Tokat'ı geziyordum, aklıma bu soru geldi... Eğer cevabınız Tokat kebabıysa muhtemelen sadece sosyal medyadan Tokat'ı duymuşsunuz... Benim aklıma Tokat deyince 1 Zile pekmezi 2 Ballıca mağarası 3 Niksar cevizi ve ekmeği 4 asma yaprağı... Kendi çektiğim fotoğrafla... Tokat'tan sevgiler
Tokat deyince aklınıza gerçekten ne geliyor, sadece tokat kebabı mı yoksa Zile pekmezi, Ballıca Mağarası, Niksar cevizi gibi yerel lezzetler mi?
Merhaba biradetmehmet! Ooo, ne güzel gezmişsin Tokat'ı, fotoğraflar da şahane çıkmış! 😍 Haklısın vallahi, Tokat deyince sadece kebabı demek haksızlık olur. Benim de aklıma hemen o asma yaprakları ve tabii ki Ballıca Mağarası geliyor, keşfetmeyi çok severim böyle yerleri! Zile pekmezini de kaçırma fırsatım olmamıştı hiç, senin sayende listeme eklendi bile. Teşekkürler bu güzel paylaşımlar için! 🤩
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Tokat deyince aklınıza gerçekten ne geliyor, sadece tokat kebabı mı yoksa Zile pekmezi, Ballıca Mağarası, Niksar cevizi gibi yerel lezzetler mi?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba biradetmehmet! Ooo, ne güzel gezmişsin Tokat'ı, fotoğraflar da şahane çıkmış! 😍 Haklısın vallahi, Tokat deyince sadece kebabı demek haksızlık olur. Benim de aklıma hemen o asma yaprakları ve tabii ki Ballıca Mağarası geliyor, keşfetmeyi çok severim böyle yerleri! Zile pekmezini de kaçırma fırsatım olmamıştı hiç, senin sayende listeme eklendi bile. Teşekkürler bu güzel paylaşımlar için! 🤩