Arkadaşlarımızla planlarımız var ve Doğu ekspresine binmeyi çoook istiyorum. Siz daha önce bindiniz mi?
Doğu ekspresi ile seyahat eden var mı?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
bındım ankaradan karsa gıttım yataklı bolumunde ınan o kadar guzel ve zevklıkı kesın begenırsın kompartımanda mını buzdolabı var lavabo var masa var yanına bıde kucuk ketıl ısıtıcı al yolda cay kahve yaparsın cıps bıskuvı bırazda su al yeter zaten yemeklı vagonu var hemen yan vagonda kompartımanda zıl var basıyon gelıp ne ıstedıgını soruyolar yemeklı vagon bıraz pahalı onun ıcın yanına ıste evden borek bıseylerde al dolap var nasılsa usumessın sıcak bayagı
Trenler müthiş bildiğiniz mavi tur gemi yolculuğu kıvamında koltuklar geniş ve yatıyor telefon için şarj var yani gerçekten lux otobüs gibi tekli ikili koltuklar var
Ben Karslıyım 😂😂kesinlikle öneririm. Popüler olmadan önce Ankaradan Karsa çok gelip giderdim Okulum Ankarada olduğu için. O zamanlar da mükemmeldi, popüler kültürün etkisiyle yeni yeni keşfedildi tabi. Kars, muhakkak kışın ziyaret edilmesi gereken bir şehirdir Özellikle Yılbaşına doğru ve ocak Şubat aylarında. Tüm şehir buz kesiyor ve gece vakti rus yapısı binaların arasında dolaşmak mükemmel bir duygu.
En İyi Cevaplar