Ben bir sey demiyorum ama yinede icim rahat etmiyor. Sonucta erkekler bir arada ne olur ne olmaz belli degil. Ona guveniyorum ama baskalarina guvenmiyorum. Siz ne dusunuyorsunuz?
4 yildir birlikteyiz her sene bir hafta falan gitmisligi vardir arkadaslariyla ama daha bir alisamadim. Artik is ciddiye bindi birde nisanlaniyoruz ama arkadaslariyla İzmir ve iki gun bodrum plani yapmislar. Bir havuzlu ev kiralicaklarmis yani otel degil. Beni aldatip hic bir zaman ruhum duymaz diye de korkuyorum. Bir anlik gazla olan bir sey sonucta. Ama ona diyince diyor sence ben nisanimi atese atarmiyim diye vs. normal tatil dinlenmek icin gidiyoruz dedi. (Gece hayati klube falan gitmiyorlar allahtan)
siz olsaniz ne dusunurdunuz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Yapan her yerde yapar sen de böyle bir aktivitede bulun olay çıkıyorsa bil ki kendi de yapmıştır
Benim gitmemi istemiyor, erkeklerin nasil oldugunu bildigi icin. Etrafinda hep gormus kizlara laf attiklarini falan. Ama kendisinin yaptigini dusunmuyorum ne yalan soyleyim
Erkekler öyleyse kendisi de öyle o zaman kanmayın bunlara ya bu kadar saf olmayın sen yüz vermedikten sonra kim sana yazılabilir bunu kendisi de biliyor.
Oyle mi diyorsun ya icime kurt dustu simdi. Uzuldum Şu an napmam gerekiyor
Canım saf olmayacaksın kurt hep olacak erkeği çok sıkarsan da gider sıkmasan da gider darlayıp içine düşme sana zaten bu lafı diyosa kendinden bildiği için diyor o lafları. Ben de gideceğim diyip git ha olmaz diyorsa o da gitmeyecek sakin sakin sinirlenmeden onu çokta önemsemiyormuş gibi davranarak anlat. Erkek kıtlığı yok sonuçta bir erkeğin sana yapmadığını başka bir erkek yapar çok kral gibi davranmayın şu adamlara biraz değerinizi bilin. Benim de öyle bir arkadaşım vardı yer içer her haltı yapar kız arkadaşına da şok düşkün gibi davranırdı oluyor böyle şeyler.
Ya abla tamam da, oyle biri olsa coktandir ortaya cikmis olmazmiydi. Bir yanlisini gormedim o konuda simdiye kadar ve o kadar tatile gitti arkadaslariyla. Dedigin gibi bende gidecegimi soylicem bundan sonra. Cunku adam gibi bir yere git gidersen dedim. Yok neymis bi arkadasinin amcasinin restorani varmis bodrumda zaten oraya yakinda olduklari icin birde 2 gun orada kalacaklar. Cok sikarsam
Gider o yuzden bende orta yolu bulmaya calistim kendimce. Gitmesine bir sey demedim ama gittigi yerleri ne yaptigini falan hep yollar nereye gidecegini hep soyler gosterir. Ama iste insan yinede dusunuyor ne gerek var diye. Onun da dedigi su bir haftalik tatil icin bu iliskiyi niye yakim..
Siz bilirsiniz
tavsiyen ne yani bunlari bildikten sonra? Ne yapmam gerekiyor
Ben size söyledim zaten. Beynin bi kendini savunma mekanizması vardır sizinki de işliyor sadece sizi kör etmesin yeter.
Aldatsa her turlu ortaya cikmaz mi zaten
Çıkmaz nereden bileceksin yanında mısın yedi yirmi dört?
Degilim iste ☹️ e hadi diyelim bende gidiyorum dedi, yok istemiyorum dedi. Sonrasinda ne yapacam yani ayrilmam mi gerekiyor
E sen de gitmeyeceksin o zaman diyeceksin. Erkekten korkuyorsa kendisi de erkek babanın oğlu değil ya güveneceksin
bunu dinleme abla eğer gidersen sende biter ilişki. 4 yıl olmuş birbirinizi kırmayın
@Mesutozilycv tamam da o gidince neden bitmiyor da benim gitmemle bitiyor
Birbirimizi kirmayalim ama onun her istedigi olsun
Erkek olduğu için öyle söylüyor dört sene ilişkiyle madem o seni kırmayıp gitmesin bu nasıl fikir? Taviz tavizi doğurur
çünkü erkekler kadınlara sarkar ama hiçbir kadın erkeğe sarkmaz yüz vermez
Iste ya bende oyle dedim zaten. Ben niye tatile gitmeyim arkadaslarimla diyor sonrada. Yanlis bir sey yapmadigim surece niye olmasin vs
E sen de sana sarkanı yatağına almadığın sürece sorun olmaz sana o zaman erkekler sarkacak diye dışarı da mı çıkamayacaksın? Cidden düzgün düşünemiyorsunuz siz aşağı yorumda ikna olun birbirinizle lütfen
Haklisin ben ona bir sey demiyorum zaten 😢 ama ne yapacagimi bilmiyorum sadece
Sen bu adam ne diyorsa he de öyle gibisin çünkü öyle mutlu olacaksan öyle ol takma kafaya o zaman bilmediğin şey seni üzmez
Ya yok hicte oyle degilim aslinda. Bana bir kac gun oraya sonra bodruma gidecez diyince asiri sinirlendim kavga ettim. Hayirdir ben adam gibi yere git dedim, sizin sectiginiz yere bak dedim. Tam bir hayal kirikligisin vs. neyse sonrasinda benle konusmak istedi. Sectikleri yerleri gosterdi, gonlumu almaya calisti, sence ben bu iliskiye atese atarmiyim tam is ciddiye binmisken vs diyince bende ikna oldum gibi bir sey
Dirilerde sanıyor ki ölüler her gün helva yiyor. Sadakati bilen adamlar bir araya gelince gece kulübüne gitse bile ihanet etmez
Oyle mi diyorsunuz, yani dert etmem gerekmiyor mu? Cok takiyorum kafaya
abla benim sevgilim olsa gitmem çünkü kızlar çok pis sevgilisi olan erkekle bile yatıyorlar
Oyle deme ya beni korkutuyosun
ama belki yapmaz korkma mesele benim bir arkadaş var 190 sevgilisi 160 çirkin yinede aldatmıyor
abla korkma canını sıkma ya yukarda yazılanları gördüm
Ya yok cirkinlikle ne alakasi var cocuk illa seviyordur onun icin guzellik o kisidir
Niye korkmama gerek yok sence
hayır bana dedi çok güzel değil değil ama temiz kız dedi
fazla canını sıkma yani yapmaz bence yıllardır gidiyormuş evleneceksiniz yakında
Rahatsiz eden sey de o zaten ne gerek vardi gitmeye
abla bir şey olmaz be
Insallah kardesim