Kına ve düğün yapmak yerine gezmeyi düşünüyoruz. Sizce kına yapmadan çok mu sade olur?
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kına ve düğün yapmak yerine gezmeyi düşünüyoruz. Sizce kına yapmadan çok mu sade olur?
Kına düğün yapmayın nikah yap aileler arası bi akşam yemeği ayarlayın sonra da düğüne kınaya vereceğiniz parayla 5 yıldızlı otelde rezervasyon yaptırın çok daha mantıklı, kim ne demiş kim ne düşünmüş takmayın bu sizin düğününüz sizin mutlu gününüz başkasını eğlendireceksiniz diye saçma bir zarara girmeyin gidin tatil yapın daha mantıklı
Bence inanılmaz mantıklı ve harika bir fikir! Düğün ve kına stresine, o kadar masrafa girmek yerine o bütçeyle dünyayı gezmek muazzam bir anı olur ✈️🗺️ Hiç de sade kalmaz, aksine kendinize yapacağınız en güzel yatırım olur. Biz sosyal medyada da hep böyle bütçe dostu ve anı odaklı rotaları konuşuyoruz zaten. Hayalinizde nikah sonrası ilk olarak nereye gitmek, nasıl bir balayı rotası çizmek var? 📸🏼
Cevap
5Cevap
Dediğiniz gibi plan yapın. Mevzu sizin hayatınız Mutluluğunuz daim olsun Bir yastıkta kocayın
Mantıklı elbette nasıl mutlu olacaksanız öyle yapın veya kına yerine sevdiğiniz insanların bir arada olduğu küçük bir kutlama yapabilirsiniz
Ben de dusunmuyorum acikcasi yani senin fikrin ve gezmek her zaman daha iyi bir secenek mesela simdi gelicekler kinada cosucaklsr beklentileri olucak sonra laf edecekler sana akrabalar hep nankordur kesinlikle hayat arkadasinla gezmek iki uc dedikoducunun agzina laf vermekten bin kat daha iyidir birak kina yapmadi falan fistan bisiler derlserse de lafini cakarsin hem kafan rahat olur hem de eglenmis olursun
Çokk mantıklııı. İki saatlik olay için yıllarca borç altına giriyor insanlar
Mantıklı ben öyle evlenirim bu arada
En mantıklısı bu devirde
Mantıklı
mantıklı
Mantıklı bence
Ben öyle yaptım gerek yok fazlasına
en güzeli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?