♾️ Çöl bölgesine yaşayabilir misiniz? bu kadar para karşılığında. yoksa ben yapamam mı dersiniz. biraz da ben böyle soru sorayım :))

Evet yaşarım
Hayır yaşamam
20 ye çözeriz..
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
♾️ Çöl bölgesine yaşayabilir misiniz? bu kadar para karşılığında. yoksa ben yapamam mı dersiniz. biraz da ben böyle soru sorayım :))

Çöl hayatına ayak uyduramam. Şurda bile sıcaklar yaktı kavurdu bizleri, sıcaklardan uyuyamaz olduk, çölde sıcak zannımca daha başka, insanı eritir çölün sıcağı, o zaman, çadır kurarak da yaşamak mümkün. Çölde evler de var.

Böyle bir evde dahi yaşayamam. Yakıp kavuran bir sıcaklık, çöl sıcaklığı, etrafta başka evler yok, kimse yok, aslında yaşayadabilirim,1 yıl ne ki, göz açıp kapayıncaya kadar geçer, çölde çadır kurup yaşamayacaksam, bir evin içinde yaşayacaksam yani güvenliği varsa, böcek falan çıkmayacaksa neden olmasın, tek başıma, oh kimse de yok, doya doya kafamı dinlerim, her şeyime de stok yaparım , tamamen benim istediğim bir hayat tarzı aslında, herkesten uzak, sadece kendimle, üstüne bir de para alacağım daha ne olsun, bir yılda kaç tane kitap okur bitirirdim
Çöl denilince insanların aklına direkt kumlar geliyor ancak 5 çeşit çöl tipi vardır. Elbette ki insan yaşamı için uygun şartları sağlayan çöllerimiz var. Şehir/köy hayatı yaşanılmaz ama ölünmezde diyelim😅 10 milyon dolar 1 yıl çölde yaşamam için hiçte tatmin edici bir fiyat değil maalesef.
Evet.. nerde sözleşme nereye imza atiyorum aldim kabul ettim.. jsjsjsj
Zaten sıcaklara gram katlanamıyorum, para için hiç katlanamam.
Cevap
42Cevap
Kaktüs besler, çöl yılanına dans öğretir, akreple muhabbet eder, deveye biner, kumdan kale yapar, çöl fırtınasında Tanrı olurum xd
Barış bu paraya 1 yıl çok gel parayı arttıralım ya da 3 ay yapalım biz bu işi olmaz mı 😂
25 e anlaşırız 😂
Ha evet bak bu olabilir anlaştık 😂
😂 Tamamdır bilet benden
😂😂😂 tamam hazırlanıyorum hemen
Biri benim yerime işlerime baksın, mini snack bar, buz makinesi ve elektrik de olsun. Tabii modem de gönderin, iki arkadaşımı zorla alıp getirebilirsin. Her oda klimali olsun bunları kabul edersen anlaşabiliriz 🙃
Çölde kendime dair kalacak yerim varsa seve seve kalır, yaşarım yeterki kaldığım yerde huzur olsun.. para için değil, kendi öz sağlığım için nere olursa orada yaşayabilirim çok şükür..😌
Kesin yaşarım.. 1 yıl sonra zaten 15 milyon olur o para.. 😄
Buralardan uzaklaşmak gerçekten iyi gelebilir ülke durumu ortada çalıştığımız fatura ve kiralara gidiyor
Yani o parayı vermeselerde birçok şey için yaşayabilirim. Farklı yönlerimi geliştirmeme yardımcı olur. Zorlu koşullarda kaldım bunuda becerebilirim
Para sende kalsın 1 yıl kafamı toplarım ya da deliririm ama en azından insanlardan bir müddet kurtulurum
20 ye çözerizz :D suyumu tatlımı falan stoklarım birde kargolarım geliyorsa tamamdır😂 birde arkadaşımı istiyorum yanımda kabul mü 😅
Yaşarım yanıma kitapta almak isterdim yanında kafa dengi biride olucak
Yaşarım ne olacak sanki
o paraya çölde yaşamakla kalmam tek tek kum tanelerini sayarım
Ölü bedenin 10 milyonu alamaz her halde çölde yanıp kafayi yerim😆
Hayır para için şahsen işim dışında hiç bir şey yapmam
20 olsun hatta 100 yaşarım 10 az. 1 yıl süresini doldurdugumda da 200 yaparız 😂
paar be ya 10 yıl önce 25 yaşa döneyim ben 20 vereyim.
Hayır yaşamam yaşarım diyenler çölün ne demek ne olduğunu bilmiyorlar
Valla bilemiyorum yaşayabilir miyim yaşayamaz miyim
Yaşamsal faaliyetlerimi südürecek destekler varsa yaşarım tabi 10 m hem de dolar iyi para
Hayır yaşamam
Yeşilik doğa varken ne yapayım çölde
10Milyon $ iyi para, şartlarım oluşturulursa kalırım ya.
Konforum yerinde olacaksa ve her oda da klima olacaksa yasarm başka türlüsü mümkün olamaz
Evet çünkü insanların az olduğu yer bana huzur veriyor m
bedavadan yaşıyoz zaten bide üstüne paramı verecekler
Yaşamam ayrıca ne yapayım ben 10 milyon doları ihtiyacım yok hdhd
Yanıma sevdiğimi versinler olabilir değişiklik olur evde kalacağız değil mi shshhaha
Hayır yaşamam...
Cık yaşayamam...
O paranın yaklaşık 4te birine sahibim.. Yine de yaşamazdım.
@demirg 2,5 milyon dolar 2,5 milyon dolardır. Türk lirasına mı çeviriyorsun vizyonsuz:)
@demirg Gösteririm de madem bende öyle bir şey olmadığını idda ediyorsun bunun bir karşılığı olsun. Görünce aa tamam demekle kalma. Gel bir şeyine iddaya girelim
@demirg yahu işine bak o zaman hem bir idda ortaya atıyorsun hem arkasında duramıyorsun güle güle:)
@demirg sen kimsin sana bir şey ispatlayayım. Madem olmadığını düşünüyorsun yok say. Bilmediğin tanımadığın kişiler hakkında da yorum yapma. Yorum yapacaksan iddanın arkasında dur, duramıyorsan muhattabın olmayan cevaba yorum yapmayacaksın.
Bak ben ortamı germek istemedim. Yukarı da cevabım da sanırım yeterli olmamış senin için. Ben tanımadığım biri hakkında yorum yapmadım ki senin kadar atan 500 tane adam var burada. Hepiniz aynısınız kardeşim. Ben bişey iddia etmedim tekrar yazıyorum, niye zoruna gitti bu kadar onu anlamadım. Varsa da allah daha çok versin, helaliyle kazanıp yemek nasip olsun. Tamam ben korkağım iddaya giremiyorum. Ama sen de yalancısın işte ispatlayamazsın oldu mu :)
Geldin buraya yazdın bir de yalancı diyorsun git günlüğüne ağlayarak yaz hadi:)
Ben bedavaya köyde yaşıyom bir yıldır ha köy ha çöl en azından 10 milyon dolarım olur
o paraya dokunamadan çöl hayvanları cesedimi yemeye başlar bile
Çölde istediğim her sey varsa yasarim
Yok hayır
Hayır yaşıyamam
Ölmez sağ kalırsam 10 milyon dolarımi alırım 🤣
Yaşamam sıcaktan nefret ediyorum
J. wickte olursa yaşarım 🤣
Soğuk seçeneği varsa ben onu alabilir miyim
Miktar çok az 1 yıl için.
Yaşamam sıcağı sevmiyorum
50 milyon olursa olabilir
Yasamam yasayamam
Çölde 2 Gün duramazlar ihtiyaç listesi bol olmalı?
Erkeklerin %80 i evet demiş kekekekdkdkd
Yaşarım
Mis gibi çok tatili, su hariç
Herhalde yaşarım sonra hayatımı yaşayacağım 😅
20'ye çözeriz şıkkı güldürdü beni.. :D :D
Ömür boyu mu süresi de önemli ama😀
2 yıl bile yaşarım
Su falan varsa olur
Para peşinse olabilir :D
Kur düzenine göre 20 yi aşabilir
Ne olacak ki Habibi 😄
Yaşarım hiç sorun değil.
Yaşayamam ömrümden bir yıl çok zaman demek.
Ed Stanford gibi yaşarım
neden olmasın.
Yaşarım seviyorum zaten
Yaşarım ya
Kalmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?