Eşim size para harcamak boşuna masraftan başka bir şey değil dedi çocuğum otizmli olduğu için bizi yetersiz buluyor?

Arkadaşlar evlendiğimizde eşimin yurt dışı yasagi vardı vergi borclari falan yüzünden onu tam on sene boyunca bekledim, on sene boyunca hiçbir yere adım atamadık sonunda borçlar ödendi işler yoluna düştü ve yasagi kalktı, ve o benim seyahat etmemi çok sevdiğimi bildiği için yurt dışına çıkmaya başladık güya ama tabii ki hepsini burnumdan getirdi, adam Gezmeyi sevmiyor, bana fazla masraf etmeyi sevmiyor o yüzden her adımda beni aşağılamaya yedigimi ictigimi sorgulamaya ne bileyim işte azarlamaya başladı hemde çocuğumun yanında, benim oğlum sekiz yaşında otizmli çoğu şeyi anlamıyor ama benim yüzüm düştüğünde anlıyor tabi o da garibim seyahat etmeyi çok seviyor, uçağı falan görünce hemen atladı üstüne nasıl sevindi bilseniz neyse adam bir sene boyunca beni 3-4 tane ülkeye götürdü ve yine vurgulayarak söylüyorum her yerde de beni azarlıyor aşağılıyor sürekli kaşları Çatık ve öfkeli geziyor ne zaman, döneceğiz işte neden bu kadar masraf ediyoruz masraf dediğini kişi başına 1500 $ falan yani çocukla olduğumuz için tabii biraz masraflı oluyor çünkü iyi oteller seçmeye çalışıyoruz en azından onun konforu için ve otelin havuzlu olması şart çünkü çocuğum havuzdayken sakinleşiyo bayağı. Bu durumla nasıl başa çıkabilirim şimdi de hiçbir yere gitmiyor aylardır oturdu parasını kazanıyor beni gelip manipüle ediyor işte psikolojik şiddet uyguluyor hem de ben hiçbir şey soylemedigim halde ben senin kafandan geçenleri biliyorum falan, ne bileyim işte bir daha hiçbir yere gitmeyeceğiz on sene de geçse 50 sene de geçse hiçbir yere gitmeyeceğiz ben size masraf yapmak istemiyorum gezmek falan istemiyorum boşuna yollara saçılmış paralar zaten bir şey anladığım yok ne bileyim işte böyle sözler söylüyor ne yapabilirim acaba benim bayağı psikolojim bozuldu bu durumda
Eşim size para harcamak boşuna masraftan başka bir şey değil dedi çocuğum otizmli olduğu için bizi yetersiz buluyor?