Tatil & Seyahat Bu yaz tatile gitme imkanınız olsa nereye giderdiniz? Nadıyekrhn Takip Et Master Yaş: 42 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor ⛱️☀️İstesem Bodrum'a giderdim tabi de ben burayı tercih ettim😜 Bu yaz tatile gitme imkanınız olsa nereye giderdiniz? Cevapla Tatil Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı. Antalya ya giderdim 1 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl 17 gundun arkadaşlara karadrnızdeyız 5 ili 30 ılceyi 8 yaylayı gezdik biraz hava sıslıydı ama karadenız cennet herkese tavsiye ederım 1 0 Yorumla
berksinsi Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Kalabalık yerleri pek sevmiyorum. Sakin, kafamı dinleyebileceğim yerleri seçerdim muhtemelen. 1 0 Yorumla
Alp3461 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Antalya ya gittim sıcaktı iyidi hafta sonu da karasuya giderim. yeter 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Motorla Türkiye turu istiyordum ama olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız. 1 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl imkanım var ama gidilecek bir yer bilmyorum vizyonsuzum 1 0 Yorumla
Zevkli_adam Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 319 cevap paylaştı. Kemere gittim bayramda iki hafta sonra da datcadayim... Burası neresi 1 4 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Ayvalık Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Geçerken alayım senide Bodrum'a kadar 😀 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Zevkli_adam +1 yıl Rica ederim ☺️ Yorumla
majestetuncay Takip Et FenomenMentor Yaş: 39 +1 yıl balayına gideceğim ben, çeşme ye.. 1 3 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Oooo mutluluklar tebrik ederim ♥️ Yorumla majestetuncay +1 yıl teşekkür ederim :) Yorumla Alp3461 +1 yıl Tebrikler Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Cumartesiden itibaren Edirne enez sultanice köyünde tatile başlıyoruz 1 0 Yorumla
Buseelif3501 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Gidemedim iyi tatiller 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Buseelif3501 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Blackİnstinct Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Orası bodrum değil mi 😀 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Nau nau😀 Yorumla Blackİnstinct +1 yıl Şemsiyeden tanıdım bodrum işte 🤣🤣 ben Akdenizi sevmiyorum Yorumla
mature_director Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl nereye gittin merak ettim 1 2 Yorumla Nadıyekrhn +1 yıl Raki balık Yorumla mature_director +1 yıl Tamam anladim çok güzel bence Yorumla
Yakısıklıkurt Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Artık daha sakin, gereksiz nüfus yoğunluğu nün olmadığı yerler tercih ediyorum. 1 0 Yorumla
361Ali Takip Et Xper 4 Yaş: 54 +1 yıl Zaman ve para sıkıntım yoksa en az 6 ay dünyayı dolaşırdım 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2,1b cevap paylaştı. Kesinlikle Türkiye gelirdim. 1 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 395 cevap paylaştı. Antalya ya geldim gelmez olaydımGereksiz sıcak 1 0 Yorumla
Hairmafya Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 501 cevap paylaştı. Avşa adasına gidicem sanırım 1 0 Yorumla
EhliyetsizPilott Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Tatil & Seyahat konusunda 2b cevap paylaştı. bodrumdayız kardeş 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Antalya ya giderdim
17 gundun arkadaşlara karadrnızdeyız 5 ili 30 ılceyi 8 yaylayı gezdik biraz hava sıslıydı ama karadenız cennet herkese tavsiye ederım
Kalabalık yerleri pek sevmiyorum. Sakin, kafamı dinleyebileceğim yerleri seçerdim muhtemelen.
Antalya ya gittim sıcaktı iyidi hafta sonu da karasuya giderim. yeter
Motorla Türkiye turu istiyordum ama olmadı önümüzdeki maçlara bakacağız.
imkanım var ama gidilecek bir yer bilmyorum vizyonsuzum
Kemere gittim bayramda iki hafta sonra da datcadayim... Burası neresi
Ayvalık
Geçerken alayım senide Bodrum'a kadar 😀
Teşekkür ederim
Rica ederim ☺️
balayına gideceğim ben, çeşme ye..
Oooo mutluluklar tebrik ederim ♥️
teşekkür ederim :)
Tebrikler
Cumartesiden itibaren Edirne enez sultanice köyünde tatile başlıyoruz
Gidemedim iyi tatiller
Teşekkür ederim
Rica ederim
Orası bodrum değil mi 😀
Nau nau😀
Şemsiyeden tanıdım bodrum işte 🤣🤣 ben Akdenizi sevmiyorum
nereye gittin merak ettim
Raki balık
Tamam anladim çok güzel bence
Artık daha sakin, gereksiz nüfus yoğunluğu nün olmadığı yerler tercih ediyorum.
Zaman ve para sıkıntım yoksa en az 6 ay dünyayı dolaşırdım
Para pul yok bacım ne tatili
Bodrum- marmaris
Fethiye Ölüdeniz tarafları efsane
Kesinlikle Türkiye gelirdim.
Antalya ya geldim gelmez olaydım
Gereksiz sıcak
Mars a giderdim
Bodrum, İzmir veya muğla
Avşa adasına gidicem sanırım
Yerim zaten tatil d
Çeşme her sene giderdim bu sene biraz gecikti