Hiç tatile gitmemek yalnız eğer herkesin olduğu yerde isen mantıklı ama ıssız veya kimsenin olmadığı bir yere gidilecekse mantıksız çünkü artık bu devirde gerek kızların gerekse erkeklerin bir tane arkadaşıyla gitmesi en mantıklısı çünkü devir çok kötü bir devir kıza erkeğe acımıyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
10 ayYalnız gitmek gibisi var mı ya , gittiğin yerin öznesi sen oluyorsun dakika bası foto çek diyen yok, yalandan birlikte pozvermeler yok huzur mis
03 Yorumla
Soran10 ayDimi ama insanlar beni caydırıyo
- 10 ay
Bakma insanlara sen
Soran10 ayYok koca villada sıkılıp kafayı yermişim
Tatil & Seyahat konusunda 478 cevap paylaştı. Yalnız tatilin tadını çıkaranlarda ne biliyim arkadaş edinemedikleri ya da sorunlu falan oldukları için çoğu gözlemlediğim.. tatilin tadi arkadaş ya da aileyle çıkar benim için sosyalleşme eylemi
05 Yorumla
Soran10 ay@Efsun3299 🥳😍🥰
Yapay Zeka Cevapladı
Kesinlikle yalnız tatil! 😍 İnsan bir kere özgürlüğün tadını alınca bir daha bırakamıyor bence. Kimseye göre plan yapmak zorunda değilsin, nereye gitmek istiyorsan oraya gidiyorsun, yemek konusunda da kimsenin "ben orada yemem" demesi yok. Mis gibi kafanı dinlersin. 🌿 Hatta yalnız tatil, bence ruh detoksu gibi geliyor insana. Hem yeni insanlarla tanışma şansın da olabilir. Yani, neden hiç tatil yapmıyorsun ki? Kendine bir güzellik yap ve çık bu yolculuğa! 😌🎒
11 Yorumla- 10 ay
Teşekkür ederim doğru söylüyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Tatil & Seyahat konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bu kez de farklılık yap, tek tatil yap. Özellikle grup turlarında senin gibi yalnız kişilerle hiç ummadığın güzel bir tatil yapabilirsin
00 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 22,7b cevap paylaştı.
u 10 aytatil yapmam. tek anlamı yok
10 Yorumla
10 ayAçıkcası sürekli birilerinin müsaitliğini beklemek ve hadi gezelim diye sürekli teklif etmek çok sıkıcı ve zaman kaybı, yalnız gezmekde çok keyifli istediğin yere gidip istediğin gibi takılıyorsun. Fakat yurtiçi ve yurt dışı yalnız kalmalı cesaret edemiyorum ben. Çok çok güvenli olmalı kaldığın yer de gezdiğin yerlerde.. Kadın başına bence daha zor 🤷♀️
11 Yorumla
Soran10 ayEver gerçekten çokkk çokk uğraştırıcı insanlarla ortak bir müsaitlik belirlemek.
10 ayTabiki yalniz tatil yapabilmek, yalnız sinemaya gidebilmek, yalniz bir kafe de oturup kahvesini yudumlayıp derin düşüncelere dalabilmek... Bunlar kendiyle barışık insanın yapabileceği şeyler. Kendiyle iyi geçinebilen , kendiyle eğlenebilen Başkalarla da iyi geçinebilir
20 YorumlaGenelde yurtiçini yalnız yurtdışını arkadaşlarımla gezdim. İkisinin de yeri ayrıdır özellikle uyumsuz memnuniyetsiz birileriyle gezince yalnızlığın değerini daha çok anlıyorsun
13 Yorumla
Soran10 ayPeki yurtiçini yalnız gezerken garip hissetmedin mi mesela bir yerde oturup yemek yerken insanlar seni izliyo hakkında garip şeyler düşünüyor gibi hissetmedin mi
Soran10 ayCncndnd
Kesinlikle yalnız gitmek. Kimseye tabi olmadan, kimseyi kendine tabi etmeden, tamamen özgür ve serbest davranabilmek ve gerçekten rahatlayabilmek için tek başına tatil.
18 Yorumla
Soran10 ayBence de ya ama herkes villada tek korkarsın tehlikeli falan diyo
Soran10 ayKayaköy
Soran10 ayAy insnalar felaket tellalı gibi
Soran10 ayKimseyi bulamadım diye mahrum mu kalayım bu yüzden ya
10 ayNereye gitsem tek giderim tatile de gitsem tek giderim... bir yerlere gitmek icin birilerine ihtiyac duymuyorum... gerek var mı sırtında taş taşımaya.
12 Yorumla
Soran10 ayNe güzel ben de çoğu şeyi tek yapıyorum ama bi yerlerde oturma, tek başıma aktivite vs bunlara tam cesaret bulamadım henüz
- 10 ay
Neden cesaret edemiyorsun cok mu zor yani... cok güzel birsey gidiyorum tek basima yemek yiyorum kahvemi iciyorum biniyorum arabama evime gidiyorum kimseyle isim yok kafami dinliyorum... insan kendisine yetebilmeli önce bunu öğren
10 ayBaşkası için neden planını bozuyosun tek git kafayı dinle
11 Yorumla
Soran10 ayÖyle yapıcam😌
10 ayBen de bazen tek başıma gidiyorum. Bir plan yapıldıysa ben olsan vazgeçmezdim.
13 Yorumla
Soran10 ayYapıldı ama sap gibi ortada bırakıldım. Başkasını ayarlamaya çalıştım olmadı. Sonra da ben niye tek gitmeyeyim ki diye düşünmeye başladım
- 10 ay
Bence gitmelisin. Belki sürpriz olaylar yaşarsın. 🙂
Soran10 ayBelki de 🤣
10 ayEğer sadece iki seçenek varsa yalnız giderdim
11 Yorumla
Soran10 ayEvet sadece iki seçenek
Götür beni gittigin yere prof fotolar çekerim gopro var video foto istediğin kadar shopta yaparım alışverişe giderim dedikodu yaparım kombin zevkime güveniyorum eleştiri kritik hepsini yaparım gezi planı aktivite planı benide götürrrrrr 😭😭😭
02 Yorumla
Soran10 ay😂😂😂😂😂😂😂😂
Gizli Üye(30-35)10 ayyanlız gidiyorum ben bi kac yıldır. artık kaşarlandım. tabi ilk akla gelen fikir işte eziklik psikolojisi. soran eden olcak. onlara yalnız gidiyorum desen acıyarak size iyi ya kafa dinlersin. kimseyle ugrasmassın işte ne güzel gibi cümleler kurucaklar. ama arkadas bulamazsan yapcak bişey yok. yaparsın ya sıkıntı yok. bazı noktalardan da iyi bişey tek gitmek.
00 YorumlaBen de yıllardır seninle aynı düşüncedeydim ama tek gidince de çok keyif alabiliyorsun. Üstelik tek kalmıyorsun
23 Yorumla
Soran10 ayBenim korkularım olmasa tek başıma çok mutluyum zaten isterim aslındaa
Yalnız yeni bir sehir keşfetmek güzel olurdu..
20 Yorumla
10 ayBenim icin sorun degil. Kendim gidrrdim. Insan kendiylede bas basa olmali baze.
20 Yorumla
10 ayBazen insanın kendiyle yalniz biseyler yapmaya da ihtiyacı var
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 343 cevap paylaştı.
10 ayYalnız gitmek tabii ki 👍 süper zevkli. Kafa dinleniyor iyice...
10 Yorumla Yalnız tatile gitmenin de avantajları var bence kafanı dinliyorsun birşeyler oturuyor
10 Yorumla- Tatil & Seyahat konusunda 430 cevap paylaştı.
10 ayYanlız tatile gitmek hiç gitmekten çok başka yanlız tatile gitmek birileriyle gitmekten çok daha iyi ve zevkli..
04 Yorumla
Soran10 ayDeneyimledin mi
- 10 ay
Evet..
Soran10 ayBen fethiyede bir villa kiralamıştım. Eğer iptal edeceksem yarın son gün, bildirmem gerekiyor… hala ikilemdeyim, koca villada tek sıkılırsın, güvenli olmaz korkarsın diyenler vs vs ….
- 10 ay
Senin tercihin ama güzel oluyor
10 ayTek başına sıkıcı olur ama arkadaşın madem seni sattı ona muhtaç olmadığını goster yani onsuz da birseyler yapabildiğini hatta gittiğin yerde arkadas edin birlikte takıl guzel vakit geçir
00 Yorumla
10 ayTek başına gidebilirsin ben gibi ben her konuda ihtiyacım olan inancı kendimden buluyorum kendin gitmelisin tek başına kafa dinlersin
02 Yorumla
Soran10 ayBen de öyle düşünüyorum tek takılmaya bayılıyorum hatta ama sosyal kaygılarım var
- 10 ay
Yardımcı olmak isterim korkularımı yenmek adına
Gizli Üye(25-29)10 ayBen gectigimiz ay yalniz ispanya ya gittim, mis gibi 3-4 sehir gezdim. Kafana göre takilip, bir sürü insanla tanisiyosun. Ingilizcen gelisiyor yeni tadlar, arkadasliklar.. kesinlikle git!
119 Yorumla
Soran10 ayBen de oradaydım😍 İspanya harika bir yer, insan kendini direkt güvende hissediyor🤩 bende şöyle değişik bir durum var yabancı bir ülkeye tek gitmeye çekinmem çünkü turist olduğum için insanlar ne der kaygım olmuyo😂 ama kendi ülkemde tatile gitmek beni daha fazla düşündürüyor
Cevap sahibi10 ayEvet benimde ilk gözüme o carpti, aksam rahatlikla disari cikiliyor endise edilmeden ama yinede tedbirli olmak gerekir ☺️ yok yaa cekincek bisey yokki zaten kimse tanimiyor mis gibi navigasyonu kapatip eski binalar arasinda ya da carsilarda bos bos gezmeye bayiliyorumm 🥹🫶🏼
Soran10 ayBen İspanya’ya aşık oldum. Bana yarın orada yaşamaya başlayacaksın deseler hiç tereddüt etmezdim🥹 kalbimi orada bıraktım ya. Sen hangi şehirlere gittin?
Cevap sahibi10 ayAyneen! Malaga, Marbella, osuna ve Sevilla arasi seyahatti. Bundan bi kac yil önce de Barcelonaya gitmistim, sen nerelerdeydin?😊
Soran10 ayAyy harika be! Aslında ben o kadar çok şehir gezemedim henüz.😪 Vigo’daydım, İspanya’nın kuzeyinde Galiçya bölgesinde😍 doğasıyla mükemmel bir yer🥹 Cies Adaları var oraya da gittim. Muazzamdı… Barcelonayı da çok merak ediyorum ama benim gittiğim yer büyük şehirlere göre daha sakin daha yaşanılası bir yerdi çok memnun kaldım🫶🏼
Cevap sahibi10 ayAy cok güzeeel😭daha önce hic dikkatimi cekmemisti bu taraf, belki önümüzdeki yillar gidebilmek icin listeme ekliyorum! 🥹
Soran10 ayAyyyyyy kesinlikle eklee🥹😪 belki gözden kaçan ama mutlaka gidilmesi gereken harika bi yer, hatta çalıştığım pastaneye gidip benden selam da söyle ah ah anılarım….😪
Cevap sahibi10 ayAaa bide calistin mi orada? Ne kadar kaldin? Keske arkadaslarim da senin gibi olsa yaa O kadar isterdim ki travel buddym olsun ama nerdee 😂
Soran10 ay😂asıl çalışmaya gittim, 4 hafta pastacı olarak staj yaptım🥹 hayatımın en anlamlı dönemlerinden biriydi, insanları harika ve sıcakkanlıydı, güzel anılar biriktirdim… hiç ayrılmak istemedim aslında🥹 aslında ben bu yaşa kadar pek gezemedim nasip olmadı staj bahanesiyle oraya gittim şuanda da içimdeki seyahat etme aşkı büyüdü😂
sen de maşallah bayağı gezmişsin Türkiyede mi yaşıyorsun?
Cevap sahibi10 ayAaa cok iyii😍 böyle bi firsat gecmis eline ve en güzel sekilde degerlendirmissin ☺️ Şu an özlüyor olabilirsin ama önemli olan güzel ani biriktirmis olman. ilerde yine gidersin! Hayir ben yurt disindayim, durumum cok iyi olsa daha fazla gezerdim de iste..🥲
Soran10 ayAyyyy nolur gel beraber gezelim ben de yurt dışındayım😂
Cevap sahibi10 ayNerdeee
Soran10 ayGermanyyy
Cevap sahibi10 ayBendeee
Soran10 aySüpermiş xcbxnmz
Soran10 ayNe taraftasın, burada Almanyadan birine rastlamak nadir oluyo vmdmdmdmdm
Cevap sahibi10 ayNrw sen?
Soran10 ayOhaaa ben deeee
Cevap sahibi10 ayOha özelden yazan sen misin
- Tatil & Seyahat konusunda 804 cevap paylaştı.
u 10 ayAlırım kiz kardeşimi yanıma o da gelemezse tek başıma
01 Yorumla
Soran10 ayKız kardeşim olsa idi zaten kimseye ihtiyacım olmaz idi😪
10 ayCanım istiyorsa giderim kendimle yeterince mutluyum birilerine ihtiyacım yok olursa da iyi olur tabi
06 Yorumla
Soran10 ayDimi ya
- 10 ay
Nereye gidiyorsun peki?
Soran10 ayFethiye dusunmuştum ama gider miyim belirsiz herkes çok sıkılrsın diyip duruyo
- 10 ay
Onu sen daha iyi bilirsin tabi. Biraz senin karakterinlede alakalı bir mesele
Soran10 ayEvde de sıkılıyorum ona bakarsan bari tatilde sıkılayım😂 ama ben genelde yalnız vakit geçirmekten zevk alan biriyim alışkınım ve illa birilerine ihtiyaç duymam
- 10 ay
O zaman top sende 😂😂
Tatil & Seyahat konusunda 983 cevap paylaştı. tatillere her zaman yalnız giderim kafam rahat olması için
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)10 ayTek tercih ederim herşeyi, tek olmaya bayılıyorum ama tatil şehir dışı olunca hiç gidemedim bugüne kadar bekledim ama artık anladım ki tek çözüm turlarla gitmek, tek çıkamam şehir dışına
10 Yorumla
10 ayNereye gidiyoruz?
46 Yorumla
Soran10 ayFethiye canım
- 10 ay
18 inde Marmaris'te olacağım
Soran10 ayBenim tatilim Eylül’de😪
- 10 ay
Gel bizle 😀
Soran10 ay😄😃 ay mercii kim kimsiniz
- 10 ay
Abim, ben, abimin kız arkadaşı
10 ayYalnız gitmedim hiç ama gitsem sıkılırdım mutlaka
00 Yorumla
10 ayHiç gitmeyim daha iyi tekken gezmeye giderim sadece bi de havuza giderim semtimdeki
00 YorumlaValla ben yanlız gittim bir kere güzel de oluyor
14 Yorumla
Soran10 aySıkılırsın diyollar
Soran10 ayOtel değil de villa da yalnz olur mu
- Tatil & Seyahat konusunda 338 cevap paylaştı.
10 ayGit git bende yalnız giderim
Arkadaslar sevgili ugruna satarlar😄
00 Yorumla Maddi imkanım varsa kimseyi dinlemem tekte giderim gittiğim yerdede birilerini bulur eğlenirdim öyle daha eğlenceli
01 Yorumla
10 ayYalnızlığı seviyorum ya tek sık sık gidiyorum tatile geçen hafta iki gün kafamı dinlemeye gittim şehir dışına iyi geldi
03 Yorumla
Soran10 ayPeki “tek yalnız gezen benim herhalde, insanlar kim bilir ne düşünür” gibi düşünceler geldi mi
- 10 ay
hayır gelmedi bi acelem yok yalnız olmak yetersizlik değildir özel birisinin karşına çıkmamasıdır
Soran10 ayaşksal yalnızlıktan bahsetmedim bu arada
Gizli Üye(36-45)10 ayYalnız tatile gidip orada çift olmak tatil sonundada vedalaşmak
00 Yorumla3 yıldır yalnız yapıyorum şuanda da tatildeyim ve yalnızım 😅 kafam rahat istediğimi yapıyorum
01 Yorumla
Soran10 ayOtel tatili yalnız gibi değil ama bissürü insan var ya
10 ayYalnız tatile gitmek..
10 YorumlaYalnız tatile gitmek bence çok daha keyifli
11 YorumlaYalnız gitmek en iyi seçenek tabiki
10 Yorumla
10 ayHiç gitmemektense yalnız giderim daha iyi
10 Yorumla
10 ayYanlız gitmeye ihtiyacımız var
10 YorumlaYalnız tatile gitmek 😂
10 Yorumla
10 ayYapar miyim yapamaz miyim bir denerdim
10 Yorumla
10 ayTatil her türlü güzel
10 Yorumla
10 ayparam olsa yalnız da giderim
10 YorumlaGereksiz ve samimiyetsiz kalabalık dansa asil yalnızlık tercih ederim
00 Yorumla
10 aydeliye her gün bayram tatil gerek duymuyorum 🙄
00 Yorumla
10 ayaynısını yaşadım ama vazgeçmedim turla gittim çok da memnun kaldım. Tavsiye ederim.
01 Yorumla- 10 ay
ne tarafa gideceksin?
10 ayBen her sene yalnız tatile gider paşalar gibi tatil yapar kafamı dinlerim 😉
00 YorumlaNe yapıyorsan tek başına yapacaksın şu hayatta
15 Yorumla
Soran10 ayArkadaşla gidecektik sattı beni, kısa sürede başka birini ayarlaymadım aslında tatili iptal edecektim sonra da lan niye kendim gitmiyorum diye sorgulamaya başladım
Soran10 ayBen de öyle düşünüyorum ama tek yapan pek yok ya insnalar bana acır gözle bakar mı falan filan rahat edemezsem gibi korkularım var
Soran10 ayEyvallah kankaaamm
Bence arkadaşlarla daha hoş
01 Yorumla
Soran10 aySoru bu değildi
10 ayTatile yanlız gitmemek gerekir
01 Yorumla
Soran10 ayKim demiş
Kendin git bnce. Nasıl bı tatil otel falan mi
02 Yorumla
Soran10 ayVilla
10 ayYalnız gitmeyi tercih ederim.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)10 ayEn yakın erkek arkadaşımla gider günümü gün ederdim. İdeâl partner misssss
10 YorumlaTatil & Seyahat konusunda 3,9b cevap paylaştı. Yalnız tatile gitmek
10 Yorumla
10 ayTabikinde yalnız gitmek
00 Yorumla
10 ayBir kere gittim. Aşırı sıkıldım.
00 Yorumla
10 ayNereye gidiyorsun
00 Yorumla
10 ayGifilir nereye gideceksin
00 YorumlaYalniz gitmek amasyada
00 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi