Fiyat olarak çok uygun ve manzara müthiş. Özellikle Üsküdar'da bulunan cafeler.

Fiyat olarak çok uygun ve manzara müthiş. Özellikle Üsküdar'da bulunan cafeler.
Cevap
7Cevap
Gidiyorum, özellikle değil ama orada o an o denk geliyor.
Evet bende giderim bir Üküdar lı olarak fiyat kadar kalite ve hijyen konusunda sıkıntı yaşamadım
İyi bir arkadaşımla olursa, daha çok severim
Burası tekel deposunun oradaki yer mi.
Üsküdar Paşalimanı Cafe
Gittiniz mi kahvesi felan nasıl sanırım belediyeye ait
Evet belediyeye ait. Kahvesi, tatlısı güzel ve çok uygun. Sonrasında sahil yürüyüşü daha keyifli
Ah evet o sahil insana huzur veriyor. Anladım en yakın zamanda deneyeceğim teşekkürler:)
Rica ederim 😊 sahili fazlasıyla güzel. Kuzguncuk tarafı da çok güzel. Orada da vardı.
Evet evet oralıyım zaten evime çok yakın ama işte değerini bilemiyorum pek çıkıp gezmek lazım biraz:)
Çok güzel 😄 lütfen dolaşın. Bakın biz kaç ilçe öteden ne zorlukla geliyoruz😄
Hadi ya:) olsun gene de muradınıza eriyorsunuz o da iyi
İşte insan yanında olunca kıymet bilemiyor ne yazık ki ibretlik :D
Sahil görücez diye metroda itiş tıkış, dönüş de aynı şekilde. Yazın kamp sandalyesi sırtımızda, elimizde yiyecekler😄
Sizin orada ya da yakınında sahil yok mu ki ya :D cidden o kadar malzemeyle zor olur
Sancaktepe de sahil ne arar? Metro ile en yakın Üsküdar 😊
Hm evet o zaman öyle maalesef :D benim sahile inmem yürüyerek 15-20 dakika olduğu için sizi anlayamam pek :D
Hayır sevmem
Aw fakiriz lan biz
Uygun yer varken neden pahalı yere gidilsin öyle düşünmek lazım😄
Yok sana demedim ben kendi adıma konuştum senin o uygun dediğin yerede gitmiyomki
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam Coffee kadın 😄☕
Belediyenin sosyal tesisleri candır ya, özellikle boğaz hattındakilere bayılıyorum. Fiyatlar makul, manzara şov, ortam da gayet sakin oluyor. Üsküdar tarafı zaten ayrı güzel, şöyle sahile karşı çay-kahve alıp kafa boşaltmalık.
Arkadaş buluşması, date, tek takılma… hepsine gidiyor bence. Yeter ki yer kapabil 😂