Eğer 1. Kalite istiyorsan trendyolda sabuncu mehmet efendioğlu var onun 100 çeşit sabunu var kendine uygun olanı alabilirsin ben saç için keratin ve hindistan cevizli sabununu öneririm ardıç katranda olabilir vücut içinde defne sabununu öneririm bu kadar para vermeyim diyorsanda genelde büyük süper marketlerde oluyor dalanın kiloyla sattığı sabunlar var onlarda doğal ondan alabilir beyaz çuval gibi bir ambalajı oluyor.
Sabunların Sodium Laureth Sulfate, CI 77891, Titanyum Dioksit, Tetrasodium EDTA içermemesi gerekiyormus. Dalan zeytinyağlı banyo sabunu var bizde o içeriyor. Bir de saf sabun diyo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Duru önerebilirim
Katı sabunda da kimyasal var banyo için mi el için mi?
Katı sabun daha organikmiş. banyo ve el için arıyorum, her ikisi de yani. önerebileceğiniz var mı
Eğer 1. Kalite istiyorsan trendyolda sabuncu mehmet efendioğlu var onun 100 çeşit sabunu var kendine uygun olanı alabilirsin ben saç için keratin ve hindistan cevizli sabununu öneririm ardıç katranda olabilir vücut içinde defne sabununu öneririm bu kadar para vermeyim diyorsanda genelde büyük süper marketlerde oluyor dalanın kiloyla sattığı sabunlar var onlarda doğal ondan alabilir beyaz çuval gibi bir ambalajı oluyor.
Sabunların Sodium Laureth Sulfate, CI 77891, Titanyum Dioksit, Tetrasodium EDTA içermemesi gerekiyormus. Dalan zeytinyağlı banyo sabunu var bizde o içeriyor. Bir de saf sabun diyo
Kati sabun sence neden yapılıyor ağaç yaprağından mı 🤣🤣
daha organikmiş
Yok öyle bisey sıvı sabunu basınçla presliyorlar o kadar
Aktardan al doğal çünkü diğer katı sabunlardaki var
Katı sabunda hiç mi yokmuş bak sen
daha organikmiş
Sen de bunu yedin?
Bıttım sabunu iyiymiş
Katı sabunlarda da kimyasal var.
Hacı Şakir forever
Komili Zeytinyağlı kokusu çok güzel
Aktarlardan doğal sabun satın al..