Selamss
bazı akrabalar diye başlıyorum.
Var mı arttıran¿

bu misafirler ne zaman evi olduğunu hatırlar acep?
Selamss
bazı akrabalar diye başlıyorum.
Var mı arttıran¿

bu misafirler ne zaman evi olduğunu hatırlar acep?
Bence akrabalar tamamen. akraba olmasa güzel hani bayram. ben zaten inancım olmadığı için genelde bayram havasına girmem sadece işte sosyal medyada arkadaşlarım olduğu zaman onları kutlarım ya da bana yazanlara kutlarım teşekkür ederim o kadar eskiden olsa kuzenler ile takılırdım. çünkü akrablara gidiyorsun boş boş iki saat konuşuyorlar soru falan soruyorlar sanki kim milyoner olmak ister programındayım
@Sosyetic_SheqiiL abla kutlamayı unttum. bayramın kutlu olsun :D :)
Senin de bayramın kutlu olsun kardom 🥳
Yüzünü görmeye bile tahammül edemediğin insanlarla karşılaşmamak o yüzden en iyisi bulunduğun yerden gitmek bayramlaşmak birilerini mutlu ve memnun etmek için olmamalı kendinle mutlu olmayı bilmeniz ama bir kitapla bir kahveyle Bir ormanda belki de bir kedinle ya da en sevdiğin dostunla arkadaşınla çünkü Bayram herkesin kendi Bayramı sen bayramını önce kendine yaşatmalısın
Bazı dememe gerek yok, direkt akrabalar diyorum ben. Ailemle birlikte geçirmem yeterli ama ailem de yerinde durmadığı için genelde gitmem bir yere. Tahammülüm sömürülmüş cidden bazı şeylere bir noktadan sonra katlanılamıyor.
Davetsiz gelen misafirler, şeker bayramı denilmesi ramazan bayramına, bayramda ziyaret etmeyip sadece bir kuru mesaj atanlar uyuz oluyorum bayram birlik olmak içindir çünkü
Ziyaret etmesi gerekenler etmiyor, etmemesi gerekenler damlıyor 😅
Aynen öyle 😄
Cevap
50Cevap
Ağlayan çocuklar, yaramaz çocuklar, çocuklarıyla ilgilenmeyen misafir anneler.🥹
Saldım çayıra mevlam kayıra sjjs
Saçma sapan sorular. Zaten eskisi gibi kutlayan birisi değilim normal gün gibi geçiriyorum
Bu sefer valla her şey çok güzel ya
Dünyadan uzak mısın djdj
Kesinlikle 😃
Net akraba derim ve sorulan abuk subuk sorular
Sevgisine buğday tanesi kadar inanmadığım tipler tarafından kutlanıp zorla benim de onlara kutlama söyleminde bulunmam.
😒 evet ya..
@tuba-sueda çok tatlısınız.🍬
@Kara_biberim404 çok teşekkürler bilmukabele 😍🍬
Sabahın köründe kalkmak ve arayıp ‘ lan ne adamsın arayıp sormuyorsun hiç ‘ diyen arkadasım.
Adamla bayramdan bayrama konusuyoruz ilk o arıyor diye hayırsız ben oluyorum 😔
İkimiz de hayırsız adamız işte ne boş yapıyon 😂
Son cümleye koptum 😂
Yalnız yasiyorum ve bayramlarda özellikle evde pineklemeyi dinlenmeyi tercih ediyorum dude hal böyleyken canımı sıkan şey sayısı bayram faktörüne bağlı olarak sıfır. Ailesiyle yasayanlara sabır jdjdh
Yani ben; amiiin 😃
Çok sıkıcı hfjd
Sıkıcı sohbetler işte ya o geldi aklıma abla duduşların bal 🍯 bal 🍯 kız seni alan yaşadı dertlerini de boşadı mest oldum vallahi jest oldum moralin yerine gelsin diye ablacım sister brother temalı
Moralimin bozuk olduğunu nereden çıkardın?
Daha da iyi olsun abla ✌️✌️
Çocuklar kapıya vurup vurup kaçıyorlar🤦♀️ hayır canım mısın çocuğum niye kaçıyorsun? Gel şeker vereceğim yavrucuğum🤦♀️😂
Halloween ile karıştırılmış olmasın djsj
Bizimki de böyle diyorlarmış 😅 çocuklar da farkında para yok şekerle kandırılmak istemiyorlar bari eğlenelim diyorlar herhalde djjd
Benim için şu anlık öyle bi sorun olmadı arkadaşlarım bendeydi güzel geçti 🙄
geç geldiniz afra tafrası... bayram üç gün değil mi yahu!
Haha harbiden ya :D çok doğru tespit
Herkes tatil yaparken kapitalist sistemin mağduru olup çalışmak 😏
Aynen ben de çalışıyorum akşamları da bayramlaşıyorum djdj
Eh çalışınca öyle tabii
Deneyemem bile
Herkesi aramak zorunda olmak sanki kontör var 😒 söylesem inanmazlar
Hahah fakiiir
🥲🥲
bizde misafirler sabah vardı akşam bizim kız tayfası arkiler bize az önce gittiler 😀
Çekilir dert değil :D
Arayıp sormuyorsun, gelmiyorsun triplerine giren akrabalar :D
İmkansız :D tüccarsın sen
bende hep demişimdir neden ramazan bayramı değilde şeker bayramı? neden böyle diyorlar 🤔 zuckerfest 😅
Laik olma şeysi :D dini bir bayram, yahu hristiyanlarda yok böyle şeyler sjjs dini bayramlarını başka türlü lanse etmiyorlar. Ramazanın bir anlamı yoksa bazıları için kendilerine uygun hale getirmelerine uyuz oluyorum
ostern olduğu zaman eierfest diyorlarmış 😂
şaka bir yana onlarda evet onlarda yok öyle şeyler 😅
Bizimkiler de başka bir şey uydurmuyor Paskalya diyor djdj :D
Bir kız var kardeşçe sevdiğim yoksul bir ailenin kızı 25 yaşında Babaları öldüğü için Bayramları buruk geçiyor işte bu Bayramı çekilmez kılan
Allah rahmet eylesin..
Her bayram bizde aynısı olur... Önce erken saatte babaanneye gidilir ilk kahvaltı yapılır, sonra paralar dağıtılır. Sonra arkadaşlarla evimizin önünde otururuz sohbet ederiz o sohbet kadar saran bi sohbet olmaz... Sonra eve dağılırız tatlılar çikolatalar
Hani böyle kalabalığın içinde seni çok seviyormuş gibi rol yapan akraba görünümlü kişiler çekilmez hale getirmeye çalışsada.. az kelam edip uzaklaşmak stresi azaltıyor.
tek kelimeyle Akrabaların gereksiz soruları , herşeye msydonoz olması ve boş muhabbetleri der susarımmmm...
Evde ölüm sessizliği oluyor normal günlere karşın.. heryer kapalı.. birgün öncede mahşer sırası oluyor sanki marketlerde...
Akraba ziyaretleri kesinlikle. Ha ben şahsen sevmem ama akrabalık ilişkileri iyi olanlar sevebilir tabii ki.
Ya herkesi tek tek arayıp bayram kutlamaktan yıldım ve bu sene bunu bıraktım sadece beni arayanı arıyorum ve aile büyüklerini
Bayramın kendisi çekilmez bir unsur, insana alerjisi olan ben insan görünce komaya giriyorum...
Sürekli siyaset konuşulması
Bayramda hiç çekilmez, genelde zaten çekilmiyor da neyse
Benim insanların bayram heyecanını paylaşıyorum sadece. Davet eden olursa gidiyorum, gelmek isteyen olursa davet ediyorum, o kadar.
Huysuz yaşlılar arsız edepsiz laftan anlamayan veletler ahiret sorularıyla insanı darlayan gereksiz akraba kisvesi
Baba tarafından akrabalar bence
Neyse ki onlar yok
Bu sene
Evlenmeden önce bayram sabahları babamın daha kahvaltı yapmadan ısrarla babaannemi aratmasıydı.
Yıllardır görmediğim yolda selam bile vermeyeceğim akrabaların samimi görünmeleri
Gereksiz sorular, sanane yani benim ne yapacağımdan
Uzaktaki akrabaları aramak (bütün akrabalarım uzak)
Aileden ve sevdiklerinden uzak geçirmek bence.
Anlayışsız insanlar bayramın çekilmezi benim için.
eskiden gelen misafir çocukları derdim.. neyse artık kimse gelmiyor kafa rahat :)
Sürekli zile basıp bayramlaşmaya gelen küçük çocuklar
Zorla el öptürmeye çalışan semt kahvesi önündeki evden bi git yahu diye kahveye gönderilen emiceler
Net bir şekilde tatlı istemediğin halde önüne 10 çeşit tatlı koyan insanlar
Ama nolur ye djdj
Soru sormaları sen nasılsın ne yapıyorsun aynı be ya demekten dilim de tüy bitti 😂
Bazı muşmula insanlar
Gelen bazı özürlüler.
Akrabaların göz altı süresi olmaksızın sorgu işlemleri
Tatli yedirme israrlari 😏
O kadar uğraştım hem bugün bayram sjsj
Akrabalar, illaki gidilmesi gereken nefret ettiğim akrabalar
El öpmek ne yani elini öpmezsem sana saygı duymuyorum mu eli temiz mi kirli mi bilmiyorum
Buradaki bazı sorular.
“Eski sevgiliye mesaj atılır mı?” shdhs
Atılır atılır atta gör ebe.. neyse 😂
Hepsine bunu kopyala yapıştır yapacaksın 😅
Buradaki bazı insanları çekemiyorum mesela 😊
Akrabaların çocukları
Yalnızlık, kimsesizlik
İnsanların gereksiz mutluluğu ve enerjisi
Misafir ve el öpme merasimi hatta çocuk sesleri
Ailenin uzakta olması
tatilin kısa olması
Misafirliğe gittiğimde kötü yapılmış bi baklava.
bayramda bır kısı gordum o da yeterlıydı
Bayramda küs olduğum insanları aramak ve konusmak zorunda olman çok zorlamiyorum
parasızlık erkeksizlik
-cevap belli zaten:))
Teyzeler ve dedeler
Sdvmediğin insanlarla bayramlaşmak zorunda olmak:)
Sosyetik kizlar
Haha ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?