Bungolov evleri varya orada tatil yaparız ailene söylemezsin diyor bu çocuk tan olur mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)9 ayBak bu soruyu burada sorduğuna göre kafanda soru işaretleri vardır sence bu çocuktan olur mu?
032 Yorumla
Soran9 ayCinsellik düşünüyor değil mi sadece
Cevap sahibi9 ayTabii ki cinsellik düşünüyorum Ne demek bu bungalow'a gideceğiz tatil yapacağız ama ailene söyleme yani bu %100 değil yüzde 200 cinsellik
Soran9 ayBar clup gibi yerlere gidelim dedi ben yok düzgün yerlere gidelim dedim gelmedi kısmet olmadı dedi şimdi aradı işte bungolov gibi yerlere tatile gider misin diyor kız arkadaşlarımla gideirm sadece dedim ailene kız arkadaşımla gidiyorum de diyor
Cevap sahibi9 ayŞöyle düşün ben mesela sevdiğimi kadın olsa sevdiğim kadının asla ailesine yalan söyleyip benimle bir yerde gelmesini istemem. Sence Senin ailene yalan söylemeni isteyen bir adam ne derece seni düşünüyordur ya da ne derece seni seviyordur
Soran9 ayBeni sevdiğini zaten düşünmüyorum ailene söyleme demesi beni zaten itti kız arkadaşlarımla gidiyorum de diye bide akıl veriyo gelecek olsam o aklı bende kullanırım merak etmesin salk sanıyor galiba
Cevap sahibi9 ayYani gerçekten saf sanıyor bir şekilde şunu düşünmüştür ailesinin de haberi olmayacak arkadaşlar mı gidecek ben bungalov evde bununla istediğimi yaparım istediğimi yaşarım ondan sonra ne ararım ne sorarım ailesinde yalan söylediği için beni de suçlayacak bir durum yok diye düşünmüştür karşı taraf
Soran9 ayÇok akıllısın sen dedim sende hiç bir yere gelmiyosun diyor sende Uygun yerler şöyle dedim cafe restoran tarzı basit yerler dedim sence birdaha yazar mı ya da arar mı
Cevap sahibi9 aySana Yunus söyleyeyim eğer gerçekten sana karşı duyguları saf Sami ise seninle birlikte lokantaya da gider bir kafede de otururuz zaman geçirmek ister hoşlanan Bir insan bunu yapar ne olursa olsun ilk başta cinselliği düşünmez önce tanımaya çalışır düşüncelerine bakar davranışlarına bakar ama seni direkt baş başa kalalım bir yerlere giderim diyorsa Seni kimseye göstermeden cinsellik yaşamaktır amacı bunu hiçbir zaman unutma ama nacizane tavsiyem böyle bir insandan uzak dur bu seninle birliktelik Yaşar arkasından dönüp de bakmaz bile
Soran9 ayBar ve club gibi yerlere çağırması zaten beni şüphelenirdi dedim ki belli beni sever fikri değişir bak bu kız ciddi der dedim bu seferde bungolov diye secenekle geldi sence bu kişi değişmez mi ciddi olmaz mı yani
Cevap sahibi9 ayYok bu kişi değişmez ve ciddi olmaz şunu unutma gerçekten seninle ciddi düşünecek bir adam seni tutup da bungalov evlere davet etmez sana asla ailene yalan söyle kız arkadaşlarınla gidiyor demez bunun aklında fikrini de cinsellik var başka da bir şey yok hani dediğim gibi sana bundan hiçbir şey bekleme belli ki hoşlanmışsın ondan beğenmişsin Ama bu senin aradığın insan değil
Soran9 ayAnladım çok teşekkür ederim peki direk sen takılmalık bakıyorsun ama ben öyle biri değilim desem mi ciddi niyeyliyim filan gibi
Cevap sahibi9 aySen istediğin kadar ciddi niyetli ol bu bu kişi sana ben de ciddiyetliyim diyecektir gözünü boyayacaktır yine seni bir şekilde denk getirmeye çalışacaktır lütfen bunu kendine yapma herkesten önce sen değerli bir bireysin bunu unutma karşındaki insanın seni asla kullanmasına izin verme. Bak gerçekten hem çok iyi erkekler var hem çok iyi kadınlar da var her iki taraf içinde Ama emin ol kesinlikle şunu söyleyebilirim Bu kişi senin için doğru insan değil
Soran9 ayŞey desem mi direk ben senden hoslanmistim ama sen böyle takılmalık bakınca beni bu hareketin itti bu benim zoruma gitti gerçekten ciddi degilsen konuşmayalım bir daha beni bu konuda arama diyim mi
Cevap sahibi9 ayBence bu şekilde bak konuşacağına senin benimle ciddi olduğunu düşünmüyorum ciddi bir erkek sevdiği kadının ailesinde yalan söylemesini istemez ben senin takılmalık düşündüğün kadınlardan biri değilim ben istemiyorum de bakalım ne olacak
Soran9 ayTamam böyle diyim en iyisi senden hoslanmıştım diyim mi hayal kırıklığına uğradım diyim mi
Cevap sahibi9 ayYani bunu de bak ama gözünü tekrar boyamaya çalışacaktır eğer hani bilmiyorum Nasıl birisin eğer böyle güzelsen hoş biriysen hoşuna gittiysen seni tekrar kandırmaya çalışacaktır dikkat et bak cinsel anlamda ve belli ki seni istiyor arzuluyor bu kişi
Soran9 ayKanka şöyle güzel değilim b nce ama fiziksel olarak biraz etkiliyim dediğin doğru olablir
Soran9 aySence şey diyim mi hoslanmıştım ama bu hareketin beni soğuttu cidden eğer birdaha böyle bir konu açarsan bozuşuruz
Cevap sahibi9 ayYa anladığım kadarıyla sen ondan vazgeçmek istemiyorsun hala içinde umut var dediğim gibi sana bu kişiden sana hayır gelmez ama açık kapı bırakmak istiyorsan da sen bilirsin Sana tek diyeceğim şey kendine dikkat et çünkü bu kişi seni kullanmaya çalışacak
Soran9 ayAnladım sen kestriip at diyosun direk
Cevap sahibi9 ayBen gerçekten senin iyiliğin için kestirip At diyorum o da niye bu kadar ısrarla diyorum belli ki seviyorsun değer veriyorsun her zaman ben derim gerçekten seven gerçekten değer veren kadın değerlidir Ama bu senin için doğru insan değil seni mutlu edecek insan değil bu gerçekten senin için hani benim şu anda senden bir çıkarım da yok senden bir beklentim de yok ama dediğim gibi sevgine saygı duyuyorum gerçekten sevginin değerini bilen kadınların üzülmesini asla istemem
Soran9 ayPeki direk ciddi niyetli biri değilsin anladığım kadarıyla ama beni başkalarıyla karıştırıyorsun galiba ben öyle biri değilim takılmalık arıyorsan o ben değilim birdaha bu konuyu açarsan bozuşuruz diyim mi
Cevap sahibi9 ayBen yine aynı şeyi söylüyorum sözümün arkasındayım ben açık kapı bırakmadan bitir diyorum sana ama sen açık kapı bırakmayı tercih ediyorsun duyguna düşüncene saygı duymakla birlikte bence bu şekilde hata edersin ama tabi asla sana akıl vermek benim haddim değil ne yapmak istiyorsan onu yap
Soran9 ayYa sadece soylicem bulusmuyacam o kadar bilsin yeter
Cevap sahibi9 ayDediğim gibi sen bilirsin hani yine senin gözünü boyamak için buluşmak ister tamam sen beni yanlış anladın der tekrar görüşelim der baştan başlayalım der Ama yine seni ilk fırsatta bu şekilde cinsel anlamda kullanmaya çalışacaktır
Soran9 ayYok buluşmam artık gözümden düştü birde eğer istersen bi konu hakkında sana yine soru sorucam gizliyi açsan sorsam mesaj olark olur mu
Cevap sahibi9 ayTabiki olur
Soran9 ayİstek gönderdim abi
Cevap sahibi9 ayTamam kabul ettim kardeşim
Soran9 ayTamam abi
Soran9 ayAbi kabul etmediği insandan mesaj kabul etmiyor diyor
Cevap sahibi9 ayTeşekkür ederim 🙏
En İyi Cevaplar
9 ayYani niyeti belli o kişinin gitme derim
113 Yorumla
Soran9 ayCinsellik düşünüyor değil mi
- 9 ay
Kesinlikle öyle kullanıp atacak yani seni sen ne düşünüyorsun gitmeyi mi
Soran9 ayBar clup gibi yerlere gidelim dedi ben yok düzgün yerlere gidelim dedim gelmedi kısmet olmadı dedi şimdi aradı işte bungolov gibi yerlere tatile gider misin diyor kız arkadaşlarımla gideirm sadece dedim ailene kız arkadaşımla gidiyorum de diyor
- 9 ay
Derdi en başından beri belliymiş aslında onun seni biraz sakin sessiz görmüş ben bi yoklayım demiş yani düşerse iyi olur düşmez se de olmaz demiş sen onu engelle bence yani hoşlanti bile yok sana karşı onda
Soran9 ayEvet ben dedim ilk başta öyle yaklaşır sonra belki sever hani fikri değişir diye şans verdim bi daha yoklar mı sence cafe restoran gibi yerlere gidelim dedim sen uygun şartlar soylemiyosun dedim
- 9 ay
Yani bu kişi tavır değiştirir mi değiştire bilir bak ben değiştim imajı vermek için ama o sadece seni çekene kadar vardır sen bence bu kişi ile sınır koy kendine. Konuşmak istersen konuşalım
Soran9 aySınır koyarım sadece konuşurum ileri gitmem yakınlaşma teklifine hayır derik benim niyetim ciddi eğer sende öyleysen konuşalım derim
- 9 ay
Bu kişinin niyeti hiçbir zaman ciddi olmayacak ki buna emin ol yani hikayenin sonunda o istediğine ulaşacak gibi sen şu an net çizgi çekemez sen
Soran9 ayAnladım niyeti ilk başta böyle olan düzelmez diyosun teşekkür ederim
- 9 ay
Asla düzelmez buna emin ol sadece senden istediğini alana kadar düzelmiş gibi yapar
Soran9 ayPeki teşekkür ederim içten yorumun için sağol
- 9 ay
Rica ederim ne zaman kafana takılır sa bişey sorabilir sin
Soran9 aySağol
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
9 ay
Hmm, bak şimdi, öncelikle sen ne hissettiğini anlaman çok önemli. Yani sana karşı ciddi mi, yoksa biraz kaçarak yaşamak mı istiyor? 🤔 Planın içine aileni katmıyor olması biraz düşündürücü, açık konuşayım. Eğer gerçekten aşık olduğunu düşünüyor ve samimi buluyorsan, bu çocuğu biraz daha tanımaya çalış derim. Ama böyle şeylerde güven çok önemli.
Bungolovlar güzel, sessiz yerler ama bu ilişkiyi sakin kafayla düşünmek için iyi bir fırsat olabilir. Belli ki duyguların karışmış, bir adım atmadan önce içine sinmesini bekle. 💛 Aileni dışarıda bırakma fikri, uzun vadede seni mutsuz edebilir. Aklını dinle 😉00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
12Cevap
Seni seviyorsa detaylara takılıyorsa olup olmadığına sen karar verirsin
124 Yorumla
Soran9 aySevgilim değil sadece hoşlanıyorum çokcuktan otelde çalışırken tanıştık cinsellik tek derdi değil mi
Soran9 ayYok niyetim o değil niyetim direk ciddi sen ciddi değilsin takılmalık bakıyorsun diyim mi çocuğa değişmez mi bunun fikri sonradan hoşlanti filan olmaz mı yani bak bu kız ciddi demez mi
Soran9 ayŞans meselesi diyosun tamam direk ciddiyim hoslanmıştım diyim mi
Soran9 ayValla mi lan beni kandırmaya çalışacak demi
Soran9 ayBen senden hoşlanıyorum dedim buda bende senden hoşlanıyorum sırf tek gecelik ilişki için şehir degisticek birisi değilim illa aynı odada kalmayiz seni tanımak istiyorum beni yanlış anlamışsın dedi
Soran9 ayO uzakta zaten ortak bir şehirde buluşalım dedi
Soran9 ayAnladım olmaz diyosun sence beni kandiriyo mu tek derdim cinsellik değil diye
Soran9 ayÖnyargılı bir insansın istesem Yatağan atacak kadın var taa başka şehire tek gecelik için gelmem diyo
Soran9 ayAyrı odalarda yatarız be diyo
Soran9 ayAnlamadım kardeşim
Soran9 ayTamam kral sağol yinede
Engelle gitsin OE
11 Yorumla
Soran9 aySen önyargılı bir insansin ayrı odada kalırız ilk başta birbirimizi tanırız diyo sonra kafamız uyarsa evleniriz diyo
9 ayOlmaz kabul etme derdi anladığın şey
19 Yorumla
Soran9 ayCinsellik değil amacım sen beni yanlış anladın diyo taa uzak şehire tek gecelik ilişki yaşamam senden bende hoşlanıyorum diyo
- 9 ay
İnanmaa
Soran9 ayKandırıyor mu sence önyargılı davraniyosun ilk başta tanışıp sonra anlaşırsak evleniriz diyo
- 9 ay
Yalan söylüyor
Soran9 ayİnsanlar sırf bunun için neden yalancılık yapiyolar ya altı üstü takilcam de geç ne cekiniyo
- 9 ay
Sakın gitme
Soran9 ayGitmem ama cafeye çağırırsa gideyim mi
- 9 ay
Cafe okey normalde ama böyle düşünen birini bırak ayrıl
Soran9 ayHadi ya sevmiştim ama dediğinizi yapayım madem zor olacak mantıklı olan bu galiba
9 ayO çocuktan bir cacık olmaz
116 Yorumla
Soran9 aySen önyargılı bir insansin ayrı odada kalırız ilk başta birbirimizi tanırız diyo sonra kafamız uyarsa evleniriz diyo
- 9 ay
Kanka emin ol seni kandırmak için bunlar. Düzgün bir erkek seni bungalov a davet etmez ailene söyleme falan da demez kaç aylık ilişkiniz
Soran9 ayKanka ilişkimiz yok flört gibi çok az oda arada yazmistik iş yerinde tanıdım o kadar bir ay filan
- 9 ay
Yuh 1 aylık tanıdığın flörtüne bu teklifi yapamazsın ya niyetini açıkça belli etmks
Soran9 ayOda bak şöyle oldu bi aylık iş yerinde tanıştık sonra ben çıktım bu bana bi hafta yazmadı yazdı bar clup gibi yerlere davet etti gitmedim bu sefer ben yazdım memlekete gittim dedi bana niye demedim diyorum acele oldu diyo bu sefer 26 gün yazmadı düşün ben yazdım sonra buda beni aramış bungolov diyo öyle hergun de konusmuyoruz yani düşün
- 9 ay
İşte o yüzden senden alabileceğini almaya bakıyor sadece senden hoşlanmıyor. Sen yazınca da bana aşık olmuş kafasına girdi kesin jxj
Soran9 ayBen senden hoşlanıyorum dedim biliyorum diyo bana bende hoşlanıyorum senden duygusal bişey bende de var diyo agafaffaf
- 9 ay
Hshsh inanma inanma
Soran9 ayYapma ya ne zaman seven gelir ya bıktım
- 9 ay
Durduk yere ayağına gelenin amacı bu oluyor genelde. İnsanlarla tanisman lazım seni tanımaları gerekiyor ki sevsinler. En olmadı iyi bir arkadaş edinmiş olursun
Soran9 ayİşte durduk yere değildi kanka iş yerinde tanımıştım
Soran9 ayArkadaş edinirim en kötü demiştim zaten
- 9 ay
Kanka tavırları belli eder kendini zaten. Bu tiplere enerjini haracayagina sana değer verme ihtimali olan birine yönel. Şans işi biraz da sevilmek. Sen sadece boşuna uğraşacağın kişilerden uzaklaş. Bu arada yaşın kaçtı
Soran9 ayYaşım 33 anladım kanka belli eder
- 9 ay
Olmazsa da olmasın. Kendi kendine mutlu olmayı öğrenmelisin
Soran9 ayTamam canım bakalım hakkımızda hayırlısı hepimiz için sağolun
Gizli Üye(18-24)9 aySeni kullanıp atabilir
115 Yorumla
Cevap sahibi9 aySenin kafana uydu onunkine uymasa nolcak
Soran9 ayAyrılacak kesin
Cevap sahibi9 ayEe yani ben senin yerinde olsam bana cinselikkle yaklasan biriyle olmam
Soran9 ayTanışırız ilk başta yaa sonra bakarız diyo da kafam karıştı hoslanmistim boşa gitti
Cevap sahibi9 ayErkeklerin gtunu skm aynisini yasadim bence ona boş ver cek
Soran9 ayYapma ya izin vermesem sadece tanımaya çalışsam yalnız kalma yerlere gitmesem olur mu
Cevap sahibi9 ayDene kanka umarim sonun bana benzemez
Soran9 aySenin sonun noldu ki
Cevap sahibi9 ayKanka kuzum gonul eglendirdi kullandi her anlamda boş ver olup gitmedi ben bunun diger kizlarla yaklasik 20 kisilik haremini alip gtune soktum engeli bastim
Soran9 ayOha yok artık kullandı diye cinsellik mi yaasadin
Cevap sahibi9 ayHayir foyasini doktum
Soran9 ayCinsellikte yaşamadın yani
Cevap sahibi9 ayYasadim onla
Soran9 ayHadi ya
9 ayNe olucak? Sacmalama
139 Yorumla
- 9 ay
Haa dur haklisin. Tabiki bunun niyeti kotu
Soran9 ayOda bak şöyle oldu bi aylık iş yerinde tanıştık sonra ben çıktım bu bana bi hafta yazmadı yazdı bar clup gibi yerlere davet etti gitmedim bu sefer ben yazdım memlekete gittim dedi bana niye demedim diyorum acele oldu diyo bu sefer 26 gün yazmadı düşün ben yazdım sonra buda beni aramış bungolov diyo öyle hergun de konusmuyoruz yani düşün
- 9 ay
Oha hazirda coppymi vardi ne ara yazdin ya
- 9 ay
Niye sana ne diyecegini soyluyor ki ne derse desin. Sen bunlari kabul etmemelisin
Soran9 ayCoppy ne demek öylesine hani cafe gibi yerlerde görüşelim diye yazacaktım baktım gitmiş sonradan bungolov çıkardı uzaktayiz birbirmizden neyse diyoki çok önyargılısin İlk başta birbirimizi tanırız ederiz sevgili oluruz sonra kafamız uyusursa evleniriz işte ayrı odalarda kalırız filan diyi
- 9 ay
Tmmda dediklerin ayni sey zaten. Neden ayni seyi soruyorsunki
Soran9 ayCoppy ne demek peki
- 9 ay
Yazilari kopyalamak iste.
Soran9 ayEvet başka bir insanda senin gibi sormuştu ondan vardı yazdım doğru
- 9 ay
100 kisiye ayni soruyu sorunca adamin niyeti iyimi oluyor? Niye ayni seyi tekrar tekrar soruyorsun
Soran9 ayDoğru diyon aslında
- 9 ay
E yani demi :) sen nerdensin
Soran9 ayNe demek nerdeyim
Soran9 ayKafa olarak iyi bir yerde olmadığım kesin😂😂
- 9 ay
Nerdesin demedimki neredensin dedim
- 9 ay
Belli zaten. Kafan baska yerde 😁😆😆
Soran9 ayHahhahh😂
- 9 ay
Sende cok meraklisin bu bungalovlari merak ediyon belli 😆
Soran9 ayYok lan abartma sende çocuğu beğendim fos çıktı 😂
- 9 ay
He tabi tabii bnce merak ediyorsun 😆
- 9 ay
Hangi sehirdesin sen
Soran9 ayEtmiyorum olum ya abartma boş ver sehirimi 😂
- 9 ay
Etmiyomus ediyorsun birah ya 😄😄
Soran9 ayOlum niye böyle yapıyorsun
- 9 ay
Ne ara olun oldum yav senin
Soran9 ayTamam pardon
- 9 ay
Zaten moralim bozuk. Neyse onemli degil
Soran9 ayTamam
- 9 ay
Sanada tamm
- 9 ay
Kac yasinfasin sen ilk defami sevgilin oluyor
Soran9 aySevgilim değil bu kişi
- 9 ay
Olucakti ama
Soran9 ayYok cinsellik mis derdi
- 9 ay
E ben dedim zaten. Hic yapmadinmi
Soran9 ayYok
- 9 ay
G den ciksana bi
Soran9 ayHayır
- 9 ay
Begenine begeni :)
Seni s2ck
110 Yorumla
Soran9 ayYapma ya
Soran9 ayYaşamak istesem bir sürü kadın var diyo bana
Soran9 ayHep böyle mi bakar erkekler bana diyoki ilk başta başka odalarda kalırız birbirnmizi tanırız sevgili oluruz sonra kafamız uyarsa evlenrizi diyo
Soran9 aySen niye böyle açık sozlusun 😂😂
9 aySıkıntı o çocuk
14 Yorumla
- 9 ay
Sen bi gelsene takip et
Soran9 ayNeden
- 9 ay
Soru sorma
9 ayNiyeti gayet açık daha ne desin 🤣
114 Yorumla
- 9 ay
Sence ateş ile barut’un patlamama ihtimali var mı?
Soran9 ayBirde kız arkadaşımla gidiyorum de diyor bana salk sandı o aklı kullanacak olsam bende derim zaten
- 9 ay
Seni kullanma derdin de
Soran9 aySence direk takılmalık bakıyorsun ben öyle biri değilim hoslanmıştım ama bu hareketin beni soğuttu diyim mi
- 9 ay
Demelisin ki ona göre kendisine çeki düzen vermeli. Gidersen çantada keklik bilir seni , evlenene kadar işini senle görür
Soran9 ayYok gitmicem sadece diyecem hoslanmistim diyim mi soğudum diyim mi
- 9 ay
Soğumadıysan bile sen de niyetini belli etmelisin
Soran9 ayAnladım soylicem o zaman sağol yorumun için
- 9 ay
Yardımcı ola bildimse ne mutlu ☺️
Soran9 ayTeşekkür ederim tekrardan
- 9 ay
Günaydın , erkencisiniz
Soran9 ayEvet abi
- 9 ay
🤣
Sence olur mu
123 Yorumla
Soran9 ayCinsellik düşünüyor değil mi
Soran9 ayHep millet dikmek için gidiyor demi birde bana akıl veriyo kız arkadaşımla gidiyorum de diyor sanki bende akıl yok diyevek olsam zaten iyi derim aileme yani saf mı snaiyo
Soran9 ayAsla ciddi niyetle yaklaşmaz ve fikri değişmez demi bu kişinin sevmez yani
Soran9 ayAnladım neyse o sormadan benim niyetim ciddi diyim mi sence
Soran9 ayBen basit yerlere gidelim cafe restoran gibi uygun yerlere cagirmiyosun dedim sende oraya yok buraya yok diyosun dedi
Soran9 ayHiç sen takılmalık kız arıyorsun beni başkalarıyla karıştırıyorsun diyim mi durduk yerde ben öyle biri değilim diyim mi
Soran9 ayTamam öyle diyim senden hoslanmıştım ama böyle yapınca soğudum demeli miyim
Soran9 ayHoşlandığımi söyledim oda benden hoslaniyormus asla öyle bir niyette biri degilim sevgili oluruz sonra kafamız uyusursa eğer evlenme fikrinde oluruz diyor ne diyim
Soran9 ayValla mı ya önyargılı bir insansin ben ilk başta tanışıp sonra evlenme niyetindeyim diyo
Soran9 ayDeğil mi mantıklı
Soran9 ayAltı üstü takilcam de geç ciddi değilim de ne diyecem ben sanki niye yalan söylüyorsa
Soran9 ayBir çocuk bana takilcam ben ciddi değilim demişti
9 ayGayet olur seni mutlu etmek istiyor
04 Yorumla
- 9 ay
Mantıklı söyledikleri
Soran9 ayDalga gecme
- 9 ay
Yoo
9 ayDelecek seni habarın yok
01 Yorumla
9 ayOlmaz kaç
15 Yorumla
- 9 ay
Ya he he sende çok saftirik bir insansin akıllı
Soran9 ayBende pek inanmadım kanka söylediği lafları inanki dinlemek ve benim niyetimi öğrenmesi için konusturdum
- 9 ay
Eeee ne dedi
Soran9 ayÖnyargılı insansın dedi tanışırız ilk başta ondan sonra evlenriz kafamız uyurusrusa dedi ayrı odalarda kalırız diyo
- Tatil & Seyahat konusunda 420 cevap paylaştı.
9 aysakın gitme
09 Yorumla
Soran9 ayDikecek değil mi peki bu çocuk sonradan aa bu kız ciddiymis diye hoşlanti filan olusmaz mı bundan ciddi olmaz mı hiç bir zaman
- 9 ay
eğer istediğini ona verirsen doyaaaar ve sonra başkasını diker kural şu göster ama elletme.
Soran9 ayDirek senden hoslanmıştım ama sen takılmalık bakıyorsun ben öyle değilim ciddiyim aenin bu hareketin zoruma gitti diyim mi
- 9 ay
onu sen yöneteceksin freni ve kontrolü ona bırakma niyetini bil yeter ısrar ederse tekmeyi basarsın.
Soran9 ayYani hani ben ciddiyim eğer öyleysen konuşalım ben kimseyle takılma pesinde değilim hoslanmıştım ama bu hareketin beni soğuttu açık soylim böyle konu açarsan bozusuruz derim
- 9 ay
evet.
Soran9 ayÖyle diyim direk demi
- 9 ay
ailenden habersiz iş yapma yeterli.
Soran9 ayYok ya muhattap olma sakın öyle biriyle dedi zaten ailem ama ben direk soylim mi diye düşündüm açıkçası
9 ayOlmaz gitme dikecek seni
018 Yorumla
- 9 ay
Ya o niyeti bozmuş * derdinde
- 9 ay
Kafaya koymuş ssiikecek
Soran9 ayEvet ben ilk başta b nden etkilenir belki niyetini değiştirir hani hoşlanır filan sandım hâlâ dikme peşinde birdaha yoklarsa ben ciddi biriyim derim
- 9 ay
Sakın ha bir anlık hevese kapılıp birşeyler yapma alacağını alır almaz kaybolup gider.
Konuşmak ister misin
Soran9 aySence sen takılmalık bakıyorsun ben öyle değilim senden hoslanmistim ama bu hareketin beni itti ben ciddi biriyim diyim mi direk
- 9 ay
Sen ona karşı bir şey hissetmiyorsan ve onun seni sevme ihtimali yoksa gönder gitsin
- 9 ay
O kaldırmış sokacak yer arıyor. Anlatmak istersen başka bir yrde devam edebiliriz
Soran9 ayİşte hissetmistim diyecem sen öyle bakmiyosun beni bu hareketin itti desem mi direk nolur s nce bir daha yazar mı
- 9 ay
Diye bilirsin. Yazmıyorsada yazmasın. Defolup gitsin eskort bulsun kendine
Soran9 ayDirek diyim yani buda kendi kendine gelin güvey olmuş demesin değil mi senin bu hareketin beni hayal kırıklığına uğrattı diyim mi ciddi degilsen bir daha konuşmayalım diyim mi
- 9 ay
De valla
Soran9 ayTamam canısı teşekkür ederim içten yorumun için sağol valla
- 9 ay
Rica edrim.
Dediğim gibi dertleşmek istersen başka bir yerde de konuşabiliriz
Soran9 ayTeşekkür ederim tekrardan
- 9 ay
Yardımım olduysa ne mutlu
Soran9 aySağol kanka tabi
- 9 ay
Sen de sağol
😂😂😂😂
013 Yorumla
Soran9 ayGülme olum ya ciddi soruyoruz
Soran9 ayKomik değil işte adamlar beni ciddi bulmuyor ben de tav oluyorum s n gülüyorsun
Soran9 ayBiliyorum o sormadan benim niyetim ciddi sen beni yanlış anladın diyim mi sence
Soran9 ayCacık olmaz ama niyetim ciddi ben senden hoslanmistim ama sen takılmalık bakıyorsun ben öyle bakmıyorum diyim mi
Soran9 ayDirek böyle diyim mi
Soran9 ayGerçek mi diyon dalga mı geciyon la valla de
Soran9 ayHadi be
Olur
00 Yorumla
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Tatil & Seyahat > Sorular > Ben anladım yine de size de soruyorum aşık olduğum kişi beni bir yere davet etti?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler