Bu abiyle tatile gidilir mi sizce?

Ben 23 yaşında kendi halinde biriyim. Bir tane abim var o da benden 2 yaş büyük evli ve 7 aylık bir oğulları var abim bana dedi ki biz Antalya'ya gideceğiz tatile sen de gel dedi Ben onun huyunu bildiğim için gitmek istemedim huyu da şu ki sürekli emir veriyor ve de kendisi maalesef bir para avcısı 3 kişilik Bir otelde 4 gün 3 gece kalacağımızı söyledi ve de ben 16.000 lira para yatırdım dedi sen de 10.000 lira ver kapansın yarı yarıya dedi Ben de tamam dedim sonra bir 5 bin lira daha çıktı onada tamam dedim yeme içmesi benden otel parası ondandı ben çalışmıyorum hiçbir şekilde sadece nafaka param var evlendim boşandım ve de benden sürekli para istiyordu sanki ben bonkörüm ya ilk önce teklif ettiler Ben bunu reddettim huylarını bildiğim için ama sonra ikna ettiler tamam dedim ve beni bir gün abim aşırı derecede sinirlendirdi Ben de gitmeyeceğim dedim bana dediği kelime ne oldu biliyor musunuz "gelmezsen gelme 5000 lirayı ver de" dedi ben niye boş yere gitmeyeceğim bir yere 5 bin lira vereyim ki bir de öz kardeşiyim yani sizce otelde iptal ettirmek için mi bu para iptal ettirdiğinde bir ödeme bedeli var mı hiç otele gitmediğim için bilmiyorum keşke sadece sorun para olsaydı çözülürdü ve ben o yere gitmeyip 5000 lira veriyim mi yoksa 5.000 lira vermeyip 15 bin lirayla onlarla birlikte tatile mi gideyim
Bu abiyle tatile gidilir mi sizce?