Ben en çok burayı seviyorum.. Mutsuzsam yalniz kalmak istiyorsam buraya kaçıyorum hep..
Hatta ailemle oturmayada geliyoruz, arkadaşlarımla koşuya çıkıp burada kahvaltı edip iniyoruz.. Bazende nargile keyfisi yapıyoruz:)) Burası benim bulunduğum yerin daha yukarısı..
Hayat size güzel mk bizim köpekten farkımız yok gece saat 02 00. Da işe git ertesi gün akşama kadar çalış ne harçlık ne izin günü ne bayram ne pazar ne yemek birde hala yaranamıyoruz bir dünya azar işitiyoruz keşke geberipte kurtulsaydım artık bu iğrenç hayattan yemin ederim ölmek çok iyi bişey öyle iğrenç öyle boktan bir hayatım var ki bilemezsiniz
Buraların hepsini gittim Sanem. Taksimi severim ama geceleri. Her yerde bir müzik sesi oluyor ki harika. Gece kulüplerinin olduğu kısımlar yani. Veya oranın hemen aşağısı Beşiktaş. Eminönü tarafları çok sessiz, sıkıcı hatta.
Gece hayatı çok güzel ama :) Evet, geldim tabii ki. 1 yıl orada kalıp da çardaklara gitmemek ne demek? Hatta benim tuhaf bir huyum var her yere girip her yere otururum 😂 sebebini özelden yazarım sorarsan.. Senin olduğun yere de girdim ve daha yukarılarda tepeye de çıktım yarık mağara falan var. Senin oturduğun yere de geldim. Baya bir dolandım oraları hatta. Hatay'da gitmediğim tek yer Altınözü. Ondan hariç her yeri gezdim.
Altınözüne iyiki gitmemişsin nefret ederim ben ordan illet insanlar var.. O yarık mağara var ya ben oraya koşarak çıkıyorum 😀Vay be ksdeki kardeşimle aynı topraklara basmışız 😀
Bu arada hala durur mu bilmiyorum ama o çardaklardan birine adımı yazmıştım. Bir de aşağıda iğrenç bir tuvalet var terk edilmiş orada da oturma yeri vardı oraya yazdım mı bilmiyorum uçurum gibi
En İyi Cevaplar