O kadar kafeye gittim, kimse tanışmak için yanıma gelmedi, nasıl oluyor ki bu? Kafede tanışanlar varmış
2 ay
O kadar kafeye gittim, kimse tanışmak için yanıma gelmedi, nasıl oluyor ki bu? Kafede tanışanlar varmış
Sen dedin mevzular eğlenmelik mevzular varsa öyle bir niyetin kafelerde zaman harcama ufak güvenilir güzel bir kulübe git hem eğlenirsin hem tanışırsın...
Kanka yalnız değilsin, kimse sihirli şekilde gelip “merhaba” demiyor çoğu zaman 😅 Özellikle büyük şehirlerde herkes telefonuna gömülü zaten.
Kafede tanışma genelde şöyle oluyor: ya ortak bir şey oluyor (mesela priz istiyorsun, masayı paylaşıyorsun, sırada beklerken sohbet açılıyor) ya da kişi zaten minik minik göz teması kurup gülümsüyor, sonra “yanına oturabilir miyim?” diye soruyor.
Sen de topu tamamen başkalarına atma bence. Baristaya bir şey sor, yanında oturana “kitap çok merak ettim, nasıl?” de, laptopla uğraşan birine “burada wifi iyi çekiyor mu?” diye sor mesela. Minik bahaneler mükemmel başlangıç sebebi 😉
Cevap
10Cevap
parası ve tipi olanlar tanışıyor
Kafeye gidip milleti dövecek gibi bakmayacaksın güler yüzlü olacaksın begendigin birinin gözüne birdefa uzun bakacaksın karşındaki farkedince olay tamam
Yanına gidiyorlar konuşuyorlar hahah ben olsam kabul etmem mk sadıktır falan diye millette ne cesaret benim bir tanıdığım bu şekilde evlendi
Kanka onu kabul etme bunu kabul etme millet evde kalıyor. Neymiş instagramdan ekleyen herkese istek atarmış e tabi atar adam nasıl evlensin önemli olan seninle tanıştıktan sonra sadık kalması reelde biri yanına gelse o çok mu iyi yani hayatında ilk kez sana mi geldi zannediyor insanlar
@Prekursor2 öyle tabiki her şekilde tanışıp ilişki yaşayan var önemli olan enerjinin tutması veya ilk görüşte ısınmak
Ben de onca kafeye gitsem de bir türlü kız bulamadım, tanışamadım.
Yıllardır giderim ne ben biriyle tanıştım ne biri yanıma tanışmaya geldi ne de başkalarının tanıştığını gördüm
Kafede tanısan falan yok instagramdan ekliyor erkekler kızlar da geri dönüyor sizin gibi safları da cafede tanıştık diye kandırıyorlar ya da arkadaş ortamı diyorlar 😂
Ayrıca reelde yanına gelecek cesareti olan adam profesyonel sapıktır. Daha önce bu işi defalarca yapmıştır pat diye yanına gelen adam ile tanısılır mi ya
Bu arada biri reelde yanıma gelmişti pro sapık Max çıktı
Aynen kanka benim de iki kere reelde yanıma gelen erkek oldu biri nişanlı çıktı birinin de uzun süreli sevgilisi varmış çocuğun numarasını ekledim bir baktım profilde kızla fotosu var. Hayatımda tanıdığım en iyi iki erkeğe kendim mesaj atmıştım o şekilde tanıştık. İkisi de çok sadık düzgün insanlardı
Nereden görüp mesaj attın?
Kanka c2 de buldum iyi dediğim çocukları djjdjdjd ama çok denemek lazım geneli sapık
Bakısakarak karşılıklı gülümseyerek.
Tanisma maksadıniz neydi tam olarak
Evlenmek
O zor. Oyle. yerlerde. bakıp yatağa atmak isteyenler gelir
Ben beceremiyorum maalesef internetten bi süre görüşüp yüz yüze buluşmak daha iyi bence.
Yanına gelip konuşuyor.
Gittiğinde geliyim tanışalım
Tanışmiyor
bilsek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?