Yani cinsellik düşünüyor ama evlilik düşünmüyor, çocuk istemiyor
Evlilik konusunda kırılmasın diye aynı fikirde olduğumu söyledim ama istemiyorum evlenmeden bir şeyler yaşamak
Yani cinsellik düşünüyor ama evlilik düşünmüyor, çocuk istemiyor
Evlilik konusunda kırılmasın diye aynı fikirde olduğumu söyledim ama istemiyorum evlenmeden bir şeyler yaşamak
Sınırlarını korumak konusunda kendini geliştir. İnsanlara hayır demek seni her zaman korur.
Sevgilinin niyeti apaçık ortada seni tatile götürecek istediği arzuladığı her şeyi yaşayıp tatil dönüşü bir iki soğuk davranır ilişkiyi bitirir
Ha sana ne mi olur sen de sınırlarını korumayıp kendini düşünmediğin için muhtemelen ona kendini aşırı bağlanmış hissedeceksin çünkü kadinlar birliktelik sonrası oksitosin ( bağlanma hormonu) erkekler dopamin ( doyuma ulaşma hormonu) salgılar. O sana bu yüzden bağlanmaz ama sen inanılmaz kendini ona bağlanmış hissedersin sen. Yani olan sana olur sen hayatının bir döneminde çok üzülerek ve depresif geçirmek istemiyorsan bunu yapma tatile gitme. İnsanlara çok boyun eğen ve uyumlu olmaya çalışan biri misin? Çocukluktan gelen bir durum mu bu
Canım zor bi durum ya, haklısın kafan karışmış 💔
Şöyle söyleyeyim, sen evlilik istiyorsan, o istemiyorsa burada temel bakış açınız farklı. Bunu görmezden gelip “aynı fikirdeyim” demen seni içten içe daha çok yıpratır.
Bence sakin bir anda açık açık konuş. “Ben evlilik ve aile istiyorum, evlenmeden cinsellik bana iyi hissettirmiyor” de. Onun tepkisine göre de kendini koruyan bir karar ver. Sevgi kadar, değer verdiğin şeyler de önemli. Kendini hiç ikinci plana atma. 💕
Cevap
5Cevap
derhal ayrıl. kırılmasın diye takılırız denirmi.
sevişince bırakır seni zaten.
E sen de istemiyorsan kendini kullandırmayacaksın. Adam sevgili değil f. buddy gibi bir şey yapmış
Ne saçmalıyon kullanacak biliyon sende. Ağlama sonra.
sen ne istiyorsan onu yap
Takılıp takılıp sonra güle güle olayı
Bence otur konuş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?