Merhaba arkadaşlar banyoda sabun kullanan var mı ve hangi sabunu önerirsiniz? En iyi banyo sabunu markası hangi markanın hangi çeşidi...Popüler en iyi sabun markaları isimler nelerdir?
Sabun markaları tavsiyeleri neler?

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar banyoda sabun kullanan var mı ve hangi sabunu önerirsiniz? En iyi banyo sabunu markası hangi markanın hangi çeşidi...Popüler en iyi sabun markaları isimler nelerdir?
Sabun markaları tavsiyeleri neler?

Sabun çok kuruttuğu için cilt bakımında kullanmayı pek tercih etmiyorum. Duşta sabun yerine duş jeli benim tercihim.
Selamlarr🤩
Özellikle el hijyeni ve bakımı konusunda hepimizin en hassas olduğu bu dönemde kullandığımız sabunların da önemi çok büyük. Son zamanlarda birçok farklı çeşit sabun denediğimi söyleyebilirim. Bazılarının kokusu çok güzeldi ama ellerimi mahvetti, bazıları ise temizlik vaadiyle çamaşır suyundan halliceydi.😂
Ellerime ihtiyacı olan korumayı sağlarken aynı zamanda gün boyu nemini korumasına da yardımcı olacak bir sabun bulmak imkansızlaşmaya başlamışken öyle bir ürünle tanıştım ki anlatmak için sabırsızlanıyorum.😍

Bu zamana kadar beni her anlamda tatmin eden bir sabunla tanışmamıştım. Savon De Royal Pearl Serisi, alkol ve paraben içermeyen formülü ile ellerime bakımın en saf halini yaşatırken birbirinden harika koku çeşitleri sayesinde de gün boyu süren bir etki sunuyor. "Cildim yumuşacık olsun ama mis gibi de koksun." diyorsanız Savon De Royal Pearl Serisi'nin farklı kokularıyla tanışma vakti!🥰

Zarif şişeleriyle banyonuzun havasını anında değiştirecek bu serinin ilk kokusu meyve ve çiçek kokularını buluşturan Black Pearl. Tatlı portakal ve galbanum ile paçuli ve vanilya aromaları sizi baştan çıkarırken Black Pearl cildinizin gün boyu nemli kalmasını sağlayacak.😍

Zencefil ve beyaz yaseminin birleştiği Eden's Pearl, Uzakdoğu'nun gizemini banyonuza taşırken sofistike görünümüyle de bakımın en şık halini sunuyor.🤩

Müge çiçeği ve tatlı mandalinanın uyumuyla büyüleneceğiniz White Pearl, cildin doğal pH'ı ile uyumlu olması sayesinde ellerinize ihtiyacı olan tüm yumuşaklığı sağlıyor.😍

Savon De Royal Pearl Serisi'nin 'şık ve zarif' temasını yansıtan ve serinin son etkileyici kokusu olan Baroque Pearl, tatlı meyve kokusu sevenleri şık ve aromatik bir yolculuğa çıkarıyor.🥰
Eğer siz de kokusuyla sizi bulutların üzerine çıkaracak ve ellerinizde gün boyu süren bakım etkisi yaratacak bir ürün arıyorsanız Savon De Royal Pearl Serisi'ni acilen denemelisiniz.🤩

Ben banyoda kalıp sabunlardan kullanıyorum nedense daha iyi temizlediğini düşünüyorum. Benim kullandığım banyo sabunu markaları;
Ben bunları kullandım Duru'nun sabunlarını vücuduma kullandım Dalan Defne sabununu da saçın için kullandım hepsinden de gayet memnun kaldım. Bence en iyi, en sağlıklı banyo sabun markaları bunlar. Umarım memnun kalırsın.
Banyo sabunu kullanmak yerine duş jelini kullanmak daha mantıklı olur gadası. Çünkü duş jelinin birçok faydası vardır. Mesela;
• Vücutta 12 saate kadar kalıcı koku sağlar.
• Cildinin normale göre çok daha yumuşak olmasını sağlar.
• Cildini pürüzsüzleştirir ve bebeksi bir cilt oluşturur.
• Ph değeri düşük olduğu için tahriş riski azdır.
• Sabunda oluşacak kızarıkları oluşturmaz daha beyaz bir cilt tonu vaat eder.
• Kaygan yapıda olduğu için kir ve teri daha iyi temizler.
• Rahatlatıcı ve ferahlatıcı etkiye sahiptir.
• Günün yorgunluğunu daha hızlı alır biraz masaj etkisi oluşturur.
• Cildinin sürekli taze kalmasına yardımcı olur.
• İçerisinde alkol, paraben ve yapay renklendirici içermez.
Tüm bu özellikleri içinde barındıran Pure Line duş jelini tercih edebilirler.
Cevap
9Cevap
Calışstıgım yer Dogal ürünler Üreten bir Fabrika Firmanin Ardıç Katranlı Sabununu kullaniyorum cokta faydali :)
kokusu güzel ve dogal oldugu icin..faydasinida gördüm saclarim dökülmüyor artik
Duş jeli kullanıyordum da zararlarını öğrenince sabuna döndüm şu an da palmolive kayısılı sabun kullanıyorum kokusu harika
Bilemiyorum ki ambalajını attım :/ ama cilde uygundur sanırım ph si çünkü güzellik sabunu yazıyordu üstünde netice de
Herhangi bir markette de araştırmacılardan sabun reyonlarında palmolive ve lux marka sabunlar süper kokuyorlar
Duş jeli her açıdan zararlı bende yıllardır duş jeli kullanıyorum ama artık kullanmam
Rica ederim
Dove sade, Arko sade dermatit varda mecburen bunlar kremli olduğu için iyi geliyor. Daha önceleri yeşil sabun kullanırdım.
bir şey değil, protexin sabunu çıktı onu denesem mi acaba diyorum.
Cilde ve saçlara çok iyi gelen ve doğal zeytinyağlı defne sabununu öneririm.
Mehmet aydin sabununu bulabiliyorsan basks biseye bakmana Greek yok. gercekten 10 numara...
Ben Dove kullanıyorum. Diğer marka sabunlar duştan sonra cildimi yapış yapış yapıyor hiç hoşuma gitmiyor. Gratis’te genelde indirimde oluyor zaten sürekli oradan alıyorum. Çok memnunum.
Marka fark etmiyor açıkcası gül kokulu olsun başka bir şey istemem.
Tabi ki
hacı sakır ya da durunun seffaf zeytınyaglı sabununu...
ya ben sevıyorum aslında zyagının ıgrenc kokusu yok.hos.cıdden tavsıye ederım.
anlıyorum.daha önce bir kez misafirlikte duru idi sanırım yeşil renkte bir sabun vrdı ondan kullndım iyi idi.bi de İzmirden ev arkadaşım kendi yaptıkları sabundan getirmişti zeytinyağlı o da çok iyiydi.vücudumu mükemmel yapmıştı.kendime aşık olabilirdim o derece güzel hissettiriyor insana :)
hacısakırın kokusu duruya gore daha kotu.urun olarak hacı sakır daha cabuk erıyor bu yuzden cok sevmedım acıkcası ama duru oyle degıl.kokusu daha naıf urun olarak daha guzel ve cılde daha ıyı gelıyor.kasıntı pullanma vb yapmıyor.uzun zamandır kullanıyorum ben ve cıdden cok memnunum.bak seyde guzel hacısakır ya da duru tam hatırlamıyorum ''hamam'' serısı kare beyaz ve muhtesem kokulu.2.tavsıyemde odur :)
www.google.com.tr/search
seffaf olanı bu.bırde mat olanı var o kotu kokuyo :) da hayırdır kayısılı sabunu pek begenmedın sanırım :))
: )))))) rıca ederım
:PPP
hayırlı olsuuunnn :))
: )) saol.sımdılık daha ıyısı yok ; )) sanada kısmet oldu :))
; ))
gectı bor'un pazarı : )) bu saatten sonra en guzel cevap cıks.borcsa;borc olsun dıye yapmadım.vazıfe :P
sanada ohooo konusmayalım madem : ) hadi hadi iyi gecelerrrr, basarılaaaar, mutluluklaaaaar :D
cıks :)
nıye sevındın?
her kafana esene sevınıyomusun sen :D
farklı?
ben baska bırsey sormussss-tum !
heee öyle öyle sen farklısınya :p dedın.
bende farklı?
guluyorum cunku :)) ne yanı boylemı yapsaydım :S ya da :/...tepkın ve yorumlarına guluyorum.
a-a kızıyor.hatta buyutuyor.tamam bısey yok bısey yok.
: ))) yoksa?
*yatıcam bırazdan.cvp gelmezse ondan.
tehdıtkar bır ıfade, sakada olsa sevmedım.ben yatıcam ıyı geceler.
vücut tipine göre değişir bu yağlımı kuru mu hangisi, benim vucut tipim yağlı mesela araştırdım osmanlı sabunları markası var internetde onun sitesinde yağlı cilt için s yasemin sabununu aldım bir bakın isterseniz
Sabunu kullanamıyorum sanki vücudum geriliyormuş gibi hissediyorum. Avon Senses Winter Cocoon kullanıyorum
zeytin yağ sabunu kullanıyorum organik çokta memnunum bir 10 senedir kullanıyorum özel yaptırıyorum
duş jeli kullanıyorum ben. komilinin bebek sabunu var o güzel.
sabunlarla nasıl bir aşk yaşıyorsun ki duş jelini küvetin dışına fırlattın.
duşjeli kullanıorum. vişne turtali.
Sabun olarak dove iyidir.
duru banyo sabunu hacı şakire benziyor :D
organik zeytinyağlı sabun kullanıyorum. pakette satılan sabunlar güzel değil. ev yapımı bulabilrsen mis gibi olur. arifoğlunun mağazasında organik sabunlar var. keçi sütlü ve lavantalı olanından da memnun kalmıştım.
dalan banyo sabunları var mis gibi kokuyo bayoda şampuan kullanmıyorum
renk ve zevk olayı
avondan care nin sabununu kullanıyorum
Ben duş jeli kullanıyorum lan.
Sabun da sls var cilt icin iyi degil
hacı şakir tabiki :)
yeşil sabun DURU
Duş jeli hamam detoksu
arap sabunu
:))
Hacı şakir, ortası delik olanlardan:)
El yapımı defne sabunu