+1 yılÇok arkadaş edinmen, hiç yalnız hissetmeyeceğin anlamına gelmez ki insan hayatının belli dönemlerinde kendilerini yalnız hissedebilirler bazıları bir süre sonra bu durumdan kurtulurken bazılarının durumu ise daha uzun sürebilir yalnız oldugun icin kendine acıma , aksine düşüncelerini degistir evet su anda yalnizsin ama sen insanlara bir adim atmadiktan sonra karsindaki insanlardan ne bekleyebilirsin ki? Bunun icin özgüvenini gelistirmelisin... Dene ve denemekten dışlanmaktan korkma bak sen burada bir soru sordun ve hepimiz yanlis veya dogru sana tavsiyelerde bulunduk... yaşın daha 18 cok gencsin , onundeki güzel günlere bak gecmisinle yasama :) kendine hedefler belirle... unutma ki yalnızlıktan kurtulmak istiyorsan üstüne düşen sorumluluklari da yerine getirmelisin... tamam ilk baslarda belki arkadaşın olmaz ama sen bu sekilde onlara adim atarak guvenlerini kazanarak kendi özgüvenini artırmis olucaksin boyle boyle derken bir bakicaksin ki bircok arkadasin olmuş... :) sevgiyle kal kendini böyle şeyler icin üzme
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
bende zor sempati duyuyorum soğuk biriyim açıkçası her önüne gelenle dost olanları da anlamsız buluyorum.. yakın arkadaşlarım var ama sadece bir tanesi bekar şuan.. ya zaten kendin kendine kalıyorsun arkadaş olsada.. sevgilim adam olsa kimseye ihtiyaç duymazdım artk ayrıldık dünyayla hiç bir ilgim kalmadı
02 Yorumla- +1 yıl
bitkisel hayattan selamlar :)
+1 yılBen de yalnızım, benim de arkadaşım yok. Bir dostum var, o ayrı. Ama onlada ayda yılda bir takılıyoruz. Çok erken yaşta olgunlaştım, yaşıtlarımla samimi olamıyorum. Ben de 18 yaşındayım. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun elim yüzüm düzgün, çalışkan bir insanım ama senin dediğin gibi insan arıyor yine de. Bende de çok sıkıntı oluyor bju, depresyona girdim, atlatalı daha yeni oluyor. Sana tavsiyem, Allah'a dua et. Ve kendine hobi bul. Ben mesela resim çiziyorum, şiir yazıyorum, hikâye yazıyorum, kitap okuyorum. Her gün belirli egzersizleri yaparak kendimi zinde tutmaya çalışıyorum. Ama bak sen yine de bir yandan iyisin, sen bir kızsın, yalnız kalmazsın, açarlar seni bir ortama girince hemen ama ben içe kapanık ve düşünceliyim. Sert mizaçlıyım, çevremdekiler benden irkiyor, aslında itici bir insan değilim, benle sohbet eden sohbetime doyamaz. Ama sorun kendimi tanıtamamda. Ve ben Obsesif Kompulsif Bozukluk denilen hastalıktan müzdaribim, yine de iyisin sen..
07 Yorumla- +1 yıl
her şey göründüğü gibi değil ben kaçııyorum insanlardan ve sonra böyle oluyorum
- +1 yıl
Bak, senin sorununu çözebilirim. Herşeyden önce sen bir insansın, aynı benim gibi, aynı buradakiler gibi. Hiç farkımız yok. Aynı ekmeği yiyiyor, aynı suyu içiyoruz. Sadece iş düşüncede bitiyor. Senin sorunun şu, sosyal fobi. şu an konuşacak kimse yok, biliyorum. Çünkü aynı sorunları ben de yaşadım ve yaşıyorum ama ben de sosyal fobi yoktu. Bak bu nedir biliyor musun, seni kovalayan kara düşünceler... Bir tür özgüven eksikliği. Bak, sen de dokuz aylıksın, bende. Okuyorsan okuluna bak, çalışıyorsan işine. Okuyorsundur büyük ihtimalle. Git oradaki arkadaşlarınla tanış, konuş. Kendini bir hapse endeksleme. Güzel bir kızsanda, oh :D Daha ne istiyorsun. Ve Allah der ki "Eleysallahu Bikefîn abdeh" yani "Allah kuluna yetmez mi?" Allah sana yetmez mi. :) Emin ol bence sen güzel ve tatlı bir kızsındır ve çoğu erkek senin gibi bir kızı ister :). Hayatında daha uzun bir yol var, hayal kur, herşeyin iyi olacağına dair :)
- +1 yıl
nerden bildiniz güzel olduğumu :D
- +1 yıl
Haır bak yanlış anlama :D Bak, kızsın sonuçta, namazındaymışsın, ee güzelsin işte =) Ya güzel olma diye tabir etmeme bakma, bence güzelsindir yani, neyse ben batıyorum :D
- +1 yıl
yok yok o açıdan değil zaten güzel olduğumu çoğu kişi söyler zaten
- +1 yıl
Ya bak sen yine iyisin, bak şu an saat 01:16, neredeyse iki gündür uyuyamıyorum. Ben ne yapayım Allah aşkına, sen şimdi yalnızlıktan şikayet ediyorsun, ben de şikayetçiyim bu durumdan. Ben gün boyunca hep kendimle savaşıyorum, hep beynimi kontrol etmeye çabalıyorum, gece uyuyamıyorum. Ne kadar kötü bir bilsen. şu an deli gibi uykum var ama uyuyamıyorum. Ben de yalnızım, al şu an yapacak birşeyim yok. Ne bir arkadaş, ne başka biri. Bir konuşacak kimsem yok. Sabaha okula gideceğim, derslerim çok ağır. Uyuyamıyorum... Derslerim çok iyiydi, hiç böyle değildim ama şimdi hiç uyuyamıyorum. Kader, isyan edemem çünkü hakkım yok. Allah verdi bir dert, çekiyorum işte. Ama şu an hayattan soğudum, özgüvenim kırıldı. Artık öfkeliyim, ne yapacağımı bilemiyorum. Sinirlerim bozuk. Şu ülkeden de nefret ediyorum, adam akıllı psikiyatri yok. İğrenç bir sağlık sistemi, iğrenç bir eğitim sistemi. Dayanamıyorum, şükret be kızım hâline, yerinde olmak isteyenler var..
- +1 yıl
teşekkür ederim. geçmiş olsun
Daha yolun başındasın neler göreceksin daha neler ama sana bir abi tavsiyesi bir çizgin olsun ve nekadar sevsen nekadar aşık da olasan bu çiZgiden asla ödün verme. Bunu sadece cinsellik olarak da algılama, davranışlarında da belli et. Hayat senin karsına da bırını çıkaracaktır ama onları mutlu etmektense kendin mutlu olmaya bak tadını çıkar. Saygılar
05 Yorumla- +1 yıl
cinsellik benim için evlilikten sonraki aşama zaten sevgiliyi öyle düşünmeyin lütfen !!!
- +1 yıl
ben ön yargılı birisi değilim olmadımda hiç bir zman ayrıca gülüm nedir ya
- +1 yıl
ne saçmalıyorsan az ötede oyna amin kardeş amin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
+1 yılBenim de durumum senden farksız seni anlıyorum benim de arkadaşım yok gibi bişey hiç kalmadı nerdeyse eskisi kadar aramaz sormaz oldular herkes bir yerlere dağıldı, çoğu evlendi başka şehire gitti, araya soğukluklar mesafeler girdi falan falan... zaten ben de yapım gereği çekingen içe dönük biriyim... artık bu duruma elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum... ilgi alanlarım var onlarla ilgileniyorum... eee napak ölek mi yaniii... bence sen de kendine uğraşlar, hobiler edin onlarla uğraş kurslara aktivitelere katıl, hayatında kimse olmasa bile şimdilik yalnızlığın tadını çıkar derim... hem bir de bu devirde herkes çıkar menfaat peşinde işleri düştükleri zaman yanındalar yoksa hiç... ayrıca öyle 100 tane 1000 tane arkadaş olacağına 1-2 tane olsun az olsun öz olsun kanımca... hayatı akışına bırak bakalım ilerleyen zamanlarda hayat ne gösterir belli olmaz...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen benim de oyle.. cok isterdim arkadaslarim olsun olmadi kuzen en olmadi kardes.. ama ailede kimse benimle ilgilenmiyor iki abim var konusmuyolar benimle benden cok buyukler. annem babam da ilgilenmiyor bes yaindaki cocuk gibi ilgilerini cekmeye calisiyorum.. ailemle ilgili de cok hayalim var keske beraber zaman gecirsek falan.. hicbisey yok bende de.. abimin kisitlamasindan hicbisey hakkinda bilgim bile yok izleyip takip ettigin bir sey bile yok.. biriyle iletisim kurmaya kalksam konusacak bisi yok.. elimden herseyi aldi abim.. aramizda gecen kotu bisey de yok.. hep evdeyim hic disari cikmiyorum cikarmazlar.. cok ozeniyorum ya ne bileyim bir aile ortami kardes kizen veya arkadas.. :'(
00 YorumlaDiğer konusunda 643 cevap paylaştı. kendin belirtmişsin sorunu. sorun sessiz bir yapın olması. bunu çevren ile iletişi kurarak aşman lazım, merak etme insanlar seni yemezler. yeni insanlar tanımaya çalış bence. kurslara falan git. ille dersler ile olmak zorunda değil. bir enstrüman çalmayı dene bunun üzerine kurslara yazıl. orada yeni dostluklar kuracaksın.
012 Yorumla- +1 yıl
şöyle anlatıyım ailemle aramda sorun yok onlarla rahar bir şekilde konuşuyorum ama sorun dışarıdan birisi olması. + yaşadığım yerde hiç bişey yok küçük yerde yaşıyorum neresi diye sormayın küçük yer işte. sadece okul var cami ve evler var haliyle başkada bişey yok
- +1 yıl
ben taşınalım diyorum onlar alışmış yok
- +1 yıl
sesim dahi çıkmıyor çıkaramıyorum teşekkür edemiyorum utandığımdan dolayı :/
- +1 yıl
bilmem belki onun bana güvenmesi bana güven verebilir ama olmadığı için sorun yok
- +1 yıl
kimse yok nerden buluyum hepsinin aklı fikri cinsellik olmuşken
- +1 yıl
gerek yok bence
+1 yılGenelde küçük yaşta olgunlaşanlarda oluyor bu sorun. Yaşıtlarınla anlaşamıyorsun, birine güvenmeden bağlanmak istemiyorsun. Zor bir durum bilirim. Ben yanlızlığa alıstım hatta hoşuma bile gidiyor artık. 😊 Çevremde çok insan olsun diye kasma kendini az olsun öz olsun. 😊
00 Yorumla
+1 yılHey bayan biliyormusun çok arkadaşım var ama hepsinden uzağım şuana kadar bana yakın olan tek arkadaşım var oda çocukluktan beri yanım daydı ama kendimi yinede hep yanlız hissettim birazda sahteliğe tahammül edemediğim den bu sebepten yanlız olacaksam varsın olsun
02 Yorumla- +1 yıl
haklısın aslında
- +1 yıl
Bence de haklıyım
+1 yılbnce braz hayata olumlu bak sosyalleş. basta bende oyleydim istersen hayata dair bazı ipuçları verebilirim mesaj atarsan... ama hersey insanın kendısınde biter. hayat felsefesi diye brsey yoktur. bütün felsefe insanın kendısıdır. ama dediğim gbi hersy aslında sensin..
018 Yorumla- +1 yıl
burdan ver xper 1
- +1 yıl
basta insan kendini düşünmeli. kendini bırakıp başkasını dusunursen bastan kaybedersin. 1. kural bu
2. kural sosyallik. bnce braz kendıne güvenmelisin. özgüven eksikliği kötü brsey butun hayallerinin önüne gcebillir.
3. kural ise kimseden sorumlu dgılsın kimseye hesap vermek zorunda deglsin. kim aksini söylerse söylesin.. ben ıstedıgım gbı yasarım ne bk... yerrr... - +1 yıl
bunlar iyi hoşta hayata geçirilmiyor
- +1 yıl
yasın kac soylesene?
- +1 yıl
18 ama ruhen 70
- +1 yıl
bnde 18 yasımdayım ve hayatın farklı acılarını dusun.. simdi ne desem dinlemezsin he deyip gcersin ama gecırmek cok kolay ! okul vb varmı?
- +1 yıl
okuyorum
- +1 yıl
bnce yapman gereken braz olumlu düşünmek. dedıgım gıbı felsefe sensın. braz dusun dedıkleımı ve mumkun olduğunca hayatına uyarlamaya calıs. cunku byle devam edn ınsanlar gnlde kendılerıne hayat kurma ihtmalınıde kaldırır. bide okul? lise ama bölüm vs?
- +1 yıl
lise değil üniversite
- +1 yıl
ılk senenmı?
- +1 yıl
evet
- +1 yıl
peki tm. yanı bide yapman gereken olumlu ol. olumsuz olarak hıcbrsy yapılmaz
- +1 yıl
olamıyorum karamsarım
- +1 yıl
nedense bu yaslardakı bayanların sorunu karamsarlık.. ilginç. hayatın eglencelı tarafları nolcak peki. vede kendını sartlandırmıssın karamsarım dye.. kimin ne olacağı hıc bellı olmaz.. ya da soyle brsey yapablrsin burlarda vakt oldurecegıne Namaz kıl Kuran oku.
- +1 yıl
ben zaten namazımı kılıyorum
- +1 yıl
ee kafana taktığın syler cok anlamsızzzzz... arkadasın olablr istedigğin kadr ama dostun olablrlermi pekii. bunu dusnuyomsun
- +1 yıl
yok zaten olmuyor
- +1 yıl
ben sana yapablecklerını yazdım yapıp yapmamak sana kalmış.. bizler senn aklında bırer kuklayız sadece fikirlerin kapısını aralarız ama kapıyı acıpta fıkırlerı ıcerı almak sna kalmıstır
Gizli Üye(30-35)+1 yılbazen arkadassiz kalmak cok iyi dir, sevgilide gelip gecicidir... hee bak dostukluk sadakatlik cok onemli ama onun icinde oyle birisi olmak gerekir... Boyle bir dunyada varya yanlizlik sukur gibidir. Yeterki yanlizligini Allah da ara. Sukret, kulluk et, gor bak onun sana verdigi huzur, cok iyi dostlar edinmeye ve cokda guzel bir es evlenmeye vesile olacak...
04 Yorumla- +1 yıl
ediyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılozaman bol bol dua et, Allahim beni hayirli insanlarla tanistir diye :) Isyanda etme her zaman sukret, dilin olmazdi derdini bile anlatamazdin, sahir olurdun arkadasini bile dinleyemezdin. Eee peki bu kadar caresizlik niye, sadece sabret bunlarin hepsi bir imtihan, yanlizlik bile bir imtihan. Onemli olan yanliz ken bile Allah i anman, yanlizligini dunyevi seylere aramaman.
- +1 yıl
çok şükür yalvararak dualar ediyorum derdimi Allah'a anlatıyorum ama haya t bekleyecek kadar uzun değil
Cevap sahibi+1 yılozaman neden sikayet ediyorsun, evet hayat kisa yarina cikacagimiz mechul, ee peki sen bu kadar kisa zaman icersinde niye bunlarla dert ediyorsun kendini. Hayat bir imtihan, eger imtihanin beklemekse bekliyeceksin, Allah korusun sonra karsina bir imtihan cikar ve onunla aci cekerek imthian edilirsin. Sabret kardesim evet bu hayat bekleyecek kadar uzun degil ama ebedi hayat icin sabret.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yalnız yaşıyorum hemde ailemden 720 km uzakta. Üniyi bitiren arkadaşlarımın neredeyse tamamı memleketlerine döndü. Ben dönmedim. Yani kapımı çalacak bir insan fazla yok.
Ama bu süper bir şey bana göre. Hiç rahatsız edilmiyorum, evde çalışmalarımı gerçekleştiriyorum.
Yalnızlık gerçekten iyi bir şeydir, yeter ki iyi kullanın.00 Yorumla
+1 yılAlayım seni pazar günü istanbuldaysan benim hanım ve oğlum. Korkma sapık değilim ailecek gezeceğiz. Hava soğuk olur ama yapacak birşey buluruz biraz üzerindeki kendine güvensizliği atarsın, sana da değişiklik olur. Çekinirim dioyrsan sizin semtte gezeriz. Olur mu?
00 YorumlaUtangaçlıkla alakası yok. Sen gitmeyeceksin heralde erkeğin yanına, utanması gereken bizleriz. Yalnız değilsin hem internetin olan kimse yalnız değildir gerçi internerteki erkeklerin çoğu abaza ama boşver. Benimde sevgilim yok, ama ben istemediğimden dolayı.
00 YorumlaYa kimse yalnız değildir arkadaşım bak sana arkadaşım diyorum =) benim burdan bile bissürü arkadaşım oldu ve hepsi yalnızlık çektiklerini söylüyorlardı.. Aslında biz kafamızda kendimizi yalnız yapıyoruz eğer ararsan bulursun arkadaş emin ol.. Yalnız değilsin biz seni seviyoruz lütfen depresyona girme =)
02 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim ama sanaldan istemiyorum kimseyi artık çok kazık yemiş biri olarak :(
- +1 yıl
Ya bence olay sanal meselesi değil sanaldan sevgili yapma evet bunu bende doğru bulmam ama arkadaşın olabilir bunda bir sakınca yok herkes sana yazcak bişide yok benim burdan var konuştuğum devamlı kişiler iyi anlaşıyoruz... sevgili bambaşka olay bence üzülmen gereken bişi yok arkadaş olmak istiyorum desen burada biçok kişi arkadaşın olmak ister tabi bazı niyeti bozuklarda vardır ona yapcak bişi yok.. aşk acıtır yani salla bence daha yaşın çok küçük.. bunlar için bence erken bile ama gerçek hayatta kimseye durup dururken pardon arkadaşım olur musun diyemezsin belkide sanalın en güzel yanı bu.. bunu diyebiliyorsun.. hem sanalda tanışırsın sonra arkadaşlığın gerçek hayata taşınır. Bu senin kararın ve umarım kendin için en uygun olanı seçersin sevgiler ^^
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende aynısıyim ya gel seninle arkadaş olalım lez falan değilim yanlış anlama ama beraber gezip tozup gülücem dertlerimi anlatıcam arkadaşım yok yapayalnızim aile desen o da öyle sanaldan bir ilişkim oldu o da ziktiri çekti bana uğursuz muyum neyim anlamadım
03 Yorumla- +1 yıl
olalım
- +1 yıl
Siz hayatınız boyunca yanlız olacaksınız sahteliğe tahammül edemediğiniz için.
Cevap sahibi+1 yıldoğrudur
Dost bulmak imkansiz gibi bir sey bu devirde benimde yok yani kafana takma çok dertlesmek istersen ben burdayim :)
01 Yorumla- +1 yıl
dertleşerek geçse ama geçmiyor
+1 yılaslında değiştirmek senin elinde, önce üzülmeyi bırak hem yalnız da değilsin.
olmadı yetmiş olmanın tadını çıkar elbette geçer. :)04 Yorumla- +1 yıl
o kadarda iyimser değilim sizin arkadaşınız var belli ki ne biliyim sevilmenin tadını çıkarıyorsunuz ama bende oda yok oda
- +1 yıl
hayır bunları iyimser biri olduğumdan yazmadım, sadece üzülmeye devam ettiğin sürece ilerlemen zorlaşır. üzülmek çok az insana güç verir yani ama belli ki sen bu durumdan rahatsızsın. neyse gerekirse pembe gözlük tak, seni yaratan'ı tanı yeter çünkü bence asıl yalnızlık o'nu unutursan başlıyor.
- +1 yıl
ben onu çok şükür tanıyorum
- +1 yıl
o da seni tanıyor :) rahatla litfin..
çok saçma şeylere kafayı takıyosun bence 18 yaşındasın harika bir yaş arkadaş edinmen zor bir şey değil ailende var evet ama birde ailesi olmayanlar var senden binlerce kez daha zor durumda olanlar ben olsam şöyle derim şükür yani halime şükrederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim yazacaklarimi sen yazmissin sanki o utangaçliğin ve bu yüzden dislanmanin nasil illet bisey olduğunu cok iyi biliyorum sosyal fobi katagorisine giriyoruz ve bunun destek alinmadan " utancak ne var bosvrr rahat ol tarzı yorumlarla atlatilabilcek bisey degil ben önceden yardim aldım ama pek faydasi olmadi bu yuzden yeni bir psikolog arıyorum bence sende bunu denemelisin çünkü bu bir psikolojik hastalik ama tedavi edilebilir
00 Yorumlavalla en son bu konuda yardımcı olduğum kızdan hoşlanmıştım bereket ki oda benden hoşlanmişti şu an burada bana özelden yaz diyen kız iyi kalplidir umarım derdine çare bulabilir.
00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Benimde yok yaa :D Sahte kalabaliktansa güzel yalnizligimiz olsun ne diyelim hayirlisi :D
01 Yorumla- +1 yıl
aynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılSanalda otura otura sanal olmus hayatin. Cik biraz nefes al. Git dolas gez toz. Okuldaki cevrene biraz daha girisken ol. tanisirsin elbette dost olacabilecek insanlarla.
01 Yorumla- +1 yıl
okul hayatım yok ki
Bazen olmasa daha mı iyi diye de düşünür insan ama :)
100 tane arkadaşın olacağına 1 tane dostun olsun.00 YorumlaOturduğun yerden olmaz hiçbirşey çaba sarfetmelisin. Birde nasıl bir kişiliğe sahipsin hâl ve hareketlerin nasıl egoların mı var bencilmisin kısacası kendini sorgula derim kara çarşaflara bürünme hemen
00 YorumlaBende sendenim carsiya in cik hergun biride gelip beraber gezelim Demiyo.. zaten mahallede kimse yok sinif arkadaslarim hepsi uzakta bende cok yanlizim
01 Yorumla- +1 yıl
berbat durumdayım :(
Yalnız olmam yanlış insanlarla olmandan bin kat daha iyidir bende senin gibiyim mutluyum diyemem ama doğru insani da bulmak bu zamanda iğne ile kuyu kazmaya benziyor
00 YorumlaYaşanılanlar sahte geliyorsa kendine ördüpün duvarı sen bile göremezsin yattın mı kalkmak kalktın mı yatmak istemezsin eğer böyleyse yalnız değil 'gerçeksin'
01 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim.
- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılaynı bende senin gibiyim gelip geçicidr diye düşünüyorum
00 Yorumla Arkadaş edinsene ks de erkeklere inanma çoğu her kıza mesaj atıyor
06 Yorumla- +1 yıl
sanal istemiyorum sanalda konuşabilirim ama iş gerçekte
- +1 yıl
kız buldumda takılmam kaldı tek
- +1 yıl
defol git ya salak sensin bence aptal. Seninle aynı dünyada yaşadığım için iğreniyorum ne acı
- Diğer konusunda 431 cevap paylaştı.
+1 yılBenimde hiç kimse kalmadı bütün herkes üni ayağına başka yerlere dağıldı geçenlerde burada bir test dönüyordu doğruysa orta derece depresyondaymışım bende
00 Yorumla Zamanla olur acele etmene gerek yok sevgili konusunda.. Yanliz degilsin ailen var , okulda arkadassin yokmu?
05 Yorumla- +1 yıl
okul hayatım yok
- +1 yıl
kuzenlerim var ama geneli yurt dışında yani çoğu yurt dışında girişken bir yapım olmadığı için konuşmuyorum dışarı yürümek için çıkıyorum 2 günde 1 bazen 3 günde 1
- +1 yıl
olur siz mesaj atarsanız benim xper 1de
bence fazla sanal alemede bağlanma ne kadar buraya bağlanırsan okadar etrafına karşı soğuk ve çekingen olursun en kısa sürede kendine yakın bir arkadaş bir sırdaş bulmaya bak
00 Yorumlabenimde yok napak ölek mi bazen yalnızlık kalabalık olmaktan iyidir
00 Yorumla
+1 yılÇık gez sosyalleş. Anormal bir yerde değilsen dışarıda hayat var.
01 Yorumla- +1 yıl
anormal bir yer hiç bişey yok
+1 yılaz kaldı bundan sonra hayat o kadar hızlı ilerliyecekki ne olduğunu anlayamayacaksın kendinle bol bol zaman geçir bu zamanları değerlendir:)
00 Yorumla
+1 yılKizlar iyi egitim alin ders calisin ilerde imrendiginiz kizlar ya evde kalir ( onla bunla gezdiginden) ya da sizin yaninizda sekreter olur. Kafanizi takmayin boyle seylere.
10 YorumlaDiğer konusunda 2,4b cevap paylaştı. Beni anlatıyorsun ama sen daha çok gençsin daha acelen ne ileride ne nasipler ne kısmetler çıkacak daha benim yaşıma gel ondan sonra bu dediklerini dersin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKuzum bunları sorun yapma. Bende aynı durumdayım ama bunu kendi elimde yapıyorum ve hayatımdan gayet memnunum. Bunu bir ayrıcalık olarak gör.
01 Yorumla- +1 yıl
memnun değilim ama ben yalnızlık ölecem şimdi
Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. İşe bir kedi ya da köpek alarak başla zamanla insanlarıda sevmeye başlarsın
01 Yorumla- +1 yıl
eskiden vardı ama şimdi bıraktım o işleri tikim oluştu
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılAllah büyük buda geçecek bunalım yapma hemencecik :(
00 Yorumla nickinden anlamalıydım yalnız olmanı o nasıl nick muhterem? '!'!
20 Yorumlasevgınının olmaması tamamda arkadasının olmaması cok vasat
bence bıraz atak ol00 Yorumla
+1 yılelindekilerle yetinmediğin sürece birini bulamazsın
04 Yorumla- +1 yıl
elimde ne var allah aşkına
- +1 yıl
en basiti sağlığın yerindeise yeterli değilmi?
- +1 yıl
tabiki çok şükür ama insan dertleşek birisini ara bende o yok
- +1 yıl
kendi kendine yetmeye çalışmayı öneririm başkada birşey yapamam burdaki kimse gibi
+1 yılTamamen katılıyorum yazdıklarına (sevgili kısmı hariç) hiç arkadaşım yok diyebilirim okul bitti arkadaşsız kaldım çok sinir bozucu bir durum insan çok yalnız hissediyor...
00 Yorumla
+1 yılBenimde ailemden ve 1-2 tane gerçek dostumdan başka kimsem yok. O 1-2 tane dost fazlasıyla yetiyor.
00 Yorumla
+1 yılOzaman cevre yapicaksin kendine. mesela bir kursa falan git elbet yeni arkadaslarin olacaktir
00 Yorumla
+1 yılDaha 18 sin ergenlikten cikma evreleri herseyden sklma vs. Depresyon bu ama gecer. degisik seyler yapmaya calis sosyalles madem oyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılgel senle yazışalım. benimde canım sıkılıyor zaten. sadece internetten konuşuruz. yok yazışmam dersen de sen bilirsin.
00 Yorumlaayni sorun bendede var eskiden vardı ama şimdi ne arkadaş nede sevgilim var
00 Yorumla
+1 yılEn iyi arkadaş en iyi dost en iyi sırdaş annedir canım.
00 Yorumla
+1 yılyapcak bişey yok bizde evlenmeye bakıyoz ama seninde 18 miş daha
00 Yorumlaİçine kapanık birisin demekki pek sosyal biri olamıyorsun
00 Yorumlaöyle malesef benimde işine gelince arayıp soran bir işi olduğu zaman mesaj atan insanlarla dolu çevrem
00 YorumlaCanını sıkma, aynı durumdaydım bir zamanlar şimdi yalakam da çok sevgilim de istersen derdini dinleyebilirim.
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgili konusu hariç ayniyiz ic anadoludaymissin neresindesin peki ben de arkadassizim okul bitince dostluklar da biter tabi oylelerine dost denmez
00 Yorumlavalla bu devırde kımseye guvenılmez oyuzden yalnız olmak en ıyısı hıc uzulme bence
00 YorumlaBoşver tek takıl yalancı dostlar arkadaşlar sevgililer olduktan sonra olmaması daha iyi.
00 Yorumlakusura bakma ama bu senin suçun..
01 Yorumla- +1 yıl
haklısın
+1 yılgel ben sana arkadaş olim samimiyim
00 YorumlaAynı durumdayım seni en iyi ben anlıyorum...
00 Yorumla
+1 yıltanışalım konuşalım buluşalım nerde oturuyorsun :D
02 Yorumla- +1 yıl
gerek yok teşekkür ederim. sanal arkadaşlığa karşıyım çünkü gerçek hayattaki gibi olmuyor
Zor ve ilginç bir durum hic mi yok
03 Yorumla- +1 yıl
hiç
- +1 yıl
olmaz olmaz olmaz
Diğer konusunda 322 cevap paylaştı. Sanalda yalnızlık deyinde kurtlar üşüşür başına :)
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat