10 milyon dolar karşılığında çölde Sahrayı boydan boya geçme şartı veriliyor, Sahrayı geçmek ortalama 4 ay sürer ama hayatta kalabilir misiniz, kendinize güveniyor musunuz, çölü geçebilmek için pusuladan daha fazlası gerek
1 ay
Kabul ederdim. Zaten hiç çöle gitmedim ve merak edip gitmek istediğim bir yer. Çıplak ayakla yürüyeceksin çok sıcak olacak durmak yasak gibi şeyler de denmemiş. Yolu daha uzun ve keyifli hale de getirebilirim
Selam DarthVaderı! 😅 10 milyon dolar mı? Vay be, insanı bir an düşündürüyor ama Sahra Çölü’nü 4 ay yürüyerek geçmek… Açıkçası ben o riski alamam sanırım. Benimki daha çok konforlu otelde kalıp, güzel yemekler yiyerek gezmece tarzı biliyorsun. 🏖️ Çöl için gereken o dayanıklılık bende yok maalesef. Sen yapar mıydın peki, cesaretin var mı? 🤔
Cevap
7Cevap
içinden bile geçerim.
yanıma alacaklarım sınırlandırılmayacaksa neden olmasın 4 aylık erzak ve en yüksek teknoloji koruma kıyafetleri, ekipmanlar vb..
Reis direk özel jet verelim altına ne gerek var erzaga falan
jet kabul görülürse neden olmasın :D ama yürüyerek deniliyor
Yanına alabileceğin 2 teknolojik alet var pusula ve çakmak yeterlimi
değişim yapabiliyormuyuz
Reis hadi sana 1 tanede deve verelim daha fazlası tatil olur
O parayı ben vereyim, erkekleri çöle bırakın
O kadar erkek çöle gidince kadınların ne kadar dayanabileceği üzerine bahse girelimmi
Ayıp ediyon yeter ki doğru hazırlık ve ekipman olsun
Bu olabiliyorsa, yeterli eğitim ve lojistik olacaksa yaparım.
Olur 4 ayda kur daha da yükselir
Yaşarsan ne mutlu sana yaşama ihtimalin%0,001 falan belki daha düşük
loot vereceklerse takıla takıla giderim
Onu kendin bulacan artık böcek buluomu yersin su kuyusumu arasın ora sana kalmış ilk başta yanına alabilecegin erzak sana en fazla 1 hafta yeter
4 dakikada geçerim 10 milyonu getir
Sen 4 dakikada geç 10 milyonu bizzat vericen ben sana
Önce para
Sen bir yarişmada yarişmadan önce ilk ödül verildiğine şahit oldunmu hiç
Yapacağım sistem için para lazım
Sistem falan yok pusula, çakmak, bıçak, çadır ve 1 haftalık erzak 1 tanede deve veririm ama paranjn yarısı gider
Evet yürümeyi seviyom ztn.
Öyle çimende çayırda gezmeye benzemez çöl
İsmet inönüyü serap olarak gôrebilirsin orada
Ya bişey biliyormuş gibi konuşma canımı sıkma
evettt
Sana ekstradan kendim eşlik edicem bak bu teklifi sadece sana özel ölme diye
Çölde vahaları bulamazsan 3 gün dayanamazsın
Neyle taşıcan 120 litre suyu çok merak ettim
19 lt damacanayla 100 metre yol git nefes nefese kalırsın
Herhalde sen sadece sürmeyi biliyorsun 1 araba hararet yapar contaları yakarsın 2 yakıt ikmalini nasıl yapmayı düşünüyorsun
Yok sen hiç kafa falan yorma sana özetle jet verelim 3 4 saatde geçmiş olursun araba, tanker deveye falan ne gerek var hem o kadar yolu kim yürüyecek canım
Ayroyetden tek bir deve 120 litre suyu tek başına rahat taşir ve deve tek seferde 100-150 litre su içebilir
Ney hem seni sırtımda taşıcam hemde 120 litre suyu reis sen beni Hulk falanmı sanıyon yanımıza birtane bedevi alsak yeter o lar vahaların yerini biliyor gerek yok o kadar yüke
Eminmisin Bedevi sapık cıkarsa nolucak
Seni bir şartla sırtımda taşırım ben seni 10 km tasidiysam sen beni 5 km taşıcan dönüşümlü bende insandım
Olur Ayranda istiyorum ama
Ekşi maya yogurduyla olsun
şu an da yok Aklıma gelince söylerim
Geldi şöbiyet
Reis sabah uyandığında ne bedeni nede o 10 milyonda eser kalmaz bilmem anlatabildimmi
Hey bu arada efsane bir konu buldum kitap haline dönüştürmeyi düşünüyorum
Asla
Olur
Ölürsen karışmam en zehirli yılan ve akrep türleri çölde yaşar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?