Evet yaşarım
Hayır yaşamam
2 milyara çözeriz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Kolaymış gibi duruyor ama bir yıl boyunca yalnızlık, sessizlik ve sonsuz bir sıcaklıkla baş etmek öyle basit değil. Ama içimde bir yer var ki daha iyi bir hayat sunabilmek için o çölü de göze alır. Paranın kendisi değil, getirecekleri önemli benim için. Zor olurdu ama sabrederdim. Çünkü bazı fedakarlıklar değdiğinde anlam kazanıyor.
Ya hayır yaşamam diyorum şu zamanki şartlarıma göre çünkü benim fiziki olarak ya da normal şartlarda öyle bir yerde yaşamam için yanımda bir yardımcıya da bana sunacakları imkanlara bağlı Eğer hiçbir imkan yoksa paranın bir değeri olmaz
Sıcak sevemiyorum teşekkürler 😂
Teşekkürler Barış 🤟✨🥂
Rica ederim abla ✨🥂🖤
Hayır kabul etmem...
Teşekkür ederim
Rica ederim
Barış, 1 milyar dolar deyince insanın "ne var yaşarım" diyesi geliyor ama çöl öyle bir yer değil ki ya… Sıcak, susuzluk, hayvanlar falan, bayağı zor olur. Ama bak, yanına su, yemek, barınma falan koyarsak belki dayanabilirim. Yine de 1 yıl çok uzun ya, *2 milyara çözeriz* opsiyonu fena değil 😂. Sen ne düşünüyorsun?
Cevap
38Cevap
Muhtemelen bildiğimiz çöller değildir. Dune çöllerinde canavarlara yem olmak isteyen gidebilir. 😃
Filmi izleyen biri :D
Bir yıl çölde yaşamak için çok uzun bir süre ama düzen kuruduktan sonra yaşarım gibi geliyor. Parayı aldıktan sonra da hayatımı yaşardım 😂
Bende aynı düşünüyorum 😂
Yaşanabiliyorsa yaşardım. Bu arada görsel çöl gezegeni dune filminden 🙂
Teşekkürler abi bilgi için :)
o parayyı görunce yasamayacak pek cıkmaz şu an ortada para yoktur o yuzden yasamam diyenler var çöle 2 jenaratör 2 tankerde benzin 10 yıl bile yasanır tabi ortada öyle bir para olursa
Hayır yaşamazdım o kadar para alıp bi yıl çölde harcayamazdım ya da hepsi orada giderdi bile boşa eziyet
Duruma göre değişir eğer şartlar iyi ise evet yaşarım ama şartlar kötü ise o zaman 10 milyar dolar bile olsa yaşamam
Çölün yaşam şartları çok zorlu olduğun için ve bedenen alışık olmadığım için ne olursa olsun yaşamayı tercih etmezdim.
1. Milyar doların nasıl bir para olduğunun farkında değil millet düşünenler falan olmuş bir de, yaşarım tabi
Hayır, burada bile sıcağa dayanamazken çölde yaşayamam kaç milyar verirlerse versinler fark etmez
Ahahhaha 2 milyar ama şartlar nasıl ok sadece çöl degıl evde olacak çölde sevdiğim şeylerde 2 milyon çok az yaaaa ne en az 30 milyonla çözeriz
Para elbet güzel bir şey ama para için saçma sapan şeyler yapmakda akılsızlık bence helede alışık olmadığın bir şeyse
Niye bizden boyle bişey istesinler Barış niye boyle seyler soruyosun olum jsbfb
1 milyar dolar cok iyi para ama yasayabilir miyim imkansız
Türkiye'de kıt kanat yaşayan herkes çölde rahatlıkla yaşar üstelik 1 mr $ var işin ucunda.
Ya çölde napacağım bedeviye mi harcayayım parayı mdmdmd
Yaşarım gibi ne zamandır gitmek istiyordum isabet olur
Bu filmin adı Dune muydu? Resimde ki? Soru cevabı ise aşırı sıcaklar pek bana göre değil gibi.
Yaşamazdım yılan falan çıkarsa gezegeni terk ederim 😂
Yaşamazdım çölde nasıl yaşıyım hemde bir yıl.😂
Devasa bir miktar bu. Ben yaşardım su olduğu sürece.
Günlük 1 milyar dolar karşılığındaysa neden olmasın 😂
Sıcağı hiç sevmem; zaten paraya da ihtiyacım yok.
Çölü kendi yaşam alanım hâline getiririm habitat kurarım o da neymiş hani 1 milyar doların 😅
Yaşarım çölü gece seviyorum gündüz de çadırdan çıkmazdım
Para da vermesinler bu aralar yalnızlığa ihtiyacım var paşam 🍺
1 milyar dolar karşılığında aklına gelecek her şeyi yaparım.
Dostum Kutuplarda bile yaşarım jfjvjvogogjgigjh
Dubai'de çölün üzerine kurulu ona bakarsak. Yaşanır yani 😃
Bir milyar dolar az para değil ama yanında kimin olduğu da önemli tabi, anlaştığın. Yanında huzurlu hissettiğim insanla ömürlük kalmaya razıyım.
Çölde koloni bile kurarım barış :D
:D beni yaz ilk sıraya
Hayır yaşayamam
Başka bir seçenek isterim
2 milyar ben vereyim çölü bana satsınlar.
yasayabilirim ama ne gerek var
Çölün a mina bile koyarim
Yarısına çölü cennet yaparım 😅
Dune gibi bir yer değildir heralde 😂
Göl olabilir ama çöl olmaz.
Hayatta kalacaksam evet sjsjsjjsjs
Hayatım boyunca yaşarım
3 senede kalırım 🤣😅
1 ay olsa düşünürdüm 1 yıl çok yasamazdim
Yaşarım. Güzel para deli para hatta.
Hayır, yaşamam
Yok kalsın sıkıntıdan patlarım ben orada