Gidebilen var gidemeyen var. Sizin aklınızda neresi var? Nerenin hayalini kuruyorsunuz. 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Günaydın
Bu sene biraz nefes almak istedik hep otele gidip çok para harcıyorduk ve yaptıklarımız sınırlı idi. Bu sefer degisiklik olsun diye hep beraber tue planladık. Tabi herşeyin bu kadar pahalanacagini bilemedik keske erken rezervasyon yaptirsaydik. Bayramdan sonra 2 haftalığına ege akdeniz ve karadenizde gezici çadırlar kurmayı planlıyoruz. Hersey ayarlandı. Sadece zamanı beklemek kaldı. Zamanda bir türlü gecmiyor 😂 Koskoca bir seneyi bitirdik ama piskolojik olarak sanırım 2 ay bitmedi 😊
Tatile falan gitmeyeceğim🤧, il dışında bir işim var, onu halledip geri dönebilirsem inşallah kuzenle denizi olan ilçelere gidip birkaç gün kalıp denize girme hayalimiz var bu kadar..🤷
Gideceğim yerler belli bu yıl ilk karasu sonra Çınarcık, ağustosta İzmir Çeşme, en son Rize ve şile ile biter. Belki armutlu ve Sinop yaparım. Ekstralar çıkabilir belli olmaz..
Senin çalışman lazım para kazanman lazım az sabret...
Aynen güvensiz bir ortam var ve risk çok...
Ama sen başarırsın azimlisin 👍 maşallah 🧿
Daha gençsin ve önünde zaman var başaracaksın 👍
Maddi durumum biraz daha iyi olsaydı ve ailem beni tek başıma gezmelere gönderseydi, Çeşme'ye veya Alaçatı'ya tatile gitmek isterdim. Arabamın benzin gaz karışması sorunu nedeniyle, en yakın Urla'ya en uzak Bornova'ya bırakasım geliyor. Çeşme'de araba teklerse zor... Ailecek ve Erdek veya Gemlik'e gitmekten sıkıldım. Hayat pahalılığı nedeniyle tatil planım netleşmedi. Karar Temmuz'da verilecek.
Cevap
29Cevap
Antalya
Haziranda herhangi bir sorun çıkmazsa İzmir'e gitmeyi planlıyorum. Gönül isterdi bi Maldivler falan olsun ama :d
gitmek istediklerime gittim de fethiye ye ölene kadar gitmeyi isterim
mezarımı oraya da yapabilirler ajd
Rotam belli.. yazlık. Valizler çıktı, gitmem yakındı
Bu yaz ölüdeniz yamaç paraşütü hayalim var çok pahalı ama olsun ☺️☺️
3500 tl diyor
Hiçbir yere gitmek istemem doğrusu. Yaz tatillerini sevmiyorum.
Hayır bugdayim, sıcağı sevmiyorum ya kış tatillerini daha fazla severim.
Ağustosta bir yıllık izne çıkayım direkt İzmir'e gideceğim 🥳
Türkiye'ye gelmeyi düşünüyorum bro. Ama tam karar vermedim, başka bir yere de gidebilirim
Yani sen de haklısın. Yabancı memleket yerine kendi memleketimize faydamız olsun. Malum ülkenin ihtiyacı var 😄
Çalacak bir şeyler kalmamıştır ondan. Malum yaka yaka ülke de bir şey bırakmadılar 😄
Bir kaç kamp rotası oluşturduk arkadaşlarla. Ufaktan başladık. Kapadokya ' da kamp atmak şimdilik en istekli olduklarımdan biri
Ege tarafında bir yer hiç fena olmazdı. Hayalini kuruyoruz, kurduğumuzla kalıyoruz. Daha da tatil hayali kurmam.
İstanbul'da herhangi bir sahil olabilir benim açımdan💃
İzmirde tatil beldesinde yaşıyorum, yakınlarda tatil yapılacak yerlere gidiyorum tabi aynı gün akşamına geri dönüyorum kalacak yerim yoksa. İzmir dışına çıkmayı düşünüyorum yani planım o yönde, İstanbul’a gitme düşüncem var.
Bu sene ‘sevdiğimiz’ akrabalarla bir tur yapabiliriz belki.
Şu an yok plan ama belli olmaz. Kafamın esmesi yeterli olur.
Aklımda hayalimde olsa ne olacak gidemedikten sonra. Zor geçiniyoruz tatili hayal bile edemiyoruz
Kısa bir Kıyı Ege turladım sonraki rota neresi olur bilemiyorum
Gönül isterdi ki Batı tarafları. Ama kalacağız galiba aynı yerde
Alanya da bekleyenlerimiz var ama bakalım, kısmet..
4 -8 temmuzda 5 bayan denize Eylül ekim de de kapodokya ya gidicez rezervasyon tamam
Eşyalarımı biraz önce hazırladım kısmen. Haftaya giderim inşallah Muğla tarafına.
Gideceğim nasip olursa 😃 19 temmuzda ✈️🇹🇷☀️🏖👙🥰✌🏼
Benim evin denize 5 dk mesafede yoğunluktan gidemiyorum Şu an o daha kötü Antalyalilar cok yogun Şu an
Bilmem ölüdeniz taraflarını beğeniyorum belki oraya giderim dönüşte de ege turu yaparak dönerim
Her sene olduğu gibi Kıbrıs yavru vatan. Çooook seviyorum Yavru vatanı
Tatile gidemem kaldım buralarda
Maldiv, Miami isterim shdhf
Uzaklara gitmek isterdim.
Yurt dışı mesela ama neyse 😕
Uzaklara dedik zaten
Bir plan yapmadım henüz.
Bakarız duruma göre. Bir yaz olsunda İstanbul içinde görüşeceğim bir kaç arkadaşım var.
emin değilim ama sanırım zorla gidicem (Arabistan - Bolu - Sakarya - Bursa ve belki Yalova)
Param nerde cebimde kalırsa orada..
Dayı ne tatili evden disariya adim atsak cebimizde para kalmiyor tatil hayal oldu artik
Alanya tatil aldım ama ulaşım çok pahalıymış... Ege adalarında aykırı bir şeyler de düşünüyorum.
maldivler, dubai sjsjs
Amin
Marmarise tatile gitmek isterdim
Antalya manavgat istiyorum bakalım :)
Hayatımda hiç pavyona gitmedim, çok içimde kaldı.
Antalya istiyorum ama köye köycegizde bana yetiyor
Bu yaz köye gidersek iyi başka tatil yalan oldu
bodrum istiyordum ama olmayacak gibi
Antalya İzmir isterdim
Sapanca çok istiyordum nasipse gidicez.
aklımda tatil yok işe girip çalışmayı düşünüyorum
Ege ye giderim kismet olursa
İzmir’e gitmeyi düşünüyorum
Bu yıl planım yok evde olucam herhalde
Türkiyeye
Biz mersine gidicez hem babamın arkadaşları var hem de tatil niyetine...
Kaş yapayım derken göz çıkarmayalım da...
Köye
Antalyaydı Bodrum oldu
İspanya ama tatil değil tek bilet : )
İstersen gelirsin
Yapacak bir şey yok ozaman gece hayatı güzel diyorlar
İkimiz takılacaktık kızlarıyla ya da erkekleriyle evlenmiyoruz
Mümkünse Arapların olmadığı bir yer güzel olurdu
Dubai ( teyzemlere ) artik biktim
Ülkemde bi kac yeri gezmek simdilik
Çanakkale ye ve Tekirdağ ya
12 ay tatil bana zaten bir yere gitmem
Ege ye