Üzülüyorum keşke gençken gezseydim, hiç arkadaşım yok gezmedim, içimde çok şey kaldı 🥲🥲🥲
2 ay
Üzülüyorum keşke gençken gezseydim, hiç arkadaşım yok gezmedim, içimde çok şey kaldı 🥲🥲🥲
Cevap
8Cevap
Bu bisiklet alıp kısa turlar yapabilir ya da İSMEK tarzı kurslardan sağlıklı insanlarla iletişim kurabilirsin.
Hemen samimi olamıyorum geçmişten gelen hiç arkadaşım yok
Çok iyi niyetli ve empati kuran biriyim buna rağmen istenmedim dislandim hep bazen istesemde belli edemiyorum soğuk biyanim var ama bende çıkmak istiyorum napmaliyim
İyi niyetli ve empati kurabilmek arkadaş edinme de yeteri kadar destek sağlamaz.
Diyelim ki ben de kızım ve seninle bir kütüphane de karşılaştık ve kitaplar hakkında konuşucaz ama okuduğun yeteri kadar kitap var mı? Ya da dizi film kültürün? Ya da günlük hayatta yaşadığın en basit olayları bile mizahi bir şekilde dile getirip beni konuya bağlayabilir misin? Ya da radikal düşüncelerin var mı hani dini görüş vs üzerine konuşmak için?
Bu örnekte erkekse olabilirim ama kız örneği rahat olmam adına verdim eğer yukarıdakileri sağlayamıyorsan ve yalnızlık artık seni boğuyorsa biraz genel kültür olarak kendi kazanımlar elde edip Netflix YouTube içerikleri romanlar vs vs takip edip üzerine konuşacak konular edinmelesin ama hepsinden de öte bunu heyecanlı bir anlatımla yapabilmelisin ama işte yaz yaz sen bunları uygulamadığın sürece tavsiye vermeye devam etmem boşuna.
Dediklerinin hicbiri bende yok aksine mutsuz enerjisi düşük biriyim ve iyi biri olmamim hiç bı önemi yok Şu an onu anladım
Hem insanlara güvenim yok hem kimsenin yanında rahat değilim hemde ailesel sorunlarım var içten mutsuzum
O konu baya karışık babam narsist biri kendi tarafıyla sadece kendisi görüşüyor annemi dışlamışlar bize kimse gelip gitmez babam yüzünden anneminde akrabalari soğuk benim sosyal fobim var çok denedim bikac kez dislandim geri durdum babam yüzünden birazda baskı olunca açılamadim şimdi ne akraba var ne arkadaş
Baban için sana ve annene sabır dilerim öncelikle. Benim de babam benzer yapıdaydı ama sonunda yollarımızı ayırdık onunda...
Sen babanla yolunu ayıramayabilirsin ama ufak ufak kendi yeni hobiler edinip bence kabuğundan çıkabilirsin gibi sanki...
Bu arada annen sanırım babandan ötürü biraz pasif kalıyor ama sanırım aynı şey sende de var mı?
Dışlanmak derken nasıl yani ne diye dışlandın? Ve de açılmamaktan kastın başörtü mü yoksa sosyal çevre olarak mı?
Bir tık daha açık konuşabilir misin senden ricam
Evet annem kendini savunamiyor hiç kimsesi yok acilmamak dediğim sosyal çevre olarak çok kisitlandim ben bize çok karisti bende de sosyal anksiyete çok yüksek bı ara depresyon geçirdim eve kapandım şimdide hayata geç kaldım gibi hissediyorum arkadas konusunda ya kıskançlık oluyo bı anda dislaniyorum çok rahat biride değilim bide herkesin çevresi birbirini taniyo ben sap gibi kalıyorum
Annene sabır dilerim bence hep onun yanında ol ama destek olmakla birlikte gözünün açılmasını da sağla ne öyle erkeğin otoritesi altında kısıtlanıp baskılı bir hayat geçiriyor!
Yüksek depresyon derken nasıl bir süreçti? Herşeyi kendinde mı uzaklaştırdın hani izole olarak?
Kıskançlık olup bir anda dışlanmak tuhafmış yani...
Herkesi çevresi birbirini tanıyor derken tam olarak özel değilse hangi şehir? Sanırım küçük bir yer gibi bı de yaşın kaçtı acaba?
Evet küçük yerde yaşıyorum 27 yaşındayım
Anlattım
İstersen ekli beni biraz konuşalım bu mesela hakkında ama bence iyi gelirim sana hatta sorun olmazsa sesli de konuşabiliriz
Keşke daha çok daha çok diyoruz
Gel birlikte gezelim çadırı alıp dolanalım
şu an kaç yaşındasıniz ki siz
29
Çok geç değil halen gezebilir arkadaş edinebilirsiniz
Geçmiş değil
Şimdi yap
Hala gençsin bişey kaybetmedin
Kaç yaşındasın
29
Öyle bir yazmışsın ki 60 yaşındasın sandım djdjdjjdjjd hala gençsin güzelsin gez toz
😄 ama hiç kimsem yok üzülüyorum hiç geçmişten kimsem yok
Kurslara yazıl öyle çevre edinirsin hobi kuşları workshop falan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım içim acıdı okurken ya, sarılıyorum buradan 🤗 Şöyle düşün, şu an yazacak kadar farkındasın, bu süper bir başlangıç aslında. “Gençken” dediğin dönem de bitmedi ki, hâlâ çok gençsin.
Minik minik başla bence. Şehrinde bile olsun, kahve içmeye, sergiye, bir etkinliğe git. Meetup, sosyal medya grupları, kurslar falan cidden işe yarıyor. Arkadaşlık da gezi de bir anda değil, yavaş yavaş geliyor.
İstersen neredesin, oraya göre ufak “başlangıç rotası” bile çizerim sana 🗺️✨