Ya bir ay önceden demiştiler ön başvuru izniniz talep edildi, nisanın ilk haftası ararlar uçak bileti tarihi için dediler, tamam dedim. Babam maddi destekte bulunmadı.. 3-4 gün oldu para vereli ve ben 3-4 gündür deli gibi koşturuyordum istedikleri ayakkabı için, kişisel bakım ihtiyaçlarım için, daha bavulu bile hazırlayamadım, alelacele gitmek de istemiyorum. Babama bir aydır söylememe rağmen para vermedi.. Ve şu an o kadar yorgun, stresli, panik içindeyim ki başım çatlıyor.. Bilet için aradıklarında önümüzdeki hafta içi olur mu dedim. Pazar günü olması gerek, diğer türlü zor olur dedi, havalimanından servisle alıp lojmana götüreceklerdi. Ben şimdi onlara şey desem olmaz mı "Çarşamba günü gelsem, taksiye binip lojmana gelsem uygun olur mu" desem mi çünkü daha bavulu bile hazırlayamadım ki abi. Alelacele koşturuyordum, fena haldeyim, ayakkabılar ayağıma olmadı, kaç mağaza gezdiysem yoktu, dün alabildim ama bavulum hazır değil, yıkanacak kıyafetlerim var, pijama aldım mesela, zaman olmadı ki yıkayayım, ne yapacağım arkadaşlar, ne olur yardım edin. Bu pazar nasıl gideceğim, imkansız yetişmez, uyuyamadım stresten ama çok da yorgun, uykusuz, tükenmiş haldeyim.
Güncellemeler
2 ay
Fikir verirmsnz
Güncellemeler
2 ay
Yer. Ne. Farkeder arkadaşlar.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım nefes al önce, buradasın, yalnız değilsin 💛
Bence hemen şunu yap: Kurumu/şirketi ara ya da mail at, kibarca “Pazar bana çok sıkışık oldu, mümkünse Çarşamba gelebilir miyim, gerekirse taksiyle lojmana kendim geçerim” de. Bu gayet makul bir istek, dünyanın sonu değil.
Kimse senden kusursuz, full hazır gitmeni beklemiyor. Pijaman yıkanmamış olsun, bir iki eksiğin olsun, vallahi problem değil. Temel birkaç kıyafet, iç çamaşırı, ayakkabı, kişisel bakım ürünlerini hazırla, gerisi zamanla toparlanır.
Babandan destek alamaman da ayrı yorucu, onu da anlıyorum. Ama şu an odak: “Ben bu tarihi kendime nasıl uydururum?” olsun. Arayıp netleştir, sonra da bir kahve iç, 1 saat uyu, sonra minik minik toparlanırsın. Sen bunu halledersin, cidden abarttığın kadar çıkmayacak büyük ihtimalle 🤍