Durunun yeni çıkan duş bakım sabunu cildin dostu diyebilirim. Geride kalıcı koku bırakması beni kendisine çeken bir etken oldu.
Duşta hangi marka bakım sabunu tercih ediyorsunuz?
#gadasından sevgilerle 🙃
#gadası
Durunun yeni çıkan duş bakım sabunu cildin dostu diyebilirim. Geride kalıcı koku bırakması beni kendisine çeken bir etken oldu.
Duşta hangi marka bakım sabunu tercih ediyorsunuz?
#gadasından sevgilerle 🙃
#gadası
Bu sabunun reklamını o kadar çok yaptılar ki yani o kadar çok merak uyandırıyor ki ben de normalde yani optik sabun kullanan birisi değilim ama o kadar çok gördüm ki bunu yani ister istemez merak ediyorum Türkiye gidince ilk işim galiba bundan alıp bunuda duş almak olabilir özellikle pembesini merak ettim
duru okyanus esintisi fdjsbjhdsfj
Duru okyanus
Cevap
7Cevap
Duru ve Pure line gerçekten çok güzel
Duşta duru okyanus esintisi jeli ve sabunu kullanıyorum. Özellikle yazın sıcak havalarda okyanus kokusu duşta bana ferahlık veriyor.
Bende seviyorum
Ninelerimiz filan kullanırdı ya minik kahverengi file torbalarda yeşil sabunlar olurdu ya onlardan kullanıyorum.
marka bilmiyorum da şu an*-* kil veya kükürt sabunu kullanıyorum :d kokulu şeylere hiç gelemem olabildiğince doğalını seçiyorum
Duru Hydro Pure Şeffaf Bakım Sabununu tercih ediyorum. Özelikle, Aloe Vera ve Sakura Çiçeği olanını.
Duru ya da hacı şakir. Zeytinyağlı olanları tercih ediyorum.
Fiyati en ucuz hangisiyse o dur tercihim
Duru.
Duru güzeldir
Duru
Kalitelidir
Hacı şakir biraz hayvanım :D
Hahaha onun yerin duş jelleri geldi
Duru
Elidor
Dove
dove tek gecerım.
Duru