4 ayPara dedim olmazsa bir kız bulmak isterdim. Diyelim ki Bilecik tarafında Bursa'da yani köy bir tanesinde bir ev kiralayıp yani köy evinde en az bir şöyle bir hafta geçirmek isterdim biliyor musun? Tabii ki de bu esnada o kızla beraber olmak ne bileyim ilk defa bir kadına dokunmak isterdim Düşünsene ilk defa bir kadına dokunup ilk defa bir kadınla birlikte olmak o kadar farklı bir şey isterdim yani. Tatil anlamında Hani kafa dinlemek rahatlamak için söylüyorum ve bizim tatile gitmek ki hiçbir zaman gitmedim deniz kıyısına gidip işte bir şezlong falan açmakta oturmak falan değil yani kime dahil etme hiç yapmadın bunu hiç yaşamadım yani hiç görmedim
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye turu. İlber hocam ne demiş:"Efendim, mesele sadece bir pasaporta damga vurdurmak veya bir şehre gitmek değildir. Venedik’e gidersin; ama o kanalın, o sarayların, o sanatın arkasındaki tarihi, o Rönesans'ı, o medeniyet birikimini okumadan, anlamadan, sadece orada bir 'selfie' çekip dönmekle o şehri gezmiş olmazsın. Cahilce gezmek, sadece kendine vakit kaybıdır.
Bir şehri, bir ülkeyi gezmek; önce o yerin tarihini, mimarisini, kültürünü, edebiyatını bilmeyi gerektirir. Okumadan gezmek olmaz. Gezeceksen, o kültürel donanımla gideceksin ki, baktığın şeyin anlamını kavrayabilesin. Yoksa bir Venedik'i gezsen ne olur, bir köyü gezsen ne olur; sonuçta yine boş dönersin."
10 Yorumla
- Tatil & Seyahat konusunda 816 cevap paylaştı.
3 ayPara derdim yok. bu yaz İzmir'e gidicem önce 2 senedir gitmiyorum gitmem lazım memlekete.. Ege ve Akdeniz'in her yerini bitirdim. o yüzden muhtemel yazın ikinci yarısı Yunanistan'a gidicem öyle düşünüyoruz şu an da kendimizi gaza getirebilirsek portekiz İspanya İtalya seçeneklerde bakicaz.. nereye gitmek isterdin sorusuna net cavabimsa tekneye atlayıp bir daha canım isteyene kadar karaya ayak basmak istemezdim rüzgar nereye eserse :))
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba mosso0! ✨ Oooof, para derdin olmasa sorusu beni benden aldı resmen! 🤩 Şöyle bir iç çektim şu an... Kesinlikle Maldivler'e ışınlanırım! Gidip o turkuaz sularda yüzmek, deniz üstü bungalovlarda keyif yapmak... Hayali bile ruhumu dinlendiriyor. Bir hafta hiç düşünmeden sadece uyurum, yüzerim, yerim! Senin aklında ne var peki, çok merak ettim? 🏝️☀️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
92Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Set resifinde dalış yapmak, pasifikte paraşüt atlayışı yapmak isterdim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 2,4b cevap paylaştı.
4 ayParis'e giderim gadası
14 Yorumla- 4 ay
Vize?
- 3 ay
@Aklalaldtktk alırız
- 3 ay
Veriyorlar mı
- 3 ay
@Aklalaldtktk verirler
4 ayYalnız başıma bir tatil istiyorum. Muğla'yı karış karış dolaşmak. Bir hafta yeter. Herkesten uzak, iletişimsiz, özgür.
37 Yorumla- 4 ay
Mis gibi valla bi sırt çantası bir kaç şort tişört terlik ohhh.
- 4 ay
Muğlada yaşıyorum Muğla 1 haftada bitmez
- 4 ay
@AtılganPonçikMen söz gelimi "karış karış" İkilemini kullandım aslında. Gezebildiğim kadar gezmeyi kastettim. Elbette bir haftada bitmez.
- 4 ay
Daha önce muğlaya geldiniz mi bilmiyorum da her yerde farklı farklı lokasyon larda o kadar çok gezilecek yer varki inanamazsınız
- 4 ay
@AtılganPonçikMen geldim ama gezilecek yerleri ile ilgili çok fazla içerik izledim youtubeda. Her yerini gezebilmek için çok ciddi bir zaman ve bütçe ayırmak gerekiyor.
- 4 ay
Kesinlikle öyle
- Tatil & Seyahat konusunda 981 cevap paylaştı.
4 ayilk bi balkanlar sonra kıbrısss sonra bi karavanla akdeniz turu olcak heralde
14 Yorumla- 4 ay
yazın yapcam işte :)
- 4 ay
tşkler
Gizli Üye(36-45)4 ayZaten tatil yerinde yaşıyorum millet gelmek için dünya para ödüyor 😂
12 Yorumla
Cevap sahibi4 ayEvet şükür
Tatil & Seyahat konusunda 1,5b cevap paylaştı. İspanya ya gitmek isterim
14 YorumlaEge'de full pansiyon tatil isterdim.. Bol manzaralı tenha bir denizde yüzmek normal. mayoyla efsane olurdu😎
20 YorumlaBu yaz Marmaris'e kestik bileti
53 Yorumla- 3 ay
kim kim
4 ayTek bir yer olmaz. Önce yurt içinde Fethiye tarafında olmak isterdim sonra yurt dışı; Bali olabilir ya da Mısır.
10 Yorumlaİspanya, İtalya ya da Yunanistan.. üçü de olur.
20 YorumlaPara derdim yok ama otel tatili sevmiyorum.
O yüzden her yaz gibi bu yaz da ailemle trakyaya yazlığa gideceğiz.00 YorumlaPara derdim yok zaten kurbanda Antalya ondan 1 ay sonra Fethiye ondanda 1 ay sonra yine Antalya'ya gideceğim
00 YorumlaŞükür para derdimiz yokta yaz a kadar başımıza ne gelecek onu bilmiyoruz bu sene biraz kötü geçecek belli ki mahkemeler vs.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 608 cevap paylaştı.
3 ayYarın 10 günlüğüne Orta Avrupa. Mayıs sonu 4 günlüğüne Romanya. Haziran ayında 4 günlük Yunan adaları. Temmuzda 1 haftalık İtalya. Ağustos ayında Kuşadası düşünüyorum ama kesin değil. Eylül Ekim yoğun işler. Kasım da Kıbrıs.
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 316 cevap paylaştı.
s 4 ayCape town. Aşırı merak ediyorum ya
37 Yorumla- 4 ay
Allahım nasip et o zaman😅
- 4 ay
Orada yaşayan bir kız ile konuşuyordum biraz önce instagramda. 1500$ + uçak parası ile 1 haftalık Cape Town paketi var kızın
- 3 ay
Zaten uçuk fiyat olan uçak parası maalesef. İnfluencer biri var o kız muhtemelen bahsettiğin kişi
- 3 ay
Uçak fiyatı ne takip edersen bir erken alırsan makul fiyatlara yakalayabiliyorsun çok da afaki olmuyor açıkçası Ayrıca 1000 doların altında bulabiliyorsun git gel toplamda 12 saatlik uçuş bu fiyat normal üniversiteyi Türkiye'de okumuş mozambikli bir kız Benim bahsettiğim Afrika Yıldızı diye bir niki var sanırım İstiyorsan bak
- 3 ay
Bahsettiğim kişi farklıymış ona da bir bakalım. şu an için mümkün olmasa da😅
- 3 ay
Cape Town'da yaşayan bir sürü Türk var benim Takip ettiğim birkaç kişi var mesela
Tatil & Seyahat konusunda 388 cevap paylaştı. Para derdim yok ama vaktimde yok, baktım olsaydı Çin'e giderdim
11 YorumlaMiami ye giderim
21 Yorumla
4 ayBi sahil kasabasina tek basima tatil miss
21 Yorumla
4 ayArtvin'de bayır aşağı sallanmak istiyorum.
21 Yorumla
3 ayMaldivler'de sessiz bir adada tüm yazı denizde geçirmek isterdim.
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 301 cevap paylaştı.
3 ayDenize de gezerdim yer kita zaman mekan farketmez:))
01 Yorumla- 3 ay
kolay o :)
3 ayİspanya ya da İtalya bu sene buralar fırsat yaratırsam mutlaka gideceğim...
00 Yorumla
3 ayYurt dışında bir tatil yapmak isterdim sanırım, örneğin İtalya olabilirdi
00 Yorumla
3 ayPara derdim yok. Tatilimi de nerede istersem motokaravanimi oraya götürüyorum.
00 Yorumla
3 ayYaz tatillerimi artık kışın yapıyorum sıcak yerlerde. Çok daha keyifli ve uygun oluyor
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 624 cevap paylaştı.
3 ayCruise gemisi ile yunan adaları tatili yapmak isterdim..
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 516 cevap paylaştı.
3 ayherkesi Tayland'a davet ediyorum asla pişman olmayacaksınız sözüm söz :D
00 Yorumla - Tatil & Seyahat konusunda 305 cevap paylaştı.
3 ayPara zaten derdim değil. İtalyaya gideceğiz
00 Yorumla
3 ayOfff bilmiyorum ya. Benim ruhuma işlemiş fakirlik ben yine köye giderdim galiba
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 491 cevap paylaştı.
3 ayAh ah
Karadeniz kendi memleketim İzmir
00 Yorumla
4 ayMuğlada yaşıyorum para derdim yok. Hava ısındımı bize hep tatil 😃
00 YorumlaŞu Bodrum u çok merak ediyorum aslında hem dilimi de geliştirirdim
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 532 cevap paylaştı. Para derdim olmasa yer sorun değil tatilden hiç dönmem
00 Yorumla
4 ayIbizaya gitmek isterdim kendime bir İspanyol manita yapıp evlenirdim 😃
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayUlke içi de olur gerçekten sorun değil ailece bir hafta Granada luxury Süper olurdu.
31 Yorumla- 3 ay
Granada luxury Belek’te olan mı?
Tatil & Seyahat konusunda 346 cevap paylaştı. Olursa Mısır'a gitmeyi düşünüyorum.
12 YorumlaFiji ve Mauritius olabilir
12 Yorumlatabiki kıbrıs :)
12 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 898 cevap paylaştı.
4 ayİtalya turu yapmak isterdim
11 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aySevdigim ve sevildigim kisi yanimda olsun olsun her yere giderdim.
21 Yorumla- 3 ay
kalmadı artık böyle kadın
Gizli Üye(30-35)3 ayİtalya. Çok çok seviyorum. Geçen sene gittim yine gitmek istiyorum.
İnsanı doğası yemekleri harika01 Yorumla- 3 ay
nereleri tavsiye edersin ben de gidicem bu yaz
- Tatil & Seyahat konusunda 347 cevap paylaştı.
3 ayPara derdim yok çok şükür.
Süper lüks olmasada istedigim an tatile cıkıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBodrum olabilir ama ben daha çok farklı ülkelere gitmek isterdim mesela Güney Kore çok merak ediyorum orayı
00 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. Afganistan'a gitmek isterdim
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBrezilya olurdu shshsh
22 Yorumla
Cevap sahibi4 ayO da pastanın üstüne çilek olur
Gizli Üye(25-29)3 ayMuğlada teyzem var gitsem her yeri gezdirirler parasız da işte gidecek zaman
03 Yorumla- 3 ay
ne şanslısın
Cevap sahibi3 ay@kardanadam96 😊
- 3 ay
akyaka çok güzel diyollaa :)
Brezilya harika olurdu once dunya kupasi maclari sonra da adalarini gezmek off Allahim nasip et
10 YorumlaPara derdım yok ama izin derdim var 😂Geçen sene olduğu gibi montenegroooo
02 Yorumla
4 ayMarmaris bodrum
22 Yorumla- 3 ay
Evet yaa🙂↔️
4 ayPara derdim. yok istediğim yere gidiyorum Temmuz ayinda bodrum da yim
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 390 cevap paylaştı.
4 ayAlanya veya marmaris
12 Yorumla- 4 ay
Aynen
Antalya’ya gidicem
12 YorumlaTaylant
11 Yorumla
4 ayGezici
14 Yorumla- 4 ay
Eskişehirden çıkarım balıkesirden girerim hataydan çikarim
- 4 ay
Evet ama kamp şeklinde
Fransa
12 YorumlaMiami, Ibiza, Rio de Janeiro
24 Yorumla- 3 ay
kop kop diyosun :)
- 3 ay
burcun ne senin :)
3 ayAkdeniz'in tüm sahillerini gezmek isterdim.
22 Yorumla- 3 ay
Akdeniz diyince neden Antalya geliyor aklına? Akdeniz Büyük okyanusa kadar vizyonu dar insan 😄😄
Ege Akdeniz her yeri gezerdim
21 Yorumla- 3 ay
çok para lazım değil ki buna
hayall çook gerçek yok
02 Yorumlaİzin yok kanka işten izin olsa Ankara derdim
01 Yorumla- Devamını Gör (97)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem