Çok fikrim yok. Yani dura dura olsa tamam. Durmaktan kastım bir iki saatlik değil.. Misal biz üç günde vana gittik. Durduk, konakladık ve yol üstündeki şehirlerde gezdik. Ama bu tren öyle değil. Bana manasız geliyor 🙂
manasız işte o kadar parayı direk giden bir ulaşıma vermek.. gezmek değil ki o... biz İzmir 'den vana kuzey yönü takip ederek gittik, güney yönü takip ederek geldik... bir başka seyahatte izmirden şırnak'a gittik geri döndük.. bunu da karı koca iki oğul birlikte yaptık.. enfes bir yol hikayesiydi.. Allah tekrarını nasip etsin. :)))
İstemem çok pahalı yurt dışına göre. Ekonomik durumdan öncede öyleydi 2017 civarı. İnsanlar bilet bulamıyor hala... Ve aşırı saçma bu kadar pahalı olması... Ben bunun yerine Yurt dışında gideceğim... Özellikle İtalya'dan İsveç'e doğru olanı daha güzel.
Evet isterdim tabi ki, özellikle kışın çok güzel olur. harry potter filmlerinde ki gibi olurdu, huzurlu ve büyülü.
bazen yalnız bir şekilde sadece kitap okuyarak bu tarz bir yolculuk hayal ediyorum. insanı mutlu eder ve kafasını toplamak için ya da stresi azaltması için bir fırsat olurdu böylelikle. bence bu tarz seyahatları insanlar arada sırada denemeliler
2008 ve 2009 yılında Kayseri Erzurum Aşkale arası çok gidip geldim o zaman tabi turistik seferler yoktu. Güzel yanı içinde kalkıp baştan sona kadar gezilebilmesi.
Ay hayır tabii ki ya istemem bu devirde o kadar para verip üzerine tatil olarak gide gide Doğu ekspress ile doğu tarafına gideceğime aynı parayla fethiye'ye falan giderim ve ahahah 🤣🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
33Görüş
İsterdim tabiki
Çok fikrim yok. Yani dura dura olsa tamam. Durmaktan kastım bir iki saatlik değil.. Misal biz üç günde vana gittik. Durduk, konakladık ve yol üstündeki şehirlerde gezdik. Ama bu tren öyle değil. Bana manasız geliyor 🙂
Bu direkt gidiyor
manasız işte o kadar parayı direk giden bir ulaşıma vermek.. gezmek değil ki o... biz İzmir 'den vana kuzey yönü takip ederek gittik, güney yönü takip ederek geldik...
bir başka seyahatte izmirden şırnak'a gittik geri döndük.. bunu da karı koca iki oğul birlikte yaptık.. enfes bir yol hikayesiydi.. Allah tekrarını nasip etsin. :)))
İnşallahh
İstemem çok pahalı yurt dışına göre. Ekonomik durumdan öncede öyleydi 2017 civarı. İnsanlar bilet bulamıyor hala... Ve aşırı saçma bu kadar pahalı olması... Ben bunun yerine Yurt dışında gideceğim... Özellikle İtalya'dan İsveç'e doğru olanı daha güzel.
Evet isterdim tabi ki, özellikle kışın çok güzel olur. harry potter filmlerinde ki gibi olurdu, huzurlu ve büyülü.
bazen yalnız bir şekilde sadece kitap okuyarak bu tarz bir yolculuk hayal ediyorum. insanı mutlu eder ve kafasını toplamak için ya da stresi azaltması için bir fırsat olurdu böylelikle. bence bu tarz seyahatları insanlar arada sırada denemeliler
Minimum 7700 civarı olmuş. Zor artık. Emekliler gider. 😃
Birde herkes çok gürültüden şikayetçi. orada arada halay çekenler oynayanlar filan. Onun tadı oturup o doğal güzelliği izlemek olmalı.
Ya onu bende izledim. Millet gitar çalıyor şarkı söylüyor. Arkadaş sanki istiklal caddesi
Doğ Express'i popüler olmadan önce defalarca seyahat ettim.
Ne hoş
Evet, tadını çıkaranlardanım.
bir arkadaşım ile düşünüyoruz uzun zamandır nasip olursa bir gün gidicez
İnşallah
Hiç tren yolculuğu yapmadım, güzel bir deneyim olurdu
Bence de
Hayalim, inanılmaz hoşuma gidiyor... Mumlar, şarap ve sevdiğim kişi bol sohbet✨
Keyifli olurdu evet
🥰
Sinavlardan sonra trenle yayladaki kuzenime gidicem sayılır mi😄
Olmaz :D
Bu rota artık fazlasıyla turistik bir hal aldı ve fiyatlar özellikle Kars'ta fahiş diye duydum. Ben daha çok farklı yerleri keşfetmeyi tercih ederim
Merhaba,
Elbette seyahat etmek isterdim ama tek başıma bir seyahat yapmak benim için pek mümkün olmaz yanımda biri olduktan sonra yapmak güzel olurdu.
2008 ve 2009 yılında Kayseri Erzurum Aşkale arası çok gidip geldim o zaman tabi turistik seferler yoktu. Güzel yanı içinde kalkıp baştan sona kadar gezilebilmesi.
Ay hayır tabii ki ya istemem bu devirde o kadar para verip üzerine tatil olarak gide gide Doğu ekspress ile doğu tarafına gideceğime aynı parayla fethiye'ye falan giderim ve ahahah 🤣🤣🤣
yok istemem antipopilaris birisiyim bişey çok fazla ilgi görünce ayağa düşünce ben o şeyden soğuyorum
Evet isterdim. Tren yolculuğunu çok seviyorum. Çünkü başımı rahatça cama koyup uyuyabiliyorum😬😂
Evett çok isterim gerçekten mutlaka yapmak istediğim aktivitelerden biri doğu ekspres ile yolculuk yapmak seyehat etmek
Aklımın bir köşesinde var ama popüler diye otobüs biletini geçti..
#Vesselam
Çok isterim. Birinide bulursam yanıma çok keyifli olur diye düşünüyorum
istemem o kadar saat sallan dur kafanın şişmesi cabası