Tatil & Seyahat Yaşadığınız şehirde gezmeyi en çok sevdiğiniz yer neresi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl @canerozkum teşekkür ederim 😇 Yaşadığınız şehirde gezmeyi en çok sevdiğiniz yer neresi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,8b cevap paylaştı. Ankara da sevdiğim bir yer yok 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yaşadığım şehirde mükemmel güzel yerler var Bu sene adalara gitmeyi düşünüyorum Her birinde farklı bir ada düşünüyorum Yaşadığım şehri Özetleyecek olursak biraz da şöyle bir videoyla özetleyebilirizhttps://www.instagram.com/reel/CnfG8HWDiMM/?igshid=MDJmNzVkMjY= 1 0 Yorumla
İrelia00 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Mahallem, mahallemden dışarı çıkınca lanet okuyorum. 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Neden? Yorumla İrelia00 +1 yıl Çok yorucu çünkü 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar tatlısın profilde Yorumla İrelia00 +1 yıl 🙏 teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim 😇 Yorumla İrelia00 +1 yıl 🙂🙏 Yorumla
teflon-_-tava Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Gümüşlük sahildeki mekanlar ve sahili...Oradan adaları izlemek yürüyerek adalara gitmek çok keyifli 1 0 Yorumla
relax17 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 92% +1 yıl Merzifon’da yaşıyorum hiç gezecek yer yok o yüzden market diyip konuyu kapatıyorum😂 2 0 Yorumla
AyNolmuş Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Şehit Fethi bey parkından başlayıp limana kadar yürüyüş yapmayı seviyorum. 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 656 cevap paylaştı. Ben hiç gezmiyorum doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum ama daha hiç gezmedim hiçbir yeri de bilmiyorum 1 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Forum İstanbul Starbucks, kadikôy, taksim barlar filan 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Eminönü ve Kadıköy. Aslında İstanbul’un tamamını gezmeyi seviyorum. 1 0 Yorumla
hwjdkkwl828 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Alaçatıyı gezmek bana iyi geliyor hep 2 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 723 cevap paylaştı. Tarihi mekanlar... 1 0 Yorumla
CoolEmmi72 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Bir Atatürk parkı var şehir dışı daha güzel. 1 0 Yorumla
Yağmurrluu Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Eymir Gölü ' nde turlamak güzel. 1 2 Yorumla pirpirella000 +1 yıl Aynn bisiklet turu filan guzel Yorumla Yağmurrluu +1 yıl Evet. Yorumla
TRAKYALIKISÇE Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Silivri sahil arada İstanbul boğazı çevresi 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 690 cevap paylaştı. Avm. 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 699 cevap paylaştı. Her yerini seviyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ankara da sevdiğim bir yer yok
Yaşadığım şehirde mükemmel güzel yerler var
Bu sene adalara gitmeyi düşünüyorum
Her birinde farklı bir ada düşünüyorum
Yaşadığım şehri
Özetleyecek olursak
biraz da şöyle bir videoyla özetleyebiliriz
https://www.instagram.com/reel/CnfG8HWDiMM/?igshid=MDJmNzVkMjY=
Mahallem, mahallemden dışarı çıkınca lanet okuyorum.
Neden?
Çok yorucu çünkü 😂
Ne kadar tatlısın profilde
🙏 teşekkür ederim
Rica ederim 😇
🙂🙏
Gümüşlük sahildeki mekanlar ve sahili...
Oradan adaları izlemek yürüyerek adalara gitmek çok keyifli
Merzifon’da yaşıyorum hiç gezecek yer yok o yüzden market diyip konuyu kapatıyorum😂
Şehit Fethi bey parkından başlayıp limana kadar yürüyüş yapmayı seviyorum.
Ben hiç gezmiyorum doğma büyüme Ankara 'da yaşıyorum ama daha hiç gezmedim hiçbir yeri de bilmiyorum
Forum İstanbul Starbucks, kadikôy, taksim barlar filan
Eminönü ve Kadıköy. Aslında İstanbul’un tamamını gezmeyi seviyorum.
Alaçatıyı gezmek bana iyi geliyor hep
beşiktaş taksim kadıköy falan
Riva taraflarına bayılıyorum.
Tarihi mekanlar...
Bir Atatürk parkı var şehir dışı daha güzel.
Eymir Gölü ' nde turlamak güzel.
Aynn bisiklet turu filan guzel
Evet.
Silivri sahil arada İstanbul boğazı çevresi
Sahil boyu yürüyorum
Esenyurt
Sahili
En güzeli deniz kenarında gezmek
Müzeler ve galata kulesi
Kordon
Sahil kenarı
Çarşı