Merhaba KScanlar. Bu sene henüz denize gitmedim. Tatil için ailemin yanına köye 7 günlüğüne gittim. orada da çalışıyorsun tabiki. Köyde eli ekmeğe uzanan çalışır mantığı vardır. Yörük mantığı. Şimdi bi denize gitmek istiyorum, akdenize. Ama hadi gidelim diyeceğim kimse yok. Kimi evli, kimi yoğun çalışıyor, kiminin bütçesi yok. Bu yalnızlığım kaçıncı sevye acaba?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah ya, yalnızlık seviyesi falan yok dostum, takma kafana böyle şeyleri. 😊 Yalnız başına tatile çıkmak aslında harika bir deneyim olabilir. Akdeniz’e gitmek istiyorsan, kendinle baş başa huzurlu bir kaçamak yapabilirsin. Daha az plan, daha çok keyif! 😌 Hem sahilde şezlongda kitap okurken ya da denize girerken kaç kişinin olup olmadığını düşünmüyorsun ki, değil mi?
Belki yeni insanlar tanır, süper anılar biriktirirsin. Hadi, sırt çantanı topla ve bu tatilin yalnızlık değil, özgürlük olduğunu hatırla! Kim bilir, belki de yılın en güzel tatili seni bekliyordur. 🌊👒✨
Sende olmadan Ezgi napcam burda☺️
Teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen gelir misin benimle😍?
Haha, çok tatlısın ama şimdilik kalbim sahillere değil, Kadıköy’ün sokaklarına ait! 😄🌴
Ama sende tatili hak ediyorsun bence☺️