Müzik & Etkinlik Yaşadığınız şehirde yapılan etkinliklere katılıyor musunuz? bucali-caglar Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yaşadığınız şehirde yapılan etkinliklere katılıyor musunuz? Yaşadığınız şehirde yapılan etkinliklere katılıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u MustiEmre Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Geçen vardı ama fırsatım olmadı 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 23,2b cevap paylaştı. etkinlik var mı yok mu bilmiyorum bile. 1 0 Yorumla
fatoşistizm Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl etkinlikten kasıt ne? ben genel olarak sinema tşyatro ya da sırf gezmek şeklinde takılrm 1 2 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Etkinlikten kastım herşeye griyor şehirlerinizde yapılan etkinlikler Yorumla fatoşistizm +1 yıl şehir İstanbul olunca 😂 yok yok Yorumla
mehcab Takip Et Master Yaş: 81 , eic 75% +1 yıl Ne yazık ki zamanım olmuyor evde hasta bakımı nedeni ile. 1 0 Yorumla
xxAnonimkullanicixx Takip Et Xper 4 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Evet abi konser maç falan gidiyorum sjjsjs 1 0 Yorumla
Mavimils Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Şehir konya yapılan etkinlikler çokta yok 🤣🤣 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Müzik & Etkinlik konusunda 849 cevap paylaştı. katilmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçen vardı ama fırsatım olmadı
etkinlik var mı yok mu bilmiyorum bile.
etkinlikten kasıt ne? ben genel olarak sinema tşyatro ya da sırf gezmek şeklinde takılrm
Etkinlikten kastım herşeye griyor şehirlerinizde yapılan etkinlikler
şehir İstanbul olunca 😂 yok yok
Ne yazık ki zamanım olmuyor evde hasta bakımı nedeni ile.
Evet abi konser maç falan gidiyorum sjjsjs
Şehir konya yapılan etkinlikler çokta yok 🤣🤣
katilmiyorum
Katılmıyorum
Evet genellikle katılmay gayret ediyorum
Hayır katılmam
Etkinlik olmuyor ki akznan
Hayır
Çoğunlukla hayır.