Tatil & Seyahat Çanakkale'ye gittiniz mi, gezdiniz mi hiç? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Çanakkale'ye gittiniz mi, gezdiniz mi hiç? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
aerolite Takip Et Master Yaş: 55 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 1,9b cevap paylaştı. Çok gittim. Hatta birçok Çanakkaleli'nin gitmediği yerlere de gittim. 1 2 Yorumla Soran 7 ay Ne guzel oralar nereler? Yorumla aerolite 7 ay Çanakkale boğazı boyunca baştan, sona defalarca tekneyle seyir yaptım. Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 7 ay Gitmedim, gitmek isterim güzel bir yere benziyor deniz falanda var ama Çanakkale denilince birileri aklıma geliyor. 1 0 Yorumla
Chasm Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 7 ay Evet çok güzel bir şehir fazlasıyla beğeniyorum. 1 0 Yorumla
Ezel1995 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 7 ay Bir çok kez. Denizi çok kötü her yer deniz anası 1 0 Yorumla
ruhu_münzevi Takip Et Xper 7 Yaş: 108 , eic 100% 7 ay Gittim. Gerci baya zaman oluyor ama ayri bir tarih yatiyor. 1 0 Yorumla
Epistemik Takip Et Bilge Yaş: 47 , eic 100% 7 ay Harika ve huzur dolu bulduğum şirin bir yer. 1 0 Yorumla
obirgezgin Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 73% 7 ay Hayır 1 8 Yorumla Soran 7 ay Nereleri gezdin Yorumla obirgezgin 7 ay Almanya gezdim bu haftada amsterdama gideceğim Yorumla Soran 7 ay Ne guzel ben taylanda gittim bu ay sonu misira gidecegim. Vize cikarsa agustosta olimpiyat izlemeye parise gidicem insallah cikar Yorumla obirgezgin 7 ay Nerde yaşıyorsun sen? Yorumla Soran 7 ay İstanbul Yorumla obirgezgin 7 ay İnşallah gidersin Yorumla Soran 7 ay Tesekkur ederimm insallah sen de Yorumla obirgezgin 7 ay Yaş kaç senin Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 33 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 8,1b cevap paylaştı. Askerlik yaptım. Çok kez gittim. 1 0 Yorumla
Sanalpsikoloq Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 100% 7 ay 2 defa gittim gezdim herkese tavsiye ederim 0 0 Yorumla
Edameda06 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 60% 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 574 cevap paylaştı. Evet gittim gezdim 2 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 595 cevap paylaştı. Evet gitmiştim 1 0 Yorumla
beyzaondr350 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 98% 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 385 cevap paylaştı. Hiç gezmedim 1 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 96% 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 337 cevap paylaştı. Gittim evet 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 7 ay Tatil & Seyahat konusunda 523 cevap paylaştı. Gitmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Çok gittim. Hatta birçok Çanakkaleli'nin gitmediği yerlere de gittim.
Ne guzel oralar nereler?
Çanakkale boğazı boyunca baştan, sona defalarca tekneyle seyir yaptım.
Gitmedim, gitmek isterim güzel bir yere benziyor deniz falanda var ama Çanakkale denilince birileri aklıma geliyor.
Evet çok güzel bir şehir fazlasıyla beğeniyorum.
Bir çok kez. Denizi çok kötü her yer deniz anası
Gittim. Gerci baya zaman oluyor ama ayri bir tarih yatiyor.
gittim güzeldi
Harika ve huzur dolu bulduğum şirin bir yer.
ora da askerlik de yaptım evet
Ezine de askerlik yaptım... Evet gezdim
Okul gezisiyle iki kere
Gittim çok güzel bir şehir
Hayır
Nereleri gezdin
Almanya gezdim bu haftada amsterdama gideceğim
Ne guzel ben taylanda gittim bu ay sonu misira gidecegim. Vize cikarsa agustosta olimpiyat izlemeye parise gidicem insallah cikar
Nerde yaşıyorsun sen?
İstanbul
İnşallah gidersin
Tesekkur ederimm insallah sen de
Yaş kaç senin
Gittim İstanbul’da yaşıyorum ama orayı da gördüm
Askerlik yaptım. Çok kez gittim.
2 defa gittim gezdim herkese tavsiye ederim
Uzun zaman önce
Evet gittim gezdim
Gitmedim
Üniversiteyi orada okuyorum