Kafede çalışan birisiyle nasıl tanışılır?

Sürekli gittiğim kafede çalışan birisinden hoşlanmaya başladım.4-5 aydır orada çalışıyor sanırım. Daha önceden gördüğümü hatırlamıyorum. Son 3-4 kez oraya oturduğumdan beri bana dikkatli baktığını fark ettim. Ben de arada onun bakışlarına karşılık verdim. En son gittiğimde bana "Merhaba hoşgeldiniz." dedi. Bu normal birşey. Ama yanımdaki arkadaşım da "A bak sana dedi sadece." dedi. Kafede, kasada duran kişilerle servis yapan garsonlar farklı. Bu kişi de kasada duruyor sadece. Fakat onun da ilgisi olabileceğini hissettiğimden beri bize menüleri getiriyor, siparişimizi o alıyor. Daha sonra çağırmasam bile gelip isteğimiz olup olmadığını soruyor. Bu anlarda da sadece benle, gözlerimin içine bakıp gülümseyerek konuşuyor. Sizce ne yapmalıyım da tanışmalıyim? Şimdiden teşekkürler.
Güncellemeler
+1 yıl
En son kafeye gittiğimde ilk başta güzel karşıladı. Gülümseyerek merhaba dedi demiştim. Ama çıkışta kasada soguk yaptı gibi. Ben iyi akşamlar dememe rağmen o demedi🤔 Mesela bir önceki gidişimde kafeden ayrılırken gülümseyerek iyi akşamlar demişti. En son olayda kafede iki kız arkadaştık, sonradan başka bir arkadaşımız da geldi. Hani sohbet muhabbet derken ben çok bakamadım. O baktı isteğimiz var mı diye sordu falan. Acaba bozuldu mu bana çok bakmadım diye?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de sizce ne kadar sıklıkla gitmeliyim? 10 günde falan ya da 2 haftada bir gidiyorum gibi. Daha sık mi gitmeliyim? Çok sık gidince de böyle çok ilgisi varmış gibi mi olur kendisini birşey sanmasın birden? 🤔😂
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar bu kafeye tekrardan gittim bugün. Kasada duruyordu benim girdiğimi görünce kafasını kaldırıp baktı ama selam vermedi ben de veremedim etraf kalabalıktı. biz üst kata çıktık sonra yer yoktu ama dışarı oturduk içeride onun olduğu yer doluydu Arada iceriye ona baktım belli ettim ona baktigimi, o da baktı. Sonra ben wcye gittim arkadaşım hesabı ödemiş kasa kalabalıktı dedi. Sonra çıkarken yanımdan geçti yüzüne baktım o da baktı ama birşey demedi😕
Kafede çalışan birisiyle nasıl tanışılır?
Cevapla