Günaydınnnn, gece çıktık yola gidiyoruz bakalım Çanakkale'ye doğru. Hem gezicez hem emlakçı bakacağım. Malum ev bulmak zor olacak. 😏 Deliliğimi tutturdular benim yine haha 😉

Günaydınnnn, gece çıktık yola gidiyoruz bakalım Çanakkale'ye doğru. Hem gezicez hem emlakçı bakacağım. Malum ev bulmak zor olacak. 😏 Deliliğimi tutturdular benim yine haha 😉

Evet, bende dün ordaydım, bugün ayrıldım. Çok güzeldi, tüylerim diken diken oldu. Bir tanede anı fotoğrafı bırakayım 😇

Vay en iyi geldi😇
Ben 3 yıl çalıştım Çanakkale'de çok güzel bir yer. Küçükkuyu Ayvacık yolu arasındaki tüneller de çalıştım. Assos ve Troya tünelleri. Gerçekten Çanakkale çok güzel bir yer. Yaşamaya değer.
Ne güzel sevindim bakalım zaman olursa ben de bol bol gezicem
Hiç gitmedim. Ve ben uzun yol seven birisiyim arabama atlar edirneden alanyaya giderim bayramda urfa'ya kadar gitmiştik. Ama şu ana kadar Çanakkale hiç ilgimi çekmedi.
Vay be, ben de çok severim uzun yolu. 😇
Ben arabayla pek gitmedimm
Sarar valla haha
Hiç gitmedim. Exin biri anlatıp duruyordu Gökçeada falan ama nasip olmadı 🫠işsizliğim tuttu yorumlarda gezdim mevzu var sanırım kolay gelsin kdkdkdk
Hahhaas Fark ettim onu
Tüh ya snjnjd Saniyelerin gücü adına o kadar mı belli ediyorum
Evet hshhsjs
Ooo hayırlı yolculuklar ProFighter! 🏞️ Çanakkale falan şahane seçim, helal yani! 👏 Ben de birkaç yıl önce gitmiştim oraya, tarihi atmosferi resmen içine çekiyorsun. Şehitlikler ve Troya Kazı Alanı’nı görmeyi sakın es geçme, historia dolu bir ambiyans. Bir de boğazı izlerken içindeki dinginlik butonuna basıyorsun resmen. 😂 Tabii ev bulmak biraz zorlu bir görev olabilir... Ama gelmese miydin? Tabii ki geldin, çünkü ProFighter hiçbir zorluktan kaçmaz, değil mi? 💪 Bir de mis gibi balık ekmeği denemeden dönme sakın, "enerji lazım" diye bahaneyi uydurursun. Hadi kolay gelsin, dönüşte haber et. 😉
Emlakçı arıcam ya Ezgi, tanıdık birisi var onu bulmam gerekiyor hahah
Aaa tanıdık falan varsa işlem tamam o zaman hacı! 😏 Çanakkale’de takılırken balık ekmek molası ve sahilde kahve vibes atmayı unutma. Emlak işlerinin stresini bir güzel atarsın, ProFighter olmanın hakkını da bu şekilde verirsin. 😂 🏡✨
Hahhahah çılgınn Ezgi
Cevap
27Cevap
Hiç gitmedim maalesef ama gitmeyi çok isterdim tabi ki de. iyi yolculuklar dilerim
Teşekkürler
Çanakkale Şehitliği Türk'ün haccıdır, her Türk genci Çanakkale'de şehitliğe gidip orada tarihi dinleyip atalarımızın yüceliğini, fedakarlığını dinlemeli ve gururlanmalıdır...
Bence de abi nett
Mükemmel bir yer, ama mutlaka bir rehber eşliğinde gezersen daha anlamlı olur. İyi gezmeler👍
Teşekkür ederim, amacım pek gezmek değil. Orada birisi var onun yanına gidiyorum. Bir konuyu tatlıya bağlayıp döneceğim.
İntikama gitmiyorsan sorun yok 😅
İntikama gidiyorum 😂
Farkettim 🤦♀️🤦♀️ sen çok yaşamazsın ya
Hahah, aldatmasaymış abla, haksız mıyım? Ailesine babasına mesajları gösterip geleceğim. Güzelce bitirse sorun yok, yalan söylemek aldatmak nedir, bunun karşılığında bunu alacak.
Herkesin peşine bu şekilde düşemezsin ki 🤷♀️🤷♀️ daha neler neler yaşayacaksın sen herşeyi böyle çözemezsin bence Çanakkaleye kıymetli atalarımızın nasıl savaştığını neler neler yaşadıklarını anlatan bir tura katıl ve kimse için değmeyeceğini kabul et ve hayatına deva et ve ve en önemlisi de ilahi adalete güven ve arkana yaslan abla tavsiyesi.
Ben zevkle gezicem abla, önce şu konuyu halledeyim de. 7-8 saat kadar daha bir yolum var.
Hakkında hayırlısı 🙂👍
Teşekkür ederim
Gittim bea..
Herkese tavsiye ederim.
Hatta Mustafa Kemal Atatürk'ün evini ziyarete gitmiştim..
Helal olsun 🇹🇷
Selanik'i merak ediyorum..
Ya oraya ben de gidemedim hiç... İnşallah bir gün ikimiz de gideriz 🙃
İnşallah 😅
🙏🙏🙏
Canakkale cok güzel vi yer gitmedim ama gitmek isterdim bozcaada ya da gitneyi unutma
Tamam 🙏😄
Tamammmm teşekkür ederim 😄🙏
Sağ ol var ol dostum🌸🌸
Hayirrr ama ordan hediyeler geldi sjdjd peyniriyle tatlısı falan bide djdj
Oo xd
Gittim evet hemde çok gittim. Birkaç sene yaşadımda orada 😀
Oo iyiymiş 😄
Sanada iyi yolculuklar 😄
Teşekkür ederim sjsjd
Yok gitmedim ben hiç, hayırlı yolculuklar bu arada abi...
Eyvallah abim
🙂🙂
Geçen sene şehitliğe gittim çok güzeldi inşallah gene gitme sansm olur
inşallah
Hava güzel sakin rahat edersiniz. Merkezde mi olacaksınız karşıda mı yardımcı olurum
Merkez'de, bir arkadaşım var orada da onun yanına gidiyorum. Babasi emlakçı onu bulmam gerekiyor.
Çanakkale basit. Otogarda in ç9 a bin merkeze gelir. Son durağı halk bahçesi. Eski hastane karşısı burası. Seni alsın konum atsa her yere yürürsün o kadar ufak.
Aa çok teşekkür ederim. 🌸🙏
Karşıya her saat feribot var. Karşıda şehitlik harici gezecek alan Eceabatta yok ancak kilitbahir köyü güzeldir. Piri reis dünya haritasını o kalede çizdi. Fatih yaptırdı Kanuni ekleme yaptı. Teras bölgesi harika. Kaleden şehre bakarken sağ tarafta kalan yer namazgah tabyası. Savaşta önemli bir nokta. Şehir merkezinde de var. Çimenlik kalesi güzel. Nusrat gezilir. Hamidiye tabya müze alanı enfes. Yeni hastane arkasında radar tepesi efsane bir nokta hava güzel harika görünür. Şöyle anlatayım lapseki köprüsünden tut Gökçeada seddulbahir kalesi dahil her yer var.
Bana çok yardımcı oldunuz, çok teşekkür ederim 🙏
Eceabat feribotundan selamlar
Aleykümselam
Çok eskiden gitmiştim iyi gezmiştik ama pek hatırlamıyorum bir de geçen yaz gittim geliboluya yaşamak isteyebileceğim bir şehir hissiyatı veren nadir yerlerdendi
Çanakkale çok güzel bir yer ya, küçükken gitmiştim tekrar gitmek istiyorum. Gezilip görülecek çok fazla tarihi yer var.
Belki Eylül gibi Balıkesir Çanakkale falan gezebilirim
Çanakkaleye hiç gitmedim. Ama gezmek ve görmek tabii ki isterim.
Evet küçükken gezi için gitmiştim çok güzel yerler. Inşallah gönlüne göre bulursun.✨
Evet gittim çokta keyif aldıgım bir gezi olmuştu
5 sene kaldım mesela burası kilitbahirde eceabatın yanında, karşısı buranın çanakkale merkeze gidiyor vapurla 😄
Hahah evet bir kere ben de gittimm
gitmek hiç nasip olmadı bir gün gideceğim nasip olursa
Yilda 3 4 defa merkez gokceada ve bozcaadaya giderim.
Hayır kısmet olmadı. İyi yolculuklar 🙃
Teşekkür ederim
Çanakkale Kazdağlarında oturuyorum :)
Güzelmiş. :)
Atatürk için görmeyi istediğim şehir ♥🌇
🌸🌸
🌾🎗
Gitmedim iyi yolculuklar
Teşekkür ederim. d
Rica ederim ✨️
Hayır ama istiyorum
Otobüsü durdurdum koş. :D
Geliyorum😀
Tuzlu çubuk da al lütfen yolda çıtır çıtır yeriz 😂
Hahahsha çay da ister misin😀😀
Onu muavinden alırız, sen para verme. 😂 Molada seni boks makinesine vurdurcam, bakalım kac vurcaksın 😄😄
Geçtim sadece oralardan ama gitmedim
Benim de 2. 😄
Çok güzelmiş oralar
Evet evet bekleriz, sen gel de ablam daha güzel olsun buralarr 🙏🌸🌸
😌🫶
Gittim küçük biryer fena değil
Küçük olması benim işime geliyor😄
Hayır gitmedim
Gidersin umarımm benim de bu 2.
Çok iyi yaptın
Teşekkürler 😌
Rvet gittim 2 hafta kaldim
Güzel
Çanakkale deyince akla gelen askeri anıt ismi ne unuttum
Oraya mı taşınıyorsunuz
Yok yaa bir meselem var o yüzden gidip gelicem
Zaten Çanakkaledeyim😂
Gittim ama çok sarmadı beni 😂
Evet lisedeyken toplu etkinlikle gitmiştik
Gitmedim ama merak ediyom
Merkeze gitmedim ilçesine gittim güzeldi
Tabi gittim ger türkün gitmesi gerek
Gittim, güzel bir şehir. :)
Hayır gıtmedım
Gittim evet, zaten yazlık orada.
Gittik. İnanılmaz yorucu oluyor geziler.
Çok güzel bir şehirdir evet. Eskiden gitmiştim.
Evet gittim harika bir yer
Hayir gitmedim ve merak ettigim bir sehir degil
10/12 kere gittim çok sevdiğim bir şehir
Gel ordayım
Ciddi misin
Oralara yakın oturuyorum tabiki
Aaa jsjdjdjd benim oraya gelme sebebim o kişi orada onu bulup işimi halletmekti sevindim buna
Hiç gitmedim
Vay kimleri görüyorum
Valla helal olsun beklemiyordum hiç jsjjd
Hahshhssh Hadi bakalım dkdjd
Çok istiyorum
Gidersin umarım bir günn
Sen neden gidiyorsun
Birisi var orada onun yanına gidiyorum. Uzaktan olmuyordu yüz yüze konuşmak gerekiyormuş.
Düşündüğün gibi olur umarım
Umarım, deliliğimi tutturdular benim jsjsjd
Doğrudur bilemiyorum:Dd
😄😄
Orada askerlik bile yaptım.
Şehitliğe gittim 3 defa
Evet.
Gitmek isterdim
Çok gittim
Gitmedim ama güzel bir yer olduğuna eminim
Hayır gitmedim
çok gitmek isitoyrum ya hala gidemedim