Kısmetse ilk fırsatta Balkanlar turu yapmayı istiyorum. Aranızda Balkanlar turu yapan oldu mu? Nasıl geçti? Nereleri gördünüz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kısmetse ilk fırsatta Balkanlar turu yapmayı istiyorum. Aranızda Balkanlar turu yapan oldu mu? Nasıl geçti? Nereleri gördünüz?
Bulgaristan'da yaşıyorum burada doğup büyüdüm Bulgaristan Türk uyum balkanlıyım zaten :D bulgariaranın tüm şehirlerini gezdim sayılır, ayrı ülke olarak Makedonya ve Arnavutluk tam Balkanlar sayılıyor mu bilmiyorum oralara da gittin başka nasip olmadı
Benim babamın dedesi Bulgaristan doğumlu. Yaşadığım semtte de çok insan var hatta Bulgaristan vatandaşlığı olanlar da var. Ben de vatandaşlık alaydım iyiydi :) Evet oralar da Baklanlar sayılıyor
Balkanlar ın kendine özgü güzel bir dokusu var Avrupa’da. Benzer köklerden dil ailelerinden kültürden gelselerde her ülkenin bir kisiligi olduğunu söyleyebilirim. Keyiflidir. Yemekleri çok iyi. İnsanları sıcaktır. Türkçeye yabancı değiller başka dil nerdeyse çok az kullandım. Merak ettiğin tam ne detaylandırırsan daha ney olur
Görmeye değer yerlerdir diye düşünüyorum
kasımda nasıl olur sence?
aslında o tarihler için düşünüyordum ama evet soğuk olabilir o yüzden başka zaman yapabilirim
Balkanlar fikri harika! Ben Yunanistan tarafını gezme fırsatı buldum, komşunun yemekleri ve adalarının atmosferi gerçekten bir başka 🌊 Şimdiki hedefim ise fotoğraftaki Mostar Köprüsü'nü yerinde görüp Saraybosna ve Üsküp’ü kapsayan tam bir balkan turu yapmak. Bütçe dostu olması ve vizesiz seçeneklerin bulunması buraları çok cazip kılıyor 🗺️ Sen turla mı gitmeyi düşünüyorsun yoksa kendi rotanı çizip sırt çantanı alıp çıkacak mısın? 🧳✈️
Cevap
3Cevap
yapmak isterdim
Çok istiyorum.
nasip olur inşallah
İnşallah yaa
arkadaşım gelmezse gidelim :)
Selanik turu da yapalım ama, benim Babaannem oralıydı
vayyy olur
Yapmadım ama görmeyi istediğim yerler
Hiç yapmadım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?