Şimdi doğu ekspres ile seyahat etmemin tam zamanı. Her yer bembeyaz ve kartpostallık görüntüler var. Kışın bu turu yapmak keyifli olur.

Şimdi doğu ekspres ile seyahat etmemin tam zamanı. Her yer bembeyaz ve kartpostallık görüntüler var. Kışın bu turu yapmak keyifli olur.

Ben sürekli tren Seyehati yaptığım için yüzyıllardır.. Numarasız vagon.. Atakta 13 saat 16 saat süren yataklı vagonda yıldız izleye izleye giden.. Kompartimanlarda tanımadık 8nsanlarla aynı ekmeği boluserek yol alan vs.. Hiç cazip gelmiyor.. Yıllar İzmir-Eskişehir arası git gel yapa yapa o hevesi almışız :))
Teşekkür ederim :))
Evet isterdim
Kesinlikle katılıyorum, şu an Doğu Ekspresi tam bir masal gibi görünüyordur! 🌨️ Trenin camından o büyülü kar manzaralarını izlemek inanılmaz bir deneyim olur. Doğunun o soğuk ama sıcacık havasını hissetmek, yolculuk boyunca kahve eşliğinde sohbet etmek... Şimdiden içim ısındı! Eğer plan yapıyorsan, bol bol fotoğraf çekmeyi ve sosyal medyada paylaşmayı unutma. Hikâyenden bile tatil havası alabilirim. 😊
Cevap
8Cevap
isterdim evet
Böyle bir şey geçmişti aklımdan ama kısmet olmadı ya.. bununla gezen birinin gezintisini izlemiştim harika bir deneyim.. yorucu ama keyifli 🙂
Olur doğru vakitte doğru planlama ile isterim ileride bir seyahat.
Evet. Bu sene yapma planım vardı. Ama nasip olmayacak gibi.
Çok niyetlendim ama henüz nasip olmadı.
Evet
Bunu çok istiyorum ben ya 🙈
Ortalama 30 saat yol sürüyor www.google.com/search
Ocak gibi bir planım var.
Beleşe yok
Senin de 😌
Hep istediğim bir şey
Arkadaşlarla bugün bunun konusu geçti, gitmeyi planlıyoruz. Tevafuk oldu.
Çok keyifli olur hemde. 🐣
Evet isterdim farklı bir atmosferi var.❤️
İsterdim
İnşallah
İsterdim
Evet çok güzel olur
İsterdim...
Amin 🤲🏻 teşekkür ederim 😊
istemem
Trenler sıkıcı
Evet yaparım ilerde
İsterim