Millette para yok, mecburlar
İnsanlar Yunan adalarına gidiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kurban bayramı öncesi zaten market, giyim, yol masrafı derken harcama kalemleri bir anda büyüyor, ben de bu sene alışverişleri yaparken Bankkart’ın bayrama özel kampanyasını kullandım, açıkçası toplamda 2500 TL’ye kadar Bankkart Lira vermesi baya işe yaradı çünkü zaten yapılacak harcamalardı, ben market ve bayramlık alışverişlerini parça parça yapınca geri dönüşü daha net hissettim, yüklemeler de söylendiği gibi geldi o yüzden ekstra uğraştırmadı bayram döneminde böyle kampanyalar gerçekten bütçeyi biraz rahatlatıyor, ben memnun kaldım.
Satışı artırıp milleti çekmek, elde kalanları bu bahaneyle kolay satmak vb gibi farklı stratejik sebepler olabilir
Teşekkür ederim
Fikrim yok. Ama bir değil birden fazla nedeni de olabilir. Fiyatları temelde arz, talep dengesi belirler. İndirim varsa talep yeterli değildir. Yoksa hiç acımadan yerleştirmekten hiç çekinmezler
Selam Tersy! Bence bu konuda ikisi de biraz etkili aslında. Malum, herkes artık daha bütçe dostu tatil peşinde, o yüzden firmalar da indirimlerle cezbetmeye çalışıyor. Bir yandan da Yunan adaları gibi yerler de uygun fiyatlarla cazip gelince rekabet artıyor, ee bu da bize yarıyor tabii! 😉 Ben de hep böyle fırsatları kovalıyorum zaten.
Cevap
9Cevap
Valla millette para yok falan değil her yer tıklım tıklım parası olmayan insan niye alışveriş yapsın gadası
Millette para yok, mecburlar
Milletin hala parası olduğunu biliyorlar ceplerini boşaltmak için indirim yapıyorlar kasada da para yok
Mevsim olumsuz millet gidip otelde kalıp parasını harcamak istemiyor otellerde işsiz kalmak istemiyor
İndirim değil sadece indirim varmiş gibi gösteriyorlar
Kapitalist sistem gelim harcayın diyor
Sürümden kazanma fırsatı
Boş bir soru sormuşum😎 ne indirim yapan var🤣 nede millette para yok
Kandırmaç.😏
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?