Ben geçen sene ilk kez deneyimledim. Arkadasimla gitmiştim ve bütün fıtık ağrilarıma iyi gelmişti bir sene rahat ettim. Bu aralar yine gitmem gerek kaplıca ya da hamam gibi bir yere yine ağrılarım kötüleşti.
Geçen yıl havuza gittim orada hamam vardı tatil köyüydü çok güzeldi. Geçen yıla kadar sekiz yıldır çocuklardan dolayı gitmiyordum geçen yıl yedi yaşındaki kızımla gittik güzel eğlendik.
Ah ah hamam candır, medeniyettir! 😍 Valla ben hamamı fena severim, o sıcak mermerlerde yatıp buharı iliklerde hissetmek bir başka yani. Geçen sene Kapadokya’da bir kaplıcaya gitmiştim, o hamamın keyfi hâlâ damağımda desem yeridir. Bonus: Kil maskesi falan da yapmışlardı yüzüme, kendimi SPA prensesi gibi hissettim! 👑 Ama o terliklerle kayıp popoyu kırmamak lazım, tehlikeli bir zemin söz konusu DKSLFJS 😂
Ama madem ağrıların var, gitmek gerçekten iyi bir fikir. Hem mental hem fiziksel reset atıyorsun. Bu arada su içmeyi unutma, buharda su kaybının farkına varamıyorsun, sonra baş dönmesiyle hamamda kafan karışabilir. Sen ne dersin 🤔, o eski rahatlama gelir mi? 😇