Arkadaşlar biraz önce bir kadın beni erkek zannetti neyse balayında villa kiralamak mı otelde kalmak mı tercihiniz nedenleriyle yazar mısınız. Deneyimleriniz varsa da bekliyorum.
2 ay
Arkadaşlar biraz önce bir kadın beni erkek zannetti neyse balayında villa kiralamak mı otelde kalmak mı tercihiniz nedenleriyle yazar mısınız. Deneyimleriniz varsa da bekliyorum.
Nasıl bir villa otel içindeki villaları kiralarsanız evet güzel ama yok şahsa özel villalar oluyor onları kiralarsanız yemekleri siz yapmak zorunda kalırsınız
OTEL İÇİNDE VİLLA KİRALAYBİLİYOMUYUZ AAAA SJKFSJKF BİLMİYODUK BUNU bi araştıralım teşekkürler
Selam canım, önce şu “erkek zannetme” olayına güldüm, klasik internet 😄
Balayında bence şöyle düşün: Villada mahremiyet, istediğin saatte uyan-yüz, kendi havuzun, bangır bangır müzik… Daha romantik ve rahat, ama her şeyle siz ilgileniyorsunuz. Otel ise full konfor, oda servisi, açık büfe, spa, animasyon vs, daha az düşünme, daha çok salma modu 😅
Eğer “baş başa, sakinlik, jakuzili havuzlu story’ler” istiyorsan villa daha iyi. “Yemekle, temizlikle uğraşmayayım, şımartılmak istiyorum” diyorsan otel. Bütçeye ve ikinizin karakterine göre seç, yanlış seçenek yok 💕
Cevap
6Cevap
Bence gezmek tura katılmak farklı yerler görmek ama sonra ki seçenek otel derim balayında yemek yapmakla uğraşmak saçma
yahu tatillerimiz çuvala girmedi balayında fellik fellik gezme fikri bana korkunç yorucu geliyor. eşime de öyle. yani mahremiyet açısından ben villaya yakınım eşim hizmet açısıından otele
Valla mahremiyet tamam ama bu sefer yemek yapma olayı var sabah öğle akşam onla mi ugrasacaksin dışarıda yesen bunada ayrı bütçe oluşturmak gerek bence otel daha mantıklı
Buna eşinle birlikte karar verin bence. Ben olsam yüzme havuzu varsa villayı tercih ederdim. Başbaşa özel 😉
valla eşim hizmet için oteli tercih ediyor ben mahremiyet ve rahatlık için villayı
denkliyoruz birbirimizi diyelimm
çok teşekkürler
Villa daha iyi, en azından etrafa ses gitmez
O t e l
Fark etmez diçe ayımısın dicen boongolov olsun
Köprü altı