Herkes kendi yöresine göre yorum yapınca karmaşa çıkıyor.
O zaman yaşadığım yeri de belirteyim. Caddebostan civarında yaşıyorum. Yani Türkiye'nin belki de en özgür yeri. Buradaki insanlar tam Avrupalı. Kimse kimseyi sevgili yaptı diye ayıplamaz.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hum mesela Starbucks'dasın ve bir kahve içiyorsun tek başına bir masada bir bayanla hiç tanışmadan nasıl arkadaş olabilirsin ya aslında masalarına yaklaşıp hoş bulduğunu söyleyebilirsin ama aşiret gibi bir ülkedeyiz birde buranın kızları biliyorsun kezbanus hemen yanlış anlarlar en iyisi bir kağıda numaranı yazmak sonra giderken masalarına bırakıp kaçmak
Yok kardeş benim yaşadığım muhit bayağı rahat :D Aşiret falan filan burada o tarz şeyler yok. O konuda rahatım. Türkiye'nin belki de en özgür yerlerinden birinde yaşıyorum diyeyim :)
Ben de Caddebostan'da oturuyorum :) Buranın rahatlığı herhalde Türkiye'nin hiç bir yerinde yoktur.
Arkadaşım doğru diyorsun caddebostanın insanları modern ve geniş bende caddebostanda oturuyorum ama dediğin tarzda cafeler bilmiyorum. Nerde öyle yerler paylaşır mısın?
Masasına içki gönderme, mal mal bakma, pişmiş kelle gibi sırıtma, aman konuşmaya masasına falan gideyim deme. Adam gibi çaktırmadan kızı takip et, evini yurdunu öğren, oralarda takıl bir kaç gün. Seni 2. kez gördüğünde şaşıracaktır. Kızlar tesadüfleri sever. 'Sizi dün şurada mı görmüştüm' diye dalarsın olaya.. Kapiş!?
Yuh affedersin :D Bu kadar uğraşamam ben. Yok kızı takip edeceğim de, evinin oralarda dolaşacağım da. Ben o an tanışmak için ne yapabilirim diyorum. Tanışmak istemezse de istemesin, çok da umurumdaydı. İnsan aşık olduğu kişinin peşinden o kadar koşturur. Ben aşık olmamışım ki, sadece beğenmişim.
Hacım, sizin yaşadığınız muhitte nasıldır bilmem ama burada bu şekilde kızı takip edersem "apaçi" veya "abazan" damgası yerim.
Yok yok. Pardon :D Biraz kaba yazdığımın farkındayım şuan. Cevabınız için teşekkür ederim ama kızı evine kadar takip etmek burada işe yaramaz. Yaramadığı gibi imkansıza yakındır. Çünkü Cafe'de kahvesini içen kız direkt evine gitmez burada. Gezer tozar. 4-5 saat bir insanı sapık gibi takip edecek değiliz herhalde :D Burada bir kıza bariz bir şekilde asılmak hoş karşılanır merak etmeyin. Ancak ben işe yarar bir çözüm istiyorum.
Geçen şöyle yaptım hoşlandığım bir eleman vardı
-Alo Dominos mu?
+Evet buyrun.
-Abi acıktım da kafam orda mı bakar mısınız?
Dedim muhabbet açıldı sonra ilerlettik felan
İyi de ben çalışanlara sarkmayacağım ki :D
Cevap
2Cevap
Ayağın sandalyesine takılmış gibi yap at kendini yere :D
Türk gençliğinin kanayan yarasına parmak basmışsın kardeşim evet kızlar cevapları bekliyoruz :)
Git merhaba tanışalım de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar