Bu sene biraz nefes almak istedik hep otele gidip çok para harcıyorduk ve yaptıklarımız sınırlı idi. Bu sefer degisiklik olsun diye hep beraber tue planladık. Tabi herşeyin bu kadar pahalanacagini bilemedik keske erken rezervasyon yaptirsaydik. Bayramdan sonra 2 haftalığına ege akdeniz ve karadenizde gezici çadırlar kurmayı planlıyoruz. Hersey ayarlandı. Sadece zamanı beklemek kaldı. Zamanda bir türlü gecmiyor 😂 Koskoca bir seneyi bitirdik ama piskolojik olarak sanırım 2 ay bitmedi 😊
Tatile falan gitmeyeceğim🤧, il dışında bir işim var, onu halledip geri dönebilirsem inşallah kuzenle denizi olan ilçelere gidip birkaç gün kalıp denize girme hayalimiz var bu kadar..🤷
Gideceğim yerler belli bu yıl ilk karasu sonra Çınarcık, ağustosta İzmir Çeşme, en son Rize ve şile ile biter. Belki armutlu ve Sinop yaparım. Ekstralar çıkabilir belli olmaz..
Maddi durumum biraz daha iyi olsaydı ve ailem beni tek başıma gezmelere gönderseydi, Çeşme'ye veya Alaçatı'ya tatile gitmek isterdim. Arabamın benzin gaz karışması sorunu nedeniyle, en yakın Urla'ya en uzak Bornova'ya bırakasım geliyor. Çeşme'de araba teklerse zor... Ailecek ve Erdek veya Gemlik'e gitmekten sıkıldım. Hayat pahalılığı nedeniyle tatil planım netleşmedi. Karar Temmuz'da verilecek.
İzmirde tatil beldesinde yaşıyorum, yakınlarda tatil yapılacak yerlere gidiyorum tabi aynı gün akşamına geri dönüyorum kalacak yerim yoksa. İzmir dışına çıkmayı düşünüyorum yani planım o yönde, İstanbul’a gitme düşüncem var.