+1 yılResimde paylaştığınız film 2010 yapımı Leap Year (Aşka Yolculuk). Romantik komedinin güzel sayılabilecek örneklerinden.
Bazı meslekler böyle işte. Yapacak bir şey yok. Bizim meslekte de olabiliyor. Saatlerce mesleğinin esiri olup eve geldiğinde doğruca yatmaya gidebiliyor. Ya da askerleri düşünün. Deniz adamları ha keza. Hayat bu yönden çok acımasız olabiliyor. Evlenmeden önce bunları iyice düşünüp gözetmek gerek.
Geçen sene bisiklet için güzel bir rota belirledim. Yaklaşık 50 km'lik bir parkur. Sabah 8'de hazırlıklara başladım. Kimse gelmez dediğim yere bir başka bisikletçi gelmişti. Dedim hayrola, hanım nasıl izin verdi. Gelen yanıt : abi kendisi hostes ve şu an Bogota'da.
Dünya çok küçük gerçekten.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılDayanılmaz bir durum
Alternatif rota planlarim10 Yorumla
+1 yılO gidince, karanlık tarafını görmeye başlarsın herşeyin.
Beklediğin aydınlık ne zaman gözlerini alacak diye merak eder durursun.
Zordur uzaklara bakıp yol gözlemek, acaba yaşıyor mu düşüncesini her an bilmek hissetmek.
Sosyal olan insan denen varlık yan yana olunca da çok şey yapamaz ki hep bir sebep hep bir neden vardır bazı şeylerin olmaması için.
Sana hissettirdikleri kendini başka insanlardan farklı bir yöne bakmanı sağlıyorsa, ya ne bileyim farklı işte.
O zaman beklemeye değmez mi?
Bazı şeyler 40 yıla bedeldir. Yaşarsın, hissedersin. Etkisi uzun sürer.30 Yorumla
Annen neden gitmemiş çok üzücü öyle bir evlilik hayatı çok zor. İnsanın eşi hayat arkadaşı, bu kadar uzun ayrılıklarda ortak bir paydada yaşamak sadece maddi imkansızlıklardan olmamalı diye düşünüyorum. Yani tabi umarım başıma gelmez ama zaten böyle bir evliliği kabul edemem gibi duruyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Aslında maddi imkansızlık demek nankörlük oluyor. Daha fazla kazanç aç gözlülük demek daha doğru.. Birde erkekler gittikçe alışıyor bu duruma kadınlarda öyle.. Ne bileyim ya geçerli bir sebep mantıklı bir açıklaması yok bana göre... Hâla bu durumu yaşayan yüzbinlerce aile var.. Durumu değistirmek yerine alışmayı tercih ediyorlar sanırım.
- +1 yıl
Aynen ve seni üzmek istemem belki sizde farklıdır ama adamlar orada tek yaşamak yerine yeni bir aile bile kuruyor çoğu zaman. Çok samimi bir arkadaşım var babası Almanya'dan emekli olup gelmiş o da yılda 1 sefer yıllık izne gelirmiş 8 kardeşler. Adam 30 yıl çalışmış. Yılda sadece 15 gün görmüşler babalarını.
Arkadaşım diyordu ki, babam geldiğinde eve bir akraba, bir yabancı gelmiş gibi olurdu. Annem de çok sıkılırdı o da... Zaten büyük ihtimal Alman kardeşlerimiz de var diyordu :) Çok üzücü bilmiyorum. Bir/ birkaç daire fazla olsun diye annenin hayatı bir adamı bekleyerek geçmiş. Babanın durumu biraz daha iyidir eminim :) :) - +1 yıl
Aynen öyle zaten ki😊En çok Rusya da kaldi çok şüpheye düşmüştük bir ara acaba Rus kardeşlerimiz var mı diye:)) Yokmuş neyseki eminiz yani...7 kardeşiz bizde babam çook düşkündür bize geldiğinde tüm zamanını bizimle geçirirdi. Bizi çok sever her zaman hissettirdi bize onu ama keşke çocukluğumuzda babamla bir sürü anılarımız olsaydı. Annemle babam amca çocukları zaten görücü usulü evlenmişler ama annem çok aşıktır babama bunca çektiklerine rağmen. Babam imanlı adamdır bunu söylediğimdee kimse inanmıyor ama hiç ihanet etmedi anneme gerçekten sadık kaldı daima.. Şimdi pek geçinemeselerde birbirlerini sevdiklerini hissedebiliyoruz :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
83Cevap
+1 yılİstemediğim ne varsa başıma geldi kanka. Harbidende oluyor maalesef ve hiç hoş bir durum değil.
Hamileyim falan eşim uzakda calışıyor vs. Olucak iş değil aslında. Neyse kısacası boktan bir durum ve çekilesi dert değil. Seneye böyle olmucak diyorum şimdiden başını yiyorum.12 Yorumla- +1 yıl
Annem bana 2 aylık hamileymiş babam tekrar gittiginde.. Babam ben 2 yasındayken gelmiş geri. Baba sözcüğünü kullanmamisim ki hic o babayim ben diyor ben ı ıhhh amcasin sen diyorum.2 yasındaydim ama babamin gözünden yaş akmiştı hatırlıyorum. Gende gitti sonra tekrar... Herneyse birlikte olun cocugunuzu birlikte büyutun para geliyor ev geliyor rızk geliyor birtek zaman geri gelmiyor.
- +1 yıl
Aynen cok üzücü şeyler cidden. 😔
+1 yılBenim babam iş gereği dünyayı gezdi en uzun bir ay kaldı. Bence katlanılması zor bir durum değil eğer güven varsa. Her dönüşünde oradaki bütün zamanını bize hediyeler almak için harcadığı belliydi ve bizi aile olarak sarsmadı. şu an ben aşk meşk palavralarını çoktan klozete atıp sifonu çektiğim için kocam istediği yere sie olup gidebilir asla sorun etmem güvenmesem bile hastalık kapmasın bana bulaştırmasın ne halt ederse etsin umrum olmaz hatta mutlu bile olurum tek şartım kazancının iyi olması ve bana bir araba alması olur. Çoluğum çoçuğum hastalanırsa hastaneye falan rahat gitmek için gecesi var gündüzü var sonuçta
10 YorumlaMümkündür hayat şartları buna neden olabiliyor gerçi şimdi daha rahat yaşam senin annenle babanın zamanından daha elverişli koşullardayız. Dayanabildiğim kadar çünkü iş, ekmek meselesi önemli gerçek hayatta sevgi karın doyurmaz gerçeği de var o yüzden sabreder düze çıkana kadar onu beklerdim ben de çalışırdım bir taraftan güzel bir gelecek için sırt sırta verir vuslatı beklerdik :)
20 Yorumla
+1 yılBaşa gelen çekilir be kuzu, gönül ister hep yanımda olsun , İllaki bir yolu bulunur bence , az kazansın ama yanımda olsun, yanında olayım :-)
14 Yorumla- +1 yıl
Ben hep diyorum babama kuzu :)) Keske biraz karnımız aç kalaydı da ruhumuz kalmayaydı:)) Nasip kısmet elden birsey gelmedi o zamanlar..
- +1 yıl
Herşey nasip bitanem herkesin imtihanı ayrı ayrı, sizin paya da o düşmüş kuzum ❤
- +1 yıl
Öyle kuzu :) Yinede çok şükür şimdi hepimiz bir aradayız. Allah ayrılik yaşatmasın bundan sonra 😊
- +1 yıl
Aminnn kuzum aminnn :-)
+1 yılbir sey demiyorum canım gıttı 4 gun sonra gelıcek :(
46 Yorumla- +1 yıl
4 gün ne ki? Aylardan hatta yıldan bahsediyorum ben.:))
- +1 yıl
sevenler ıcın 4 gun bazen ay yıl gıbı geliyor :D
- +1 yıl
Orası ayrı:)) Allah kavuştursun.
- +1 yıl
amın canım
- +1 yıl
@Bil-mukabele amın teşekkür ederım
Hele bu kriz ortamında çalışmıyorsak kadar kötü iş olmayacak ise hem bayan hem erkek çalışmadı asla eşinin maaşı iyide olsa ne koçana güveneceksin ne karısına güvenecek biri öldüm'ü birde miras işi aktı mı çok sıkıntı oluyor.
12 Yorumla
+1 yılgüven meselesi ama iki senede az bir zaman değil hani iki insanın hiçmi ihtiyacı olmicak ve duruma ne kadar katlanilir işte burda tam hastalık sebebi bile olacak büyük tavmalar var ciddi diyorum
20 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nasıl mı karşılarım? Geldiğinde artık onu karşılayacak bekleyecek kocası olmaz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu durumu yaşayan erkek var mıdır ki:))
- Tatil & Seyahat konusunda 622 cevap paylaştı.
+1 yılben olumlu bakmam böyle bir duruma ya işini değiştirmesini isterim
ya da iş seyahatlarinin olmadığı o şirket ile ilgili farklı bir departmana naklini isterim eee yanii evliyiz bekar değil...10 Yorumla Cocuk yoksa yaninda gidilir ama cocuk varken onun bu kadar uzak kamasini istemem. gerekirse bizim oldugumuz yerde bir is bulmali ama ne esim cocuguna, ne de cocugum babasina hasret kalmamali
10 Yorumla
+1 yılEğer annenle baban boşanmadıysa gerçekten büyük aşk varmış şu an ki evliliklerde o kadar büyük bir aşk olacağını düşünmüyorum. Şahsen ben de 2yıl iş seyahatine çıkan biriyle evlenmezdim sanırım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılZor bir durum yaa gerçekten ama mecbur dayanacaksın yapcak bir şey yok dayanamayacaksan evlenmeyrcrksin basta ne olacagi nasil olacagi bellidir yani ama insan istekli anında eşi yanında olsun ister doğal olarak
20 Yorumla
+1 yılKaptan olacağım. Bir gidişim 6 ay. Kim dayanabilir ki. Ciddi bir ilişkim var gerçi...
30 Yorumla
+1 yılsıkıntılı bir durum eşler arasında konuşulup ona göre karar verilmeli. Ama sağlam bir güven varsa çok da mesele olmazzz
10 Yorumla
+1 yılsıkıntılı bir durum eşler arasında konuşulup ona göre karar verilmeli. Ama sağlam bir güven varsa çok da mesele olmaz
10 Yorumla
+1 yılBüyük konuşmuyorum da hayatta olmaz yanı aşırı kıskancım bide onun uzak olmasını kaldıramam ne demişler göz görmeyince gönül paronaya bağlar😒
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılkariyeri gerçekten planlaması buna dayanıyorsa... eşime destek olurum bu konuda. anlayışlı davranırdım...
10 Yorumla '' para denen şey bazen rahat kazanılmıyor'' ben bile 35 gündür şehir dışındayım evi unuttum..'' aradaki yıllık izni mi de araya soktum çaktırma:)''
10 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak normal karşılanabilir. ama eşimin böyle bir durumda seyahat etme gibi bir ihtimali dahi olamaz.
10 Yorumla
+1 yılArada ben de geleyim hep yalnız gitmesin, tamam oraya çalışmak için gidiyor ama ben onun işine engel olmam bazen beraber gidelim. diye düşünürüm.
10 Yorumlaben uzun süre dayanabilirim diye tahmin ediyorum. babamı zaten doğru düzgün göremiyorum bile sürekli yurtdışında alışkınım bu mevzuya
11 Yorumla
+1 yılHata yaptığı ana kadar, yani o hatayı yakaladığım ana kadar sabreder dayanırdım sanırım..
20 Yorumla
+1 yılÖnce boşansın sonra nereye giderse gitsin o yokken yeri dolar çünkü 😂
20 Yorumla
+1 yılMecbur ise yapcak bişey yok sonuçta oda ister ailesinin yanında olmak
20 Yorumla
+1 yılBir süre tahammül edebilirim. Ancak sonra fazlasıyla rahatsız olurum ve eşimle konuşurum.
20 YorumlaUzun süre birşey konuşup paylaşamıyacaksak...
Evinin kadını,
Çocuklarının anası olmadinı
Isterimm 🤣🤣 😃😃 😉😉10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaslında böyle bir adamla evlenebilirim -ki evliliğe karşıyım. ne güzel peşini toplamak zorunda kalmam :D
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİstemem yani o bensiz yapamaz. Bensiz duramaz yani. O nereye ben oraya. Ne kadar güvensemde kadınlara güvenmiyorum. Zaten Ademi de yoldan çıkaran Havvaymış diyorlar. Bende kadım biliyorum. 😂
10 Yorumla
+1 yıliş seyahatı adı altında çapkınlık. Böyle bir şeyi hangi ma#yak mantıklı bulur. Bana göre değil
11 Yorumla- +1 yıl
2 yıl kalıp ne çapkınlığı okusaydin keşke soruyu
+1 yılDayanirim herhalde uzun mesajeli iliskim olduğundan
10 YorumlaO kadar uzun süreli gidiyorsa ben de giderim yanında.
10 Yorumlabenim için sorun olabilir o kadar güvenmem. askere gidince bile aldatılan pek çok erkek gördüm
10 Yorumla
+1 yılZor bir zoru. Ben eşimden 1 gün bile ayrı kalsam ona şiir yazar SMS'le gönderirim.
10 Yorumla
+1 yılzor ir durum bence bu..
evlilik için gerçekten validen sabırlıymış10 Yorumla
+1 yılNormal karşılamam yanımda olmayacak eşi ne yapayım ben.
10 Yorumlaİstemem öyle olsun hep yanımda kalsın isterim her gün kapısını açmak yemeğimizi hazırlamak isterim.
10 YorumlaZor iş ya, ne yardan ne işten vazgeçebiliyorsun değişik ve zor..
10 YorumlaBırakın şu kariyer işlerini. Lüksten vazgeçerseniz, yan yana gül gibi geçinir gidersiniz.
10 Yorumla
+1 yılzor bir durum ya dedem de öyleymiş annem baba ne demek bazen unutuyorduk küçüktük diyordu
10 Yorumla
+1 yılmuhtemelen aldatmaya calısıyordur ya da aldatıyordur ben bu sekilde aldatılmıstım :)
10 Yorumlane yapalım ac mı kalalım 3 aydır izmirdeyiz bak mecbur sabretmeyi ögrenecek
10 YorumlaBunu her kadın çekemez ya zor yani
Ha duvarla evlenmişsin ha adamla10 Yorumla
+1 yılGerekiyorsa neden olmasın ki eşim bu esirim değil sonuçta
10 Yorumlabenim en uzun 1 hafta sürüyor o zamanda bekler inş @bayanZey
20 Yorumla
+1 yıleşim güler sabancı ise normal karşılarım ama değilse anormal karşılarım.
10 YorumlaDayanamam ki... Yanında gitmek için herşeyimi veririm..
10 Yorumla
+1 yılbir haftalık falan çıksa güzel olur bence özler insan
10 Yorumla
+1 yılBu filme aşığım ya
😍
İrlanda ya gitmem gerek kesinlikle 😀10 Yorumla
+1 yılSıkıntılı durum , bilemiyorum büyük konuşmak istemedim şu an.
10 YorumlaCocugumla vakit geçiririm onun bizim için gittiğini veher zman yanimda olduğunu bilirim ve her gün onu beklerim
10 Yorumla
+1 yılzor ama mecbursa ne yapabilirsinki? ekmek parası... önemli olan eşler arası sevgi saygı ve bağlılık...
10 YorumlaAnnelerimizin kaderleri yakın birbirine 😐 bu yüzden sürekli der böyle işi olan biriyle evlenme diye
10 Yorumlaof ben kafayi yerim yaaa çok özlerim. olmaz gidemez yemişim işini soğan ekmek yerim daha iyi be
10 YorumlaEvlenmeyi düşünmediğim için böyle eş sorularına bir söz söylemek istemiyorum.
10 Yorumla2 sene nedir yahu.. calisan kisi acliktan olmez. severim oyle isi.
10 YorumlaAkşam evine gelen erkek isterim
Ha arada. olur ama. surekli istemem
Maç bir ay10 YorumlaGüveniyorsam ki güvenmediğim birisiyle evlenmem senelerce katlanırım
20 YorumlaZor bir şey, hayatta insanı en çok yoran şey beklemektir!
10 Yorumla
+1 yılNe yani pilot bir koca istemezmisinz simdi 😄 ben evde kaldim ozman
10 Yorumla
+1 yılBende babami 7 yasina kadar gormedim hep rusyada calisirdi o donemde
20 Yorumla- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih