Tatil & Seyahat Karadeniz'i hiç gezdiniz mi? canooo0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor İlk defa geldim harika 🤩 Güncellemeler+1 yıl Bu arada gezginim merak edenler için 1|\ stagram @gezcan. n Karadeniz'i hiç gezdiniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. gitmedim maalesef 1 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Karadenizliyim ama karadenizi Karadeniz yapan en güzide şehirleri ben de gezmedim 1 1 Yorumla canooo0 +1 yıl Şehirler değil şehir dışı güzel olannn Yorumla
SüslüYoda Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Kendim Karadenizliyim, haliyle her zaman görüyorum.🌊 1 1 Yorumla canooo0 +1 yıl Şanslısın Yorumla
miaorkitty Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İstanbul ve Antalya hariç hiçbir türkiye şehrini gezmedim. 1 1 Yorumla canooo0 +1 yıl Mutlaka gezmelisin Yorumla
yolcununbiri Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Gittim baya iyiydi. Yaylada gizlice kalıp sabahlamayı düşünmedim değil, havasını şişeleyebilsek keşke 1 0 Yorumla
emright Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 49% +1 yıl Doğu karadeniz gerçekten çok yeşil. Ama yapılan Hesler akarsuları mahvetti. 1 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Belli başlı illerini Rize Trabzon Gümüşhane Giresun Bartın Zonguldak 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl En büyük hayallerimden birisi Karadeniz turu yapmak. 1 0 Yorumla
Seinjerlin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Hiç gezmedim. Bir ara bakarım. Bir orası kaldı zaten :D 1 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Her yerini değil. Severim oraları. Sevdiklerim de var sağ olsunlar. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oralıyım 😅 sık sık gidiyorum doğal olarak 1 3 Yorumla canooo0 +1 yıl Keşke bende Trabzon vs yaşasam ama özellikle yaylalar Yorumla efulimmm88 +1 yıl Trabzonda yaşamak bir bana mı cazip gelmiyor acaba 😅 Yorumla canooo0 +1 yıl Şehir içi değil şehir dışı Yorumla
Greyx Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Son foto iyiymiş neresi kanka 1 1 Yorumla canooo0 +1 yıl Uzun göl şelale Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 10,1b cevap paylaştı. Orada yaşıyorum. Artvin'i görmeden karar verme. 1 3 Yorumla canooo0 +1 yıl Nasipse bir dahakine orayı da gezeceğim Yorumla mdrx592 +1 yıl Şavşat'tan vadi boyu bir izle. Karagöller, Laşet Yorumla canooo0 +1 yıl Bakalım Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 616 cevap paylaştı. Hayır hiç gezmedim ama gezmek istiyorum 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Doğma büyüme yaşama Karadenizliyim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 922 cevap paylaştı. Gezdim vakti zamanında Karadeniz turu yapmıştım 1 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yok gezmedim ama güzel yere benziyor ☹️ 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ah keşke bi Karadeniz turu yapabilsem hayalim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet samsun rize arası gezdim 4 sene de okudumİnsanı yavan doğası harika yer 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 879 cevap paylaştı. en çok istediğim şeydir bu 1 0 Yorumla
Birdilektaşı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Nereye gittin? 1 6 Yorumla canooo0 +1 yıl Biraz Trabzon merkez bi Ayder turu birde uzun göl şimdilik kafa tatiline çıktım ama burası için geri geleceğim Yorumla canooo0 +1 yıl Hala Trabzondayım Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Hm Karadeniz deyince insanların aklına ya Artvin ya da Trabzon geliyor sadece iki şehir var zaten en iyi olan Yorumla canooo0 +1 yıl Şehirlerin bir şeyi yok bence yalar karadenizi Karadeniz yapan Yorumla Birdilektaşı +1 yıl Aynen muhafazakar insanlar kendinizin dağa taşa vurarak iyi yapmışsınız. İyi gezmeler. Yorumla canooo0 +1 yıl En temizi valla tavsiye ederim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
gitmedim maalesef
Karadenizliyim ama karadenizi Karadeniz yapan en güzide şehirleri ben de gezmedim
Şehirler değil şehir dışı güzel olannn
Kendim Karadenizliyim, haliyle her zaman görüyorum.🌊
Şanslısın
İstanbul ve Antalya hariç hiçbir türkiye şehrini gezmedim.
Mutlaka gezmelisin
Gittim baya iyiydi. Yaylada gizlice kalıp sabahlamayı düşünmedim değil, havasını şişeleyebilsek keşke
Doğu karadeniz gerçekten çok yeşil. Ama yapılan Hesler akarsuları mahvetti.
Belli başlı illerini Rize Trabzon Gümüşhane Giresun Bartın Zonguldak
En büyük hayallerimden birisi Karadeniz turu yapmak.
Hiç gezmedim. Bir ara bakarım. Bir orası kaldı zaten :D
Her yerini değil. Severim oraları. Sevdiklerim de var sağ olsunlar.
Oralıyım 😅 sık sık gidiyorum doğal olarak
Keşke bende Trabzon vs yaşasam ama özellikle yaylalar
Trabzonda yaşamak bir bana mı cazip gelmiyor acaba 😅
Şehir içi değil şehir dışı
Son foto iyiymiş neresi kanka
Uzun göl şelale
Orada yaşıyorum. Artvin'i görmeden karar verme.
Nasipse bir dahakine orayı da gezeceğim
Şavşat'tan vadi boyu bir izle. Karagöller, Laşet
Bakalım
Hayır hiç gezmedim ama gezmek istiyorum
Gezdim tabi güzel memleketim benim.💚
Hayır ama çok isterim.
Doğma büyüme yaşama Karadenizliyim
Gezdim vakti zamanında Karadeniz turu yapmıştım
Yok gezmedim ama güzel yere benziyor ☹️
Ah keşke bi Karadeniz turu yapabilsem hayalim
Evet samsun rize arası gezdim 4 sene de okudum
İnsanı yavan doğası harika yer
en çok istediğim şeydir bu
Nereye gittin?
Biraz Trabzon merkez bi Ayder turu birde uzun göl şimdilik kafa tatiline çıktım ama burası için geri geleceğim
Hala Trabzondayım
Hm Karadeniz deyince insanların aklına ya Artvin ya da Trabzon geliyor sadece iki şehir var zaten en iyi olan
Şehirlerin bir şeyi yok bence yalar karadenizi Karadeniz yapan
Aynen muhafazakar insanlar kendinizin dağa taşa vurarak iyi yapmışsınız. İyi gezmeler.
En temizi valla tavsiye ederim
Arabistan dicektin heralde
Gezmedim
Evet
Her gün
Hayır gelmedim
Çok güzel ya
Gezdim, çok güzel ✨
Hiç gitmedim