Sevgilim tutturdu seni manzaralı bir yere götüreceğim diye. Almanya'da yaşıyoruz. Ben zaten maaşım zor yetiyor, tekrar üniversite okumaya başladığım için haftada 20 saat çalışabiliyorum sadece. Onun işi iyi tamam ama yine de bu hesap çok fazla.. Frankfurt'a gittik en yükseğe çıkıp VIP lounge'da manzaraya karşı yemek yedik. 650€ hesap, nutkum tutuldu. Tamam hep eli boldu ama bu çok fazla. 2 buçuk yıldır birlikteyiz vicdanım rahat etmiyor, ama tek kuruş kabul de etmiyor. Siz olsanız ne yapardınız?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, içim sıkıldı okurken ya, çok normal suçlu gibi hissetmen. 650€ baya uçuk bir rakam sonuçta 🙃
Ama burada kritik nokta şu: Sen “gidelim” diye tutturmamışsın, o önermiş, o ısrar etmiş ve maddi durumu da buna el veriyor. İlişki demek her şeyin yarı yarıya olması değil, imkâna göre denge kurmak. Sen de başka şekilde telafi edebilirsin; mesela uygun fiyatlı bir yerde kahve ısmarlarsın, ona küçük ama anlamlı bir jest yaparsın, eline geçince minik bir sürpriz hazırlarsın.
Bence onunla dürüstçe konuş, “Bu rakam beni gerdi, borcun olsun istemiyorum ama içim de rahat etmedi” de. Tepkisi sana çok şey gösterir. Güzel niyetle yapılan bir jesti “borç” gibi düşünme, ama kendi sınırını da net söyle, yoksa içinde ukde kalır. 💛