Özleyip, benim yaşadığım şehre beni görmeye gelmesi beni sevdiğinin ne derece ispatı?

Bir erkek arkadaşım vardı. Onla çok güzel şeyler yaşadık zamannda. Sonra aramıza ayrılık girdi.. Daha sonra bi türlü toparlayamadık. Hem güvenim kırılmsti hem kalbim..

Şu aralar da konuşuyoruz. İstanbul'a yanıma gel seni çok özledim falan diyip duruyo. Ama şöyle bişey var ki daha önceki buluşmalarımızda hep ben onun yanına gitmiştim. (2 kez) Şimdi onun gelmesi gerektiğini düşnuyorum. Hem bu sayede beni sevip sevmediğini de sınamış olurum diye düşünüyorum? Mantıklı mı sizce de?

Sonuçta madem çok özlemiş, madem çok özel ve değerliyim onun için bu sefer de o gelsin yanıma.

Yani bi erkek seviyosa bi kızı, onun için bi şehirden başka bi şehre gelir diye düşünüyorum.

Ben gelemem imkansız falan diyip duruyo ama benim gitmem daha imkansz emin olun, onun ne ailesnden izin alma gibi bi sorunu var, ne okulu sınavları var (çalışıyo), ne de maddi anlamda bi şıkıntısı var. Arabasına atlar gelir gayet. Zaman da istese bulur, 1 gününü bana ayıramaz mı istese?

Haksız mıyım? :(
Güncellemeler
+1 yıl
bu arada 4 saatlik bi yol
Özleyip, benim yaşadığım şehre beni görmeye gelmesi beni sevdiğinin ne derece ispatı?