Kim haklı bu ara herşeye kavga çıkıyor evde anlamadık bigün gezsek ertesi gün kavga nazarmı ne?

Pazar günü sabah evde ekmek yoktu, çocukla dur alayım geleyim dedim. Bir pazar günüm var diye ilendi, duramam seninle gitsin. Ben de ilendim, o öyle yapınca kahvaltı hazırlığım, ekmek yok. Çocuğa bak, destek istedim, bir ekmeği fazla bulunduramıyorsun, ev hanımlığının s... dedi, ağladım, zoruma gitti. Sonra gerçek değildi, özür dilerim biricik karım, beni de anla çok çalışıyorum dedi. Bugün yine kavga ettik, sürekli tatil diye başımın etini yiyorsun, benim işim bir kargocu, kendisi iznim yok, beğenmiyorsan bizi boşan o zaman, nankör, sizin için çalışıyorum demelere başladı. Ben günübirlik gidelim dedim, benim senden bir şey istemem kötü mü dedim, başka çözüm yolu buluruz, uzağa gidemiyorsak demiştim. Git kendin gez, dolaş ne, tamam ye hadi oradan nankör, ben sizin için çalışıyorum, tatile gidemiyoruz, bizi beğenmiyorsun dedi. Para yönümden sıkıntımız yok ama gerçekten ben de insanım, senede bir bir yere gitmek isterim ya da şehir içinde bir yerlerde olur, tek razıyım diyorum. Beni darlama diyor, gittik parka, çarşıya, dondurmaya diyor bana, bunları büyük bir şey sanıyor. Haksız mıyım, yorgun olabilirsiniz haklısınız ama bir parka da mı çıkamaz insan eşiyle, her erkek çalışıyor, ben anlamadım ya, zorla ilenirsem yapar.

Kim haklı bu ara herşeye kavga çıkıyor evde anlamadık bigün gezsek ertesi gün kavga nazarmı ne?