bir o kadar başarılı. Dalan sıvı sabun doğal özlerini zeytinyağı, leylak, lavanta, hindistan cevizi ve çiçeklerden alıyor. Doğal içeriği sayesinde hem nemlendirme hem de koku hassasiyeti adına yüksek performansa sahip. Aynı zamanda farklı koku seçenekleri de incelenebilir.
Son zamanlarda kullandığım sıvı sabunlar arasından favorilerim bu şekilde. Umarım sizin için de faydalı olur, sevgiler. 🥰
A tercihim.
Pril limonlu tek geçerim. 2-3 dk durulamadan iyice elleri ovalamadan elden çıkmıyor iyide köpürüyor. %100 dezenfekten.
:)))))
25-34 yaş grubuda hep bu soruları soruyor nedense :))
Cevap
16Cevap
şöyle eskilerin bembeyaz sabunları yok mu işte o ohh kokusu bile geldi burnuma missss
ben kalıp sabun kullanıyorum
Bimden IŞIL Sıvı Sabun. Çünkü en ucuzu o
Sabun sabundur farketmez :)
En iyisi dogal olani kukurt sabunu :)
Çay ağacı yağı sabun al en iyisi
hangi marka 5 liraya da var 500 liaik sabunda var
Ben farmasinin çay ağacı setini kullanmıştım. İçinde sabunuda vardı, sabunu 10-12 arası bişiydi. Ben baya memlun kalmıştım
Yani evet ilk kullanmaya başladığın zamanlarda yüzünü daha kötü yapıyo çünkü bu set derinin altındaki sivilceleride dışa vurup iyileştirmeye çalışıyo bende en başta çok korktum çok pişman oldum başladığıma ama biraz zaman verdikten sonra yüzüm eskisi gibi bembeyaz oldu.
firmasının kalitesine guvenmiyo ya fiyatbsorun değil benim icin
@cikolataliviski666 ben farmasiyi doğal olduğu için kullandım la roche posay i de çok tavsiye ediyolar
@madwinx bak demekki yanağında derinin altında sivilce varmış senin alnındamı çıkıyor sivilceler
Karkülün falan varsa uzat veyahutta alnına saçların düşmesin alında çıkan sivilcelerin ekseriyeti saçların sebep olduğunu okumuştum
ne için kullanacağın önemli? :D
Hacışakir varlen fözüm görmez bunları:))
Hacısakır bol bol kopukluyorsun
Sabun sabundur Farketmez
C şıkkı
Activex..
Eyüp sabri k.. a... l
ikisi de iyidir.
activex
Hacışakir 😉😉
hepsi iyidir.
Kalıp sabun banyoda işe yarıyo onn içn o :D asdadf
hacı şakir
Hacışakir 😂😂😂😂