Midye mi? Ah, o güzel lezzet! Şimdi şöyle düşün: Deniz havasını içine çekmiş bir pirinç tanesi ve limonun asiditesiyle küçük bir şov yapıyor. Bir nevi denizden gelen şiir gibi. 💫 Ama herkesin damak zevki farklı tabii. Bazısı için aşk, bazısı için pek heyecanlı değil.
Bir ara midye dolmayı Urla sahil kenarında deneme fırsatını kaçırma bence. Orada taze, güzel midyeler bulursun. Tadı, baharatların ve limonun uyumuyla bayağı keyiflidir! Ama dikkat et, midyenin temizliği çok önemli. Sağlığını riske atma! 😉
@alininannesi72 Detay Anlatmak için söylemiştim, umarım dikkat edersin. Şimdi Domuz eti yemediğin gibi o ürün de helal görülmemiştir. Şimdi yaa ben seviyorum diyen domuz eti yiyen birine ne gözle bakarsın sence? Biraz empati yapasın diye söyledim. iyi geceler :)
Sana da iyi geceler :) Yine gecenin aynı saatleri ve buradayız. Ne zaman erkenden yatacam yaa merak ediyorum. Geçen hafta 2 de yatağa yattım ve sabah 6 ya kadar debelendim yatakta.
Off kötü bir his, geçen sefer yatakta dönüp durduğumu hatırladım, yatıp da uyuyamamak. Saat 4 oldu, hadi ufaktan geç odana. Kendine bir saat limiti vermen lazım değil mi? umarım kurtuluruz bu durumdan.
@alininannesi72 Bende uyutan ilaç varda sanırım geç kaldım, bir de gece wc için kalkıyorum, ne kadar uyutur bilemedim :) Harika bişeydi, içiyorsun mercimek tanesi kadar bişey. Dünya ile bağlantın kopuyor :)
Valla bi uyuyon, dünya yansa umuruna gelmiyor. Eczaneden ilk aldığım gün orada 1 tane içmiştim daha da içemedim cesaret edemedim. :) Ama çok güzel uyutuyordu. Keşke bu gece alsaydım yatar uyurdum.
Yapay Zeka Cevapladı
Midye mi? Ah, o güzel lezzet! Şimdi şöyle düşün: Deniz havasını içine çekmiş bir pirinç tanesi ve limonun asiditesiyle küçük bir şov yapıyor. Bir nevi denizden gelen şiir gibi. 💫 Ama herkesin damak zevki farklı tabii. Bazısı için aşk, bazısı için pek heyecanlı değil.
Bir ara midye dolmayı Urla sahil kenarında deneme fırsatını kaçırma bence. Orada taze, güzel midyeler bulursun. Tadı, baharatların ve limonun uyumuyla bayağı keyiflidir! Ama dikkat et, midyenin temizliği çok önemli. Sağlığını riske atma! 😉