Alışveriş & Hediyeler Flaş indirimlerin nedeni nedir sizce? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Bugün instada gördüm New Well'in bu ürününde 3 saatlik flaş indirim varmış 70 TL idi hemen sipariş ettim, ürünü kullanan var mı? Güncellemeler+1 yıl Ürünün görselini atmayı unutmuşum, çift taraflı bı ürün kapatıcı ve kontürden oluşuyor eminim biliyorsunuzdur.. Flaş indirimlerin nedeni nedir sizce? Cevapla İndirim Soruları Nedir Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,1b cevap paylaştı. Arada insanlar alabilsin diye indirime sokuyorlar işte. Ürünü bilmiyorum ama kullanıcı yorumlarına göre hareket edebilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hı sağol aşkım Yorumla
Everglow Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İndirimler falan hikaye 50 olan fiyatı 70 e çekiyorlar sonra indirim diye 60 a iteliyorlar kerizlerde yiyiyor gdfg 0 1 Yorumla Soran +1 yıl hayır cidden 175 TL ama 70 e aldım Yorumla
İkidebir23 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Birçok yerde görüyorum bu ürünü ve seviliyor. Trendyol yorumlarını da inceleyebilirsin balım 0 6 Yorumla Soran +1 yıl inceledim ama içimde yine de bir şey var skdhdd Yorumla İkidebir23 +1 yıl O fiyata bulsam büyük rahatlıkla alırdım herhalde hem sevilen bir ürün hem de çok uyguna almışsın Yorumla Soran +1 yıl Ya ben indirime 40 dk kala sipariş ettim bana yine de 170e mi gelir yoksa o anki indirim fiyatıyla mi gelir Yorumla İkidebir23 +1 yıl Kapıda ödeme şeklinde mi aldın? Siparişlerim sayfasından bakabilirsin aşkım ya da mail olarak fatura gönderiyorlar zaten oradan kontrol et fiyatını Yorumla Soran +1 yıl siparişlerim bölümü nerede Yorumla İkidebir23 +1 yıl Trendyol hesabına giriş yap, sağ üst köşedeki üç çizgiye dokun en aşağı kaydır orada göreceksin zaten Yorumla
Culdesac Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,5b cevap paylaştı. Reklam yapma lan. Böyle zengin olamazsın 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Zengin olmak istesem bu platformdan mı yürürüm Yorumla Culdesac +1 yıl Sendeki kafayla evet. Yorumla Soran +1 yıl Tamam burdan reklam yapıyorum izle şimdi Yorumla Culdesac +1 yıl This is elon musk Yorumla Soran +1 yıl sdmkfsjksfsdjs Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Arada insanlar alabilsin diye indirime sokuyorlar işte. Ürünü bilmiyorum ama kullanıcı yorumlarına göre hareket edebilirsin
hı sağol aşkım
İndirimler falan hikaye 50 olan fiyatı 70 e çekiyorlar sonra indirim diye 60 a iteliyorlar kerizlerde yiyiyor gdfg
hayır cidden 175 TL ama 70 e aldım
Birçok yerde görüyorum bu ürünü ve seviliyor. Trendyol yorumlarını da inceleyebilirsin balım
inceledim ama içimde yine de bir şey var skdhdd
O fiyata bulsam büyük rahatlıkla alırdım herhalde hem sevilen bir ürün hem de çok uyguna almışsın
Ya ben indirime 40 dk kala sipariş ettim bana yine de 170e mi gelir yoksa o anki indirim fiyatıyla mi gelir
Kapıda ödeme şeklinde mi aldın? Siparişlerim sayfasından bakabilirsin aşkım ya da mail olarak fatura gönderiyorlar zaten oradan kontrol et fiyatını
siparişlerim bölümü nerede
Trendyol hesabına giriş yap, sağ üst köşedeki üç çizgiye dokun en aşağı kaydır orada göreceksin zaten
Reklam yapma lan. Böyle zengin olamazsın
Zengin olmak istesem bu platformdan mı yürürüm
Sendeki kafayla evet.
Tamam burdan reklam yapıyorum izle şimdi
This is elon musk
sdmkfsjksfsdjs